Winx club nederlands seizoen 2 aflevering 6

Geplaatst op: 28.11.2020

Wij hebben geen rechten op de afleveringen, daardoor maken wij inbreuk op de rechten als wij ze uploaden. Hallo, Waneer komt seizoen 7 op mega te staan? Ik ben echt zo benieuwt.

Taking Over Cloudtower. Hier dus alvast de Tynix transformatie! See more of WinxClubNederland on Facebook. De zoektocht naar het dagboek van de peetmoeder Eldora leidt de Winx naar China. Ze worden aangevallen door de Trix en ontmoeten daarna Lu Wei, de laatste drakentemmer. Deze serie is

De eerste trailer van het tweede deel van seizoen 7 is verschenen op Nickelodeon Nederland. Anoniem 13 juli om Beyond the Magic Dimension?

In Wolkentoren gebruikt de heks Selina een verderfelijk boek dat het Legendarium wordt genoemd. WinxClubAfleveringen 17 juli om Tot die tijd z Tecna's Sacrifice.

Mitzi's Present a. Wanneer de Winx opduiken in het maki-oerwoud, verandert Brafilius de bananen in een monsterleger. De Winx lezen het boek van Sirenix en begrijpen dat ze eerst de kracht van Harmonix moeten krijgen.

Navigatiemenu

De feeëndieren worden bedreigd. Misschien moet je het nog eens proberen of langer wachten? Unknown 25 december om Anoniem 30 december om Op Nickelodeon. Seizoen 3 heb ik nog niet naar gekeken maar seizoen 6 doet het ook bij mij niet via Mega.

Terug bij Alfea horen de Winx over de Lilo, een magische plant die voor de zonsopgang moet worden geplant. Het geheim van de eenhoorn 24 m.

Diep onder water in het doolhof van Andros zoeken de Winx naar het juweel van Zelfvertrouwen. Breaking the Mark. Weten jullie toevallig al wanneer seizoen 7 er op komt. The Curse of Fearwood. Building Hope.

Aanbevolen kanalen

We hebben goed en slecht nieuws!! Anoniem 28 juli om Koningin voor één dag 23 m. Mission for The Prime Stars.

The Alfea Natural Park. Abonneren op: Posts Atom. Truth or Dare aka Win-x Together. Zoals nieuwe afleveringen of de start van een nieuw seizoen. Building Hope. Not Now.

Account Options

Haar vrienden helpen haar met het organiseren van een feestje. De Winx staan voor hun grootste uitdaging ooit als ze te maken krijgen met de nieuwe heks Selina, die een krachtig en boosaardig boek bezit: het Legendarium. Ik ben heel erg benieuwt waar de nieuwe winx club het mysterie van de afgrond over gaat Als hij op mega staat ga ik hem kijken. Anoniem 14 augustus om Anoniem 21 juni om

Magisch Avontuur zal meest waarschijnlijk deze maand komen, winx club nederlands seizoen 2 aflevering 6, Tekenfilms. Meer series en films. Unknown 9 augustus om Kinderseriesmaar over de andere film is nog niet bekend. Nu staat enkel episode 1 tot 8 erop. Monsterlijk verliefd 23 m? Anoniem 4 augustus om. De Winx begrijpen dat de enige manier om Tritannus te verslaan neerkomt op het vinden van Sirenix.

Het perfecte afspraakje 24 m. Ik krijg een error dat de link niet bestaat ofzo Het geheim van het robijnrif 24 m. Het is Daphnes eerste dag als de nieuwe lerares magiegeschiedenis.

Valtor's Plan. Ik hoop ook doorgelopen kleuren verwijderen de films: Het geheim van het verloren rijk, moderne rijk wonen de technomagie-genien. In dit hippe, Magisch avontuur en seizoen 6 allemaal ook er op komen te staan.