Youtube filmpjes inkorten

Geplaatst op: 13.01.2021

Om het fragment te delen via social media kun je hiervoor de bekende icoontjes kiezen onder Share video. Weet jij de oplossing? Anoniem 7 april om

Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen. Akkoord en door naar Computertotaal. Maar stel nou dat het boeltje allemaal niet meewerkt. Dank je wel! Als ik dit probeer, dan lukt het niet.

Je krijgt een HTML-code die je kunt gebruiken om het filmpje te integreren. Weet u wat ik mis doe of is er nog een andere manier om een deel van een youtube filmpje in prezi te plakken. Klik in het Youtube-scherm dat zich opent op "Bekijken op Youtube".

Plaats een vinkje bij Vanaf en stel een tijd in minuten:seconden. Marianne 10 maart omyoutube filmpjes inkorten.

Verder lezen

Als je het filmpje begint af te spelen begint het toch echt op de aangegeven tijd. Dan is het duimendraaien tot Keepvid aangepast is of een hoop zoekwerk op internet. Anoniem 31 mei om Plaatsen Plaatsen. Wij kunnen onze diensten alleen aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit.

Unknown 20 augustus om Youtube filmpjes inkorten dit nuttig. Redactie Lifehacking Lifehacking. Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien!

Choppen werkt prima. Nadat je een filmpje hebt ingekort genereert Embed-Plus een code.

Waar is het videobewerkingsprogramma?

Unknown 16 juni om Is makkelijk en je kunt wanneer filmpje is gedownload het op allerlei manieren bewerken. Je krijgt een HTML-code die je kunt gebruiken om het filmpje te integreren.

Het filmpje begint te lopen en het adres van het filmpje tref je aan op de adresregel. Meer informatie over de voordelen van YouTube Premium Je Premium-lidmaatschap beheren Je Premium-facturering beheren Een YouTube Premium-gezinsabonnement afsluiten Aanmelden voor een Premium-lidmaatschap voor studenten Problemen met je YouTube Premium-lidmaatschap youtube filmpjes inkorten Problemen met facturering en betalingen oplossen. Dag Madou, Na lang zoeken heb ik er een gevonden, youtube filmpjes inkorten.

Je video's inkorten Knip op een computer het begin, het midden of het einde van je video weg. Is dat mogelijk!

Edublogger 2020

Tubechop werkt niet, ook niet in Firefox en Edpuzzle is echt iets voor scholen. Akkoord en door naar Computertotaal. Ik krijg het gehele filmpje en niet een deel en ik heb alle stappen gevolgd. Anoniem 7 april om Filmpje inkorten lukt prima, maar er is geen geluid?

  • Alvast bedankt!
  • Ga naar Prezi, klik op "Insert" en daarna op "Youtube-video" en plak het adres van het filmpje op de invoerregel die verschijnt.
  • De ingekorte video krijgt een unieke URL die je kunt mailen of delen op sociale netwerken.
  • Manette 6 maart om

Het internetadres van het Youtube-filmpje kun je bij Embed-plus terugvinden in de embed-code voor Wordpress. Ik zoek iets makkelijks, tips, precies zoals je helemaal aan het begin van je blog hebt omschreven. Cookies op Computertotaal. Plaats een vinkje bij Vanaf en stel een tijd in minuten:seconden. Ik krijg een technische foutmelding als ik ze via ytchopper met account in een prezi wil zetten.

Een probleem oplossen Problemen met het afspelen van video's oplossen Problemen met account oplossen Youtube filmpjes inkorten oplossen Problemen met je YouTube Premium-lidmaatschap oplossen Hulp bij het YouTube-partnerprogramma. We hebben je een e-mail gestuurd, youtube filmpjes inkorten. Deze beperking geldt niet voor kanalen die deelnemen aan het YouTube-partnerprogramma.

Het videobewerkingsprogramma openen

Reactie toevoegen. Video's zoeken om te bekijken Video-instellingen wijzigen Video's bekijken op verschillende apparaten Reageren, abonneren en contact maken met creators Video's en afspeellijsten opslaan of delen Problemen met het afspelen van video's oplossen Films en tv-programma's kopen en bekijken. Madou 20 juni om Het wordt lastiger als je alleen een stukje uit een filmpje wilt delen.

Mensen die je filmpje kijken zien alleen het fragment op Tube Chop. Reactie toevoegen. Het is eenvoudig om een compleet filmpje van YouTube te delen.