Seizoen 4 jane the virgin afleveringen

Geplaatst op: 12.01.2021

Er ontstaan problemen als Rafael weer bij Alba intrekt om geld te besparen. Hij confronteert Luisa, die denkt dat ze een psychotische pauze heeft, het goed maakt met Rafael en tekent voor de hotelaandelen voordat ze zichzelf incheckt in een psychiatrische instelling.

Schokkend nieuws van Rose kan het einde van Rafael en Janes relatie betekenen.

Hoofdstuk 47 43 m. Chapter Eighty-Nine. Normaal lang en trots, werd de actrice bedachtzaam gedempt en leek ze op de een of andere manier kleiner, de angst en onzekerheid die Xo's levendige persoonlijkheid drukten. Chapter Five. Hoofdstuk 85 43 m.

Chapter Seventy. Chapter Fifty-Eight. Chapter Forty-One. Rogelio's steun aan Xo heeft een averechts effect! Hoofdstuk 49 43 m.

Chapter Thirty. Chapter Seventy.

Chapter Eighty-Six. Rafael vindt Luisa. Aflevering Afl. Het is geen geheel nieuw personage - het is hetzelfde Petra-publiek waarop de afgelopen vier jaar heeft gereageerd. Xiomara wordt geconfronteerd met een angstaanjagende diagnose na een ongeluk met een danswedstrijd. Hoofdstuk 26 42 m.

  • De vierjarige Mateo heeft gedragsproblemen, Rogelio en Darci hebben een realityshow, en Rafael is weer thuis en heeft een nieuwe vriendin. Chapter Fifty-Three.
  • Terwijl de plannen voor het verjaarsfeest van Mateo in duigen lijken te vallen, krijgt Michael een sterk voorgevoel over Mutter door wat Jane heeft geschreven.

In het wegens een orkaan hermetisch afgesloten hotel moet de wederom aangestelde Rafael bezuinigingen doorvoeren die Jane in de problemen brengen. Hoofdstuk 52 42 m. Rafaels vriendschap met de beroemde chef-kok Ludo Lefebvre wekt Petra's interesse. Chapter Seventy-Nine. Chapter Forty-Three.

Afleveringen

Jane wil niet dat Rafael de hoteldeal met Katherine ondertekent. Chapter Sixty-Three. Xo maakt het vrijgezellenfeest van Jane net wat interessanter dan bedoeld. Chapter Twenty-Five.

Een afspraak voor een echo biedt een voorproefje van het verschil in filosofie over ouderschapĀ tussen Jane en Rafael. Rogelio komt zijn oude vriendin Britney Spears tegen.

Rafael heeft bezwaren tegen de verhuisplannen van Jane. Jane strijdt met Petra om klassenmoeder te worden op Mateo's kleuterschool. Chapter Sixty-Four.

Populair nieuws

Petra ontdekt dat ze grotere problemen heeft dan haar mislukte relatie, als blijkt dat Magda uit de gevangenis is vrijgelaten. Ondertussen wordt Petra gearresteerd voor de moord op Anezka vanwege geplant bewijs, waardoor JR Petra de waarheid vertelt waarom ze haar vertegenwoordigt. Hoofdstuk 33 42 m.

  • Chapter Ninety-Five.
  • Nadat ze uit elkaar zijn gegaan, probeert Jane zich te concentreren op wat het beste is voor de baby en hoe zeĀ een kind kan opvoeden samen met de man die haar hart brak.
  • Hoofdstuk 25 42 m.
  • Jane besluit weer te gaan daten.

Chapter Fifty-Five. Jane worstelt met haar keuze om volledige voogdij over haar kind aan te vragen. Series Top Nieuws Premium Forum? Ondertussen gaat Xiomara in zaken met haar middelbare school rivaal 'Slutty' Crystal in een poging haar falende dansstudio te redden.

Chapter Eighty-Seven. Er ontstaat een gnante situatie als Jane de signalen van camping lido italie lazise Chavez verkeerd seizoen 4 jane the virgin afleveringen te begrijpen. Petra ontdekt iets interessants over Chuck.

Jane the Virgin

Chapter Twenty-Two. Jane moet beslissen of ze met deze relatie verder wil. Meer series en films.

Rogelio begint aan zijn nieuwe baan als huisvader. Chapter Sixty-One? Xiomara denkt erover om weer naar school te gaan, terwijl Jane een seminar over schrijven geeft. Hoofdstuk 94 42 m.