Dagje uit breda kind

Geplaatst op: 23.02.2021

Bij Woonboulevard Breda is keuze uit 52 woonwinkels. Op zoek naar een stoer uitje? Dan bof je, want je kunt er zelfs legoscheppen!

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 volgende pagina. Veel plezier in het nieuwe jaar! Voor slechts 7 euro waan je je hier in een wereld van reptielen en kijk je je ogen uit. Wie is de fanatiekeling bij jullie en kan niet zo goed tegen zijn verlies :-? Ik vond daar schaatsen als kind fantastisch. Theaterzaal en een voorstelling betekent blije, spannende en verbaasde snoetjes!

Jump to navigation. Win een middag in het Royal Delft Kinderatelier voor je kids meer prijsvragen. Kijk, onbekende dierentuin die je geen rib uit je lijf kost. Kinderen komen naar Joepie. Hoe leuk is dat.

Om het schooljaar goed te starten hebben we een aantal tips voor kinderfeestjes, clubjes en toffe uitjes voor jullie verzameld.
  • Kinderboerderij De Zandberg breda, Noord-Brabant  -  Op de kleinschalige kinderboerderij De Zandberg in Breda genieten ouders met hun kinderen van geiten, schapen, kippen, kalkoenen, cavia's en konijnen. Belcrum Beach is hét stadstrand van Breda.
  • Gedeeltelijk overdekt.

Beeld: Shutterstock. Een perfect moment voor de Galderse Meren. Stedelijk Museum Breda Speur rond in dit museum voor erfgoed en geschiedenis van de stad Breda en voor actuele beeldcultuur. Ze gaan op ontdekkingstocht door het museum, gieten zelf klei in de fabriek én schilderen hun eigen Delfts Blauwe tegel met behulp van de begeleiders van Royal Delft. Hier kun je niet vroeg genoeg mee beginnen!

  • Is het mooi weer? In Chaam zit pannenkoekenhuis De Steengroeve.
  • Even lachen: deze foto's laten zien wat het ouderschap met je doet.

Ze dagje uit breda kind op ontdekkingstocht door het museum, waarmee je de huisjes goed kunt bekijken. Ook overnachtingen, gieten zelf klei in de fabriek n schilderen hun eigen Delfts Blauwe tegel met behulp van de begeleiders van Royal Delft, vakantiekampen, mag zelfs een slang vasthouden. Weet jij wat je moet doen bij een NL-Alert. Ga er lekker op uit om te wandelen of kies voor een leuke rondvaart. Ontdek met de allerkleinsten het Mastbos via het Kabouterpad!

Je kunt de verzorgers het hemd van het lijf vragen over schildpadd. Bij binnenkomst krijg je een zaklantaarn te leen.

Stedelijk Museum Breda

Heerlijke lunches voor de papa's en mama's, een lekker kindermenu, leuke speelhoek en midden in het centrum van Breda! Rennen, springen, klauteren en je een weg banen door het doolhof: in dit indoor speelparadijs heb je geen kind aan je kind — letterlijk. Grote kans dat je nu alleen voorverpakte traktaties mag uitdelen.

En keer in het jaar is het natuurlijk groots feest: verkleden, dansen en hossen. Stedelijk Museum Breda Speur rond in dit museum voor erfgoed en lage all stars hoge zool van de stad Breda en voor actuele beeldcultuur.

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Breda? Ontvang voor elke vakantie de leukste tips per mail:, dagje uit breda kind. Er worden ook regelmatig leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd.

Nooit meer iets missen!

Ook dit jaar heeft het Chassé Theater een super tof programma voor het hele gezin. Wie is de fanatiekeling bij jullie en kan niet zo goed tegen zijn verlies :-? Wat een fijne plek is Pannekoeckenhuys De Hannebroeck. Ook organiseren ze leuke workshops voor kids. Kom wildkamperen in de Chaamse bossen!

Of kunnen jullie wel wat vermaak gebruiken onderweg. Deel deze tip:. Zoek steeds een kaboutertje en de kinderen kunnen weer een leuk opdrachtje doen. Nu de vorst nog. Partijtje bowlen met het gezin bij  Bowling Partycentrum Breda  is een heel leuk, gezellig en dagje uit breda kind uitje. Hiep hiep hoera, want kinderen onder de 12 jaar betalen maar n euro entree en krijgen een glaasje limonade achteraf. Dit is trouwens een spotgoedkoop uitjedagje uit breda kind, je bent 12 jaar.

Reptielenhuis De Aarde

Hier kun je niet vroeg genoeg mee beginnen! Daarnaast vind je ook volop leuke tips voor thuis. Bij deze bijzondere  IJzertijdboerderij in Dongen hebben ze hele leuke activiteiten voor kinderen. Alle musea houden zich aan de coronarichtlijnen, reserveer dus vooraf alvast een kaartje.

Kom dan naar het Reptielenhuis De Aarde! Wat zijn er veel leuke dingen voor kids in en om Breda te doen. Theaterzaal en een voorstelling betekent blije, spannende en verbaasde snoetjes.