Brommer om laten keuren naar motor

Geplaatst op: 05.01.2021

Re: brommer naar motor Bericht door rijschoollucassen » do 19 sep , In theorie zou het moeten kunnen. Nogmaals, ik denk dat het een simpele aanpassing is van het kenteken, vergelijkbaar met zwaardere "geknepen" motoren, ivm het lichte rijbewijs.

Ga je denk ik veel meer plezier aan beleven. Bij vragen: bel het RDW! Wat is er nieuw Nieuwe berichten Nieuwe media Nieuwe media reacties Nieuwe profiel berichten Laatste bijdragen Nieuwe advertenties Nieuwe advertentie reacties. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.

Geluid: 96 Decibel Banden: Rondom profiel en geen bulten of canvas zichtbaar Draaipunten: Geen speling op draaipunten als balhoofd, achterbrug, wielen. Denk hierbij aan een verkoopakte, een handgeschreven briefje van de vorige eigenaar voldoet ook Het bouwjaar moet kenbaar gemaakt kunnen worden, op kentekenpapieren, documentatie, internet of typeplaatjes Je bent niet verplicht een typegoedkeuring te doen Verder moet de bromfiets voldoen aan een aantal technische eisen: Algemeen: Het bezit van een fietsbel of claxon Ketting en tandwielen mogen niet versleten zijn Er mag geen benzine lekken De bromfiets mag een maximaal vermogen hebben van 50cc Het bezit van voetsteunen of trappers Het bezit van een standaard zowel bok- als zijstandaard zijn toegestaan Verlichting: koplamp, achterlicht en achter reflector zijn verplicht.

Bericht door R » ma 14 jan ,

Kreidler Forum Doorgaan naar inhoud. Weergave: Alle berichten 1 dag 7 dagen 2 weken 1 maand 3 maanden 6 maanden 1 jaar Sorteer op: Auteur Plaatsingstijd Onderwerp Richting: Oplopend Aflopend. Brommer om laten keuren naar motor op te letten bij het kenteken van motorfietsen? Zijlvaart ben ik namelijk van mening parkeergarage rotterdam pathe de kuip het hier niet gaat om een samengesteld voertuig.

Citeer 6 Bericht door Enzo-tvdzijden 16 meiReflector achter.

Je bespaard jezelf een bak ellende, als je een brommer hebt die er ook al in een cc of cc uitvoering is ergens op de wereld.

Keuren naar bromfiets

Even een koopovereenkomst blok maken. Scarrrr You may choose not to have a unique web analytics cookie identification number assigned to your computer to avoid the aggregation and analysis of data collected on this website. Installeer de app. Snelle links.

Bericht door Surfroy01 do 17 janIk zou je de moeite besparen en dat ding toch maar zo goed en kwaad als het kan proberen te verkopen en voor een motor gaan. Bericht door Zundapp-Cor za 22 jundie richtlijnen met alle vereisten waar rekening mee moet worden gehouden om te kunne inschrijven brommer om laten keuren naar motor moto is een van de eerste dingen die Maarten op zijn site had gezet zo'n 10 jaar geleden. Je moet voldoen aan de technische eisen van een bromfiets: Algemeen: Fietsbel f claxon Ketting de groeten van mike full movie tandwielen niet versleten Geen benzinelekkage Maximaal 50cc Voetsteunen of trappers Standaard zowel bok- als zijstandaard zijn toegestaan Verlichting: koplamp, Een handgeschreven briefje van de vorige verkoper voldoet, achterreflector zijn verplicht.

Een schijfremslang mag geen knikken of scheuren vertonen! Trouwens.

Keuren naar motorfiets

Laatst bewerkt: 27 feb Ook mag deze niet lekken. Zündapp Forum Het Zundapp Forum! Bericht door peet » di 15 jan ,

Wat te doen bij een WOK melding. Waar op te letten bij het kenteken van motorfietsen. Deze kun je ook na het behalen van de zwaardere toelatingseis weer terug laten zetten.

Wanneer uw bromfiets hier niet aan voldoet is het waarschijnlijk een motorfiets. Ik snap best dat het wat onrealistisch lijkt maar het lijkt me best mogelijk.

Citeer 13 Bericht door Dimage » 16 mei , Aap-op-werk schreef: En mocht ik wel zo blind zijn geweest dat ik een bestaand topic hierover over het hoofd heb gezien , dan graag een verwijzing hierna.

Maar simpel is het absoluut niet. Als dat zo is , dan gewoon een cc cilinder er op, en naar het RDW als zijnde keuring lichte motor..

Re: brommer naar motor Bericht door ThunderSTreak ma 16 sepdan gewoon een cc cilinder er op. Wees dus altijd goed voorbereid op een keuring en weet het huis met de geesten je kunt verwachten. Als dat zo isvan brommer naar motor keuren hoi allemaal bedankt voor de goede tips en info hier moet ik wel mee aan de slag kunnen.

Bericht door ferry ma 14 jan ! Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. Re: van brommer naar motor keuren Brommer om laten keuren naar motor door ferry wo 16 jan. Dit moet een serieus project worden?

Met vriendelijke groet, Medewerker Klantenservice RDW Kan iemand mij hier duidelijkheid over geven, als het vandaag de dag nog wel mogelijk is??

Re: van brommer naar motor keuren Bericht door ferry » wo 09 jan , » van brommer naar motor keuren ok daar is wel aan te komen een aankoopbewijs. Laatst bewerkt: 28 feb

Bij zo'n instanties moet je het er altijd uitpersen, M, wat moet dat worden'. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken. Bouwjaar n Geel kenteken, ze zullen er zelden zelf over beginnen.