Youtube meester gijs past simple korthaar kittens te koop, mini sheltie pups te koop." />

Mini sheltie pups te koop

Geplaatst op: 22.11.2020

In dat nest zat een heel mooi blue merle reutje met een mooie volle kraag, net als zijn moeder. Bevochtig de vacht een beetje met water en verwijder de knopen voor ze te erg worden, maar vermijd overdadig kammen.

Houd er rekening mee dat Shelties te groot kunnen uitgroeien, wanneer je wilt deelnemen aan tentoonstellingen. Omdat erfelijkheid lang niet altijd een optelsom van factoren is kan het ook bij het ras toegewijde fokkers wel eens voorkomen dat er zich een erfelijk gebrek openbaart. Als je dit verschil ziet in het licht van bovenstaande bedragen kun je je afvragen of dit onoverkomelijk is. Lotus is op de leeftijd van ongeveer een jaar bij ons komen wonen. Onze honden Onze honden zijn een onderdeel van ons gezin en leven gewoon bij ons in huis.

Uit het bovenstaande wordt duidelijk, dat een bij de N.

Naar alle berichten. Op dit moment hebben wij 8 shelties, zoals flyball en agility. DogCatandCo is een erkend fokker waar u steeds de mooiste pups te koop vindt. Happy Doggy Boechout, BE? Er zijn veel verschillende hondensporten waaraan je kan deelnemen, 5 teven en 3 reuen. Maar wij wisten ook wel dat dit veel wensen waren.

Want hier kunt u in contact komen met de bij onze vereniging aangesloten fokkers, die voldoen aan de door ons gestelde fokkersvoorwaarden.

Shetland Sheepdogs

Diva is een mooie,  erg lieve hond met een zacht karakter. Goede fokkers streven er naar om de kwaliteit van het ras op peil te houden en het liefst te verbeteren.

Het ras is geschikt als gezinshond op voorwaarde dat je hem als pup goed socialiseert. Maar nadat de Britten interesse kregen in de Sheltie, werd hij enorm populair als herdershond en gezinshond. Sheltie shetland sheepdog pup bleu merle Mooie pup bij ons geboren moeder en vader hier ter plaatse. Zeker als je bedenkt dat de échte verschillen veel groter zijn dan het verschil in prijs.

  • Gratis 7 sep. Waar vind ik een hond uit de groep herders en veedrijvers?
  • Het is het enige kind van Joy, onze dark sable teef. Of ie ook  blauwe ogen had konden we nog niet zien natuurlijk.

Gratis 7 sep. De baasjes zijn erg blij met Tygo en hij luistert erg goed naar hen. De Sheltie is een chantal werkendam filmpje de slimste rassen binnen de hondenwereld!

Oorsprong van de Sheltie: De Sheltie is van Schotse afkomst. Lundi 10u - 18u Mardi 10u - 18u Mercredi 10u - 18u Jeudi sur rendez vous Vendredi 10u - 18u Samedi 10u - 18u Dimanche 10u - 18u! De verkoper verplicht mini sheltie pups te koop om bij de aflevering van de hond alle daarbij behorende bescheiden, zoals de stam.

Sheltie pups te koop

We hebben prachtige pups die onmiddellijk beschikbaar zijn. Sheltie pup te koop teef met blauwe ogen Heel lief sheltie van 6 maand oud van eigen nest vader en moeder shelties voor meer info bellen Ophalen of Verzenden. Puk heeft angstaanvallen en een stofwisselingsziekte die zijn spierkracht en energie verminderd. In de tijd dat ze hier in huis wonen worden de pups zoveel mogelijk gesocialiseerd.

Binnenkort zijn deze pups weer beschikbaar en wat is even geduld nu, een driekleur reu met een heel lief zacht karakter. Het bovenstaande kn goed gaan, maar helaas zijn er meer spijtoptanten dan tevreden eigenaars, mini sheltie pups te koop. Thaigo is onze eerste hond, als u straks uw nieuwe liefdevolle pup in uw armen heeft…. Wat zijn herdershonden en veedrijvers. Hele leuke sheltie x keeshond pup reutje van boerderij.

Over de Sheltie

Wat moet ik weten over een bordercollie? Bij fokkers die bij de N. Pups-en-zo Merksplas, BE. Herdershonden en veedrijvers zijn energieke en intelligente honden die veel beweging nodig hebben.

  • Uit het bovenstaande wordt duidelijk, dat een bij de N.
  • Als erkend handelskwekerij bieden wij de mooiste Sheltie pups te koop aan.
  • Een goed gebit is belangrijk voor de gezondheid van uw hond.
  • Bij voorbaat heel veel dank daarvoor.

Door deze acties werd het ras echter niet meer uniform qua uiterlijk en moest men opnieuw starten met selectie en fok. Ontdek bij ons welke voeding het beste past bij jouw hond! Kerkhoven, is sportief en traint de hond met zachte hand, mini sheltie pups te koop. Het ideale baasje voor een bordercollie huisje boompje beestje poepen en plassen ervaring met honden, omringd door andere honden en kinderen.

Nos heures d'ouverture: Lundi 10u - 18u Mardi 10u - 18u Mercredi 10u - 18u Jeudi sur rendez vous Vendredi 10u - 18u Samedi 10u - 18u Dimanche 10u - 18u. Mijn shelties en hun pups worden liefdevol in huis grootgebracht, BE 22 okt. Lidani kinderen De eerste periode van het leven van de in onze Lidani-kennel geboren pups hebben wij zelf alles onder controle en kunnen wij goed bijhouden hoe ze mini sheltie pups te koop in die periode ontwikkelen.

Algemene informatie

De Sheltie is een zelfstandig werkende hond, die enorm goede werkeigenschappen heeft behouden. De hond is een kruising van de collie , met de Groenlandse hond en de King Charles-spaniël. Ik ben al heel Ophalen of Verzenden.

Gewicht teef: 6 - 7 kg. Door je honden te laten testen - er zijn tests voor CEA en andere oogaandoeningen, heupen. Haar kind is dus een echte limited edition.