Melding tablet google play is gestopt

Geplaatst op: 14.11.2020

Héél irritant! Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets. Dit oplossen?

Feedback verzenden over Kies voor Google Play Store en dan de optie Cache legen. Na het verwijderen van de updates kun je de Google Play Store app weer updaten naar de laatste versie. Hoi, Ik doe cache legen maar het werkt nog altijd niet! Je kunt wel de gegevens wissen, de cache legen maar ook de updates verwijderen.

Ga naar oplossing.

Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets Menu. Uitgelicht: aanbieding van de dag. Ik krijg dat melding weer en weer… Wilt en kan iemand mij hier mee helpen…. Tik op Opslag Cache wissen. Waarom steeds Google play is gestoptzorg er toch voor dat je weer verder kan heel veveelend.

  • Junus en Beppie Luhukay says:.
  • Iik heb mijn telefoon al een keer opnieuw op getart maar staat er nog steeds.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Het kan echter gebeuren dat om de één of andere reden een update niet goed gegaan is waardoor je geen verbinding meer kunt maken. Opmerking: Als u uw account verwijdert, wordt bepaalde informatie van uw apparaat verwijderd. De app store controleert de datum en tijd van je smartphone en als deze niet klopt dan werkt de Google Play Store mogelijk niet meer. Galaxy Buds Live: de nieuwste wireless oordopjes van Samsung 18 augustus Hoe gaat het dan?

Feedback verzenden over OnePlus 8T gepresenteerd: plat scherm met Hz-verversingssnelheid. Ik kan dus fabrieksinstellingen zelfs niet terugplaatsen. WhatsApp donkere modus activeren: zo werkt het. Leeg jouw cache eens in de zoveel tijd en jouw Play Store zal weer smooth gaan werken.

Voeg melding tablet google play is gestopt account vervolgens opnieuw toe: Open de app Instellingen op uw Android-telefoon of -tablet.

Google Play Services stopt steeds: datum en tijd controleren

Ik wil filmpjes en foto's vanaf de laptop opslaan op een schijf. Android dit zijn tot nu toe de meest interessante functies. Als laatste teruggezet naar fabriekinstellingen. Review: OnePlus 8T — goedkoper toestel laat weinig te wensen over.

De Google Play Store-app crasht nadat deze is geopend. Antwoord posten. Veel succes. Open de app Instellingen op uw apparaat?

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

App September 30, Als geen enkele andere optie werkt en je het bijna opgegeven hebt dan is er nog een laatste redmiddel: de smartphone terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Zijn er nog andere opties. Ik zat ook een aantal dagen met dit probleem op mijn Huawei P7 en is nu opgelost. Martijn Chel.

Je leest hier meer over de Google Play Store opnieuw installeren? Martijn Chel. Bv hartelijk dank. Als je dit doet dan wordt je Google account in kleine camping dalmatie met zwembad smartphone gewist. Zorg dat de software van je toestel compleet up-to-date is! Bye bye, onnodige info, melding tablet google play is gestopt. Zo werkt de Samsung Private Lease 6 oktober Bekijk de oplossing in de community in het oorspronkelijke bericht.

Windows 10 Oktober Update is nu te downloaden. Hij werkt weer en dit zonder tussenkomst van de kleinkinderen, vrijdagavond even geprobeerd en wie schetst mijn verbazing hij doet het gewoon we.

Antwoorden

Het kan echter gebeuren dat om de één of andere reden een update niet goed gegaan is waardoor je geen verbinding meer kunt maken. Tik op Apps en meldingen. Ook ik ben al sinds 5 december aan het kloten met google playstore en playservices. De melding komt ervoor als er een conflict in de software is waardoor de Play Store app niet meer naar behoren werkt.

Feedback verzenden over Deel 5 Tweet Verstuur. Naar Instellingen, dan de app "Google playstore" aanklikken.