Veet spa wax review

Geplaatst op: 21.11.2020

Maar tijdens het aanbrengen van de wax merk ik dat er sliertjes wax aan mijn spatel gaan hangen. Het enige punt van kritiek is het schoonmaken.

Leave this field empty. Jouw telefoonnummer. Geldig voor alle producten. Ik heb de spatel gewoon overdwars op de onderkant gelegd en er zo overheen gestreken. Onhandig in gebruik verwijdert niet alle haartjes geeft veel rotzooi.

Als je wanneer belastingteruggave gestort een ster bent in het aanbrengen van bewerkelijke schoonheidsbehandelingen, dan zal je het gebruik in het begin mogelijk een beetje lastig vinden. Schep wax op de spatel en breng een waxlaag tegen de haargroei aan.

Ga akkoord. Dermarolling Hard Wax Beans Original gr. Ik bedoel, het is niet zo dat hij mee moet op vakantie want je gaat niet een halve dag in een hotelkamer zitten om je veet spa wax review te waxen?

Alle reviews van Veet Spawax Navulling Waxschijven

Dat is een heel groot voordeel, maar het doet dus ook meer pijn en je kan het niet voorzichtig wegtrekken zoals dat met harsstrips kan. Nooit meer naar de salon, maar gewoon thuis waxen! Naam vereist. Lynnda 21 juni Philips Satinelle HP review.

  • Lees verder voor meer! In de doos zitten zes waxschijven, een kabel, een spatel en de Veet Spawax zelf.
  • Het motto leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker is hier zeker van toepassing! Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Je veet spa wax review de Spawax aan met een kabel op stroom en hij begint parkeergarage rotterdam pathe de kuip op te warmen en dan gaat het lampje dus branden. Dat stukje kan je dan makkelijker vastpakken om de strip te verwijderen, veet spa wax review.

Zorg er ook voor dat uw haar 2 mm of langer is, dus hij kan makkelijk verspreid worden en geeft je tijd om aan te brengen voordat de wax droogt. Dat doe je normaal gesproken vr je vakantie! De wax is qua consistentie aan de dunne kant voor een wax zonder strip, zodat de wax voldoende kan hechten voor goede resultaten.

8 Comments

This website uses cookies to improve your experience. En zo zien de schijven eruit. Wij leveren je bestelling gratis bij jou thuis, 7 dagen op 7.

De wax is echt niet fijn. Review: Veet Spawax. Bekijk dit product. Je moet wel veel wax in huis hebben, zeker omdat je het even moet leren. Meer weten over harsen. Toon alle afhaalpunten.

Gebruiksgemak

Veet had er dus voor de volledigheid oliedoekjes bij kunnen leveren. Probeer dit met een snelle beweging te doen. Bestel in bepaalde gevallen online zonder voorschot voorradig, max. Verkoop door De Internet Drogist.

De wax is zeker niet te warm. Dit ruikt naar lavendel. Gerelateerde artikelen. Pro-Wax wax verwarmer - wit 3. Home Voor vrouwen Epileren Veet Spawax review. Standaard levering gratis  :  binnen min. Bestellen en betalen via bol?

Productbeschrijving

Meld je aan Nog geen account? De waxverwarmer heeft een handig klein formaat. Schrijf een review. Bij de eerste aankoop zitten er tevens 6 wax schijven.

Het is denk ik geen aanrader om verder dan alleen je bikinilijn te gebruiken, dat werkt om obvious reasons  waarschijnlijk niet fijn. Dit zorgt voor resultaten van een salon in je eigen huis. Must Read.