Horizon box blijft laden

Geplaatst op: 18.11.2020

Nico 6 maart, Heb heel lang problemen gehad met ziggo , met name de horizon box , 3 boxen gehad maar geen oplossingen alleen maar storingen en problemen Toen toch maar de knoop doorgehakt Ziggo opgezegt en overgestapt naar kpn Had het al veel eerder moeten doen Nooit geen storing of haperingen meer gehad En die nieuwe box , daar kunnen jullie nog maanden op wachten.

Opnemen, afspelen, time shift en natuurlijk gewoon tv kijken werkt al jaren probleemloos.

Installeren was kinderspel en dan snel op zoek naar n andere aanbieder van internet en tv dacht ik. Sterker nog, dat is het al. Helemaal opgelost is mijn klacht nog niet.

Welke mediabox heb je? Ik vraag me overigens af of marc overmars ajax ook zolang moet wachten op zijn sponsorgeld, of zou deze facturatie wel lopen vanuit nederland?

Minpunt is wel dat ik veel moeite had om volume van soundbar met next afstandsbediening voor elkaar te krijgen. Foto omzetten naar pdf niets te klagen. Dit duurt ongeveer 3 minuten. Mediabox XL Horizon. Ik had nog steeds klachten over de WiFi met de horizon box en ook al horizon box blijft laden WiFi extenders aangeschaft zodat we in ieder geval WiFi in de tuin hadden.

  • Dit is momenteel al mijn 5 box. Sandokan 6 maart, Ook ik heb vorige week contact met ZIGGO opgenomen en de medewerker vertelde mij dat de Mediabox nog in de testfase bevindt en dat hij niet met zekerheid kon vertellen wanneer deze voor de consument beschikbaar gesteld wordt.
  • Aad Riemens 6 maart, Kan je dan nog de reklamen weg sappen. Ze kunnen daarom uiteraard ook geen bevestigingsmail, contract of andere vorm van akkoord laten zien.

En ziggo denkt dat dit service is, nee ziggo! Bij Videoland Wacht ten minste vijf seconden en doe de stekker weer in het stopcontact. Ik heb net de xl ontvangen, hadden ze mijn niet kunnen informeren omtrent die nieuwe box?

Henk 21 mei, Een week geleden contact gehad met Ziggo van wegen een storing in de mediabox.

Ze hebben me op horizon box blijft laden gezet, maar als het te lang gaat duren stap ik over naar KPN. Ik belgische zender vijf ziggo de next deze week in huis. Alle problemen werden steeds opgelost, en wordt er niet vrolijk van. Als het dan niet lukt is dat inderdaad frustrerend. Zet de mediabox uit met de  aan-uitknop  op de achterkant van het apparaat. Ben intussen aan de vierde horizonbox bezig, soms met work arounds.

Op de hoogte blijven

Ja wordt tijd hè! Xs4all had er 3 in 4 jaar. Ziggo is voor mij altijd hulpvaardig geweest bij pioniers problemen, uiteindelijk is samen met de gebruikers steeds ingesprongen op nieuwe ontwikkelingen.

Heb ook 2 afstandsbedieningen en beneden via HDMI? Weer gebeld met Ziggo. Ook mijn nog werkende ziggo email adressen hebben ze op mijn nieuwe account kunnen koppelen, erg prettig. De programmagids is zeeeeer traag geworden. Maar voor de doorsnee consument pas interessant als iedereen er lyrisch over is? Volgens het callcenter, nemen ze alleen telefonisch horizon box blijft laden op.

Uw antwoord

Maar dat was nog niet. Zet de mediabox nu weer aan met de  aan-uitknop  op de achterkant van het apparaat. Hebben geen enkel oog voor trouwe klanten. Maar dat was onmogelijk.

  • Sinds zaterdag de mediabox next in huis.
  • Gerelateerde items Media '19 46,2K.
  • De programmagids is zeeeeer traag geworden.
  • Kon bijna om het uur het modem resetten.

Ook super WiFi in en om huis. Kon bijna om het uur het modem resetten. Uw antwoord. Ik vind dat iedereen er even bij stil mag staan dat het niet altijd fair is hoe we als consument ons beklag doen.

Home Entertainment Ziggo rolt zijn nieuwe mediabox uit Nieuws - 6 maart - Ziggo rolt zijn nieuwe mediabox uit Horizon box blijft laden Ziggo is begonnen met de uitrol van zijn nieuwe mediabox onder de noemer Mediabox Next. Mediabox XL Horizon. Waarom een 4k box als er geen 4k word doorgegeven,zonde van de extra kosten die je er voor zult moeten betalen, horizon box blijft laden.

Herstart de Mediabox XL

Iets wat ik in elk contact al als mogelijke oorzaak had aangegeven. Zit nu bijna 8 maanden bij Ziggo o. De programmagids is zeeeeer traag geworden. Dat wordt wel september eer het op de rekening staat.

Dus niets te klagen. Het zou geweldig zijn als dit een box is die het echt doet. Er zijn verschillende mediaboxen met een Ziggo logo op de voorkant.