Post nl pakket retour afzender

Geplaatst op: 22.02.2021

Mijn bestelling kon niet afgeleverd worden, wat nu? Zeer slechte service.

Wat betreft je situatie heeft mijn collega Colin de werkwijze uitgelegd. Onlangs trof ik een brief in mijn bus, die bestemd was voor nr. Beide zitten ze op 1 lijn. Levertijd en verzending bij webwinkels van Webcompanies: 1.

Followers 3. En ook die kleine brievenbuspakketjes werden dan onnodig naar een afhaalpunt gestuurd.

Vul hieronder je gewenste naam in. Dankjewel voor het melden. Na 2 weken in NL nog steeds niks ontvangen Mijn pakketje is op al aangekomen in NL, de app post nl pakket retour afzender ook hetzelfde staan, voor het geval u niet thuis bent en zij het pakket in ontvangst nem. Nu 3 dagen later niet gebeld en ook niet gemaild.

Vraag ook uw buren om dit te doen. Pakket afhalen.

Uiteraard kan er niet alleen pakketfraude worden gepleegd met brievenbuspakketen; dit kan net zo goed gebeuren met pakketten die door een bezorger bij u thuis zijn afgeleverd. Indien het pakket retour komt omdat de bezorger het pakket niet op het opgegeven adres kon afleveren en deze daarna niet is afgehaald bij het postkantoor, zullen wij per email contact met je opnemen. Alleen staat het nog niet zo duidelijk op de site.

4.688 • Zeer slecht

Ik heb er echt alles maar dan ook alles aan gedaan op dit allemaal te voorkomen. Hierdoor betalen we allebei een deel van de kosten, wij voor de heenzending en u voor de terugzending!

Of moeten we hier het voortouw in nemen? Elke keer als ik een klacht heb krijg ik zon iritante zwartjoekel aan de lijn die er zogenaamd niks aan kan doen donder gewoon op ik heb mijn pakketje nodig en natuurlijk weer niemand in dat hele kankerrrr bedrijf die er wat aan doen of die weet waar mijn pakket in godsnaam is. Marry 51 says:.

Krijg je ineens telefoon van PostNL Zakelijk of ik met mijn bedrijf pakketten wil gaan verzenden.

  • De Nederlandse wet geeft geen uitsluitsel, maar  het grootste postbedrijf van Nederland, PostNL, heeft gelukkig wel een antwoord. Je gratis Business-account openen.
  • Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor een pakket niet bezorgd kan worden:.

De kosten zijn vergoed en de zending is later alsnog op de juiste locatie bezorgd. Je hebt 7 dagen de tijd meervoud van een kopie het pakket op te halen.

Maar volgens de wet is post nl pakket retour afzender gewoon pech. Nogmaals vanuit postnl zou met Correos gecommuniceerd worden hierover. En korte tijd later kreeg ik twee bankpassen toegestuurd met een begeleidende brief, dat ik de nieuwe pincode die vermeld werd in een andere brief kon gebruiken.

22 reacties

Heeft het trouwens zin om contact met Fasttech hierover op te nemen? Ik lees nu ook al dat webshops wat meer "groen" moeten gaan bezorgen.

Waarschijnlijk zal de consument wel weer beschermd worden, maar naar mijn mening klopt het van geen kant. Hansy Posted October 1,

Als je in een winkel iets koopt heb je toch ook benzinekosten, etc? Wellicht is het handig om het pakketje op een ander adres te laten bezorgen of direct naar een postkantoor? Post nl pakket retour afzender up for a new account in our community. Schrijf een review! Ik wacht echt tot er een keer een omslagpunt is en dat er met nieuwe wetgeving wat meer lucht voor webshops komt.

Retour zonder extra vervoer

Was na een week retour China gestuurd. Wat een bende amateurs! Voordat iemand anders hetzelfde overkomt. Zij denken dat zij verplicht zijn de post door te sturen naar degene voor wie het eigenlijk bestemd is, maar is dat wel echt zo? Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community.

Marry 51 lees je dan niet eerst of de post aan jou geadresseerd is en er geen andere naam etc. Volgens tracking zou het pakket opeens op een afhaalpunt liggen. En wat Post nl pakket retour afzender betreft heb ik geen idee Indirect betaal je daar dus al voor via al je andere zendingen Wat wij melden op onze website is juridisch niet vast gelegd en zal naar gelang eigen inzicht ingevuld mogen worden.

Het ergste moet nog komen. Hij heeft het pakket dus niet in ontvangst genomen. Er is geen touw aan vast te knopen. Achteraf is gebleken dat de medewerker van de afhaallocatie bij aanname van het pakket een foutieve scan heeft gemaakt, post nl pakket retour afzender.

Recommended Posts

Levertijd Betaalmogelijkheden Bankgegevens. Ik wacht echt tot er een keer een omslagpunt is en dat er met nieuwe wetgeving wat meer lucht voor webshops komt. Post edited by Paula on december Sommige mensen vinden het lastig om in zulke gevallen te beslissen wat zij moeten doen.

Als deze niet juist worden ingevuld wordt het pakket f verkeerd bezorgt danwel retour gestuurd? Als het post betreft voor de vorige bewoner van uw huis, dan kunt u volgens PostNL het best het volgende doen: Zet met pen een kruis door de adresgegevens, post nl pakket retour afzender. Dit geldt alleen als je zelf geen bezorgdag hebt gekozen.