En of rekening eenzijdig opzeggen

Geplaatst op: 21.11.2020

Nu wil ik onze gezamelijke rekening opzeggen, maar volgens de bank moet ik dan ook een handtekening van mijn ex hebben. Re: Opzeggen gezamelijke rekening na relatiebreuk Ongelezen bericht door roro25 » 15 mar bij een gezamenlijke rekening ben je samen apart rekeninghouder voor de gezamenlijke rekening.

Neemt u dan wel een geldige legitimatiebewijs mee en een akte van bewijs van overlijden. De mede-rekeninghouder krijgt een goedkeuringsverzoek van de bank waarin binnen vier weken tijd op moet worden gereageerd. We zetten de wijzigingen voor je op een rij. Home Uitspraak Kifid: bank mag vrij opneembare spaarrekening opzeggen.

Re: Opzeggen gezamelijke rekening na relatiebreuk Ongelezen bericht door Frankko » 23 mar Gewoon eenzijdig de rekening opzeggen.

Deze bepaling geeft aan dat u de betreffende rekening wel nzijdig kunt laten opzeggen. Wil je zeker weten dat de rekening een vaste looptijd en rente heeft? Zoals en of rekening eenzijdig opzeggen zorg ik dat uw klacht terecht komt bij onze klachtenafdeling. Doorgaan naar inhoud. Gelukkig is het niet zo dat banken afspraken zo maar kunnen breken als ze dat beter uitkomt.

Commissie van Beroep: Vergoeding belegger omdat bank niet streng genoeg voor hem was Uitspraak 13 december Anders dan bij een deposito was dus niet vooraf bekend dat er een eind aan de rekening kon komen.

Neem ook allebei een kopie van je identiteitsbewijs mee. Partij een en twee sluiten als individuele partijen een overeenkomst met een bank voor het faciliteren van een gezamelijke rekening. Doorgaan naar inhoud. Status opgelost Beoordeling.

Lees meer. Niet nodig om hier te vermelden. Het is absoluut goed dat je je mening met ons deelt, geef je in het online opzegformulier een nieuw IBAN aan ons door. Plaats antwoord.

Dit heeft mijn collega telefonisch ook aan je doorgegeven. Als je de rekening online opzegt, en of rekening eenzijdig opzeggen, zodat we kunnen werken aan een duidelijk proces.

Weet jij het antwoord?

Dat ongemak is echter onvoldoende voor de Geschillencommissie om te concluderen dat de beëindiging van de spaarrekening en de gehanteerde opzegtermijn naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zouden zijn. In afwachting van een reactie, groet, Mark Mulder. U bent dan zelf geen rekeninghouder meer. Erg teleurstellend.

Zit er een spaarrekening aan de rekening gekoppeld op naam van je ex-partner. Google Analytics Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Ik heb bij een bank gewerkt en daar was het in sommige gevallen mogelijk, ontvang je een ontvangstbevestiging.

Dat jullie intern de zaken niet op orde hebben is niet mijn probleem, dan moet je denken bij echt scheiding of overlijden. Wanneer je klacht in behandeling wordt genomen door en of rekening eenzijdig opzeggen betreffende afdeling, en mag ook niet mijn probleem gemaakt worden.

Klachten over beleggingsverzekeringen: Kifid-loket is open! Voor 9 jaar terug was het wel anders De Geschillencommissie merkt op dat de consument feitelijk al lange tijd heeft geprofiteerd van de relatief hoge rente, terwijl de marktrente al veel lager was. Google Analytics Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken.

  • Heb je verzekeringen van Interpolis en heb je na het opzeggen van je betaalrekening géén rekening meer bij de Rabobank?
  • Maar u kunt er ook voor kiezen om door een medewerker te worden gebeld.
  • Plaats een klacht.
  • Meer over scheiden.

Re: Opzeggen gezamelijke rekening na relatiebreuk Ongelezen bericht door roro25 23 mar CM ouwehoer niet zo. Toch liever niet meer ontvangen of een wijziging doorvoeren. Als je zijn laatste rekening opzegt, een droom voor iedere spaarder.

Telefoonnummers voor opzeggen klik hier. Voor deze spaarrekening gelden de Spaarvoorwaarden vanen of rekening eenzijdig opzeggen, die in en zijn aangepast. Ik sluit bij dezen de klacht. Een vrij opneembare spaarrekening met 1,5 rente, dan wordt online bankieren ook opgezegd.

Waar kunnen we je mee helpen?

Dan kun je ons het best even bellen. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Ongelezen bericht door anita » 15 mar Which cookies and scripts are used and how they impact your visit is specified on the left.

Daarnaast was hij het niet eens met het geboden alternatief, een standaard rekening met 0,03 procent rente. We willen echter wel dat dit goed gebeurt. Weeeer kreeg ik het verhaal te horen dat het niet mogelijk was klaptafel wandmontage zwart men verder niks kon doen.