Slijmerige afscheiding zwanger

Geplaatst op: 20.11.2020

Neem dan contact op met je huisarts. Hierdoor wordt het broeierig in de vaginastreek en zo vergroot je de kans op een vaginale infectie. Als je vagina tijdens de seks te droog is, kan de wrijving voor bloedverlies zorgen.

Over je zwangerschap. In het laatste geval duurt het even voordat het bloed naar buiten komt, waardoor het bloed bruin van kleur is. Meld je aan. Bestelstatus checken. Zwanger en fit.

Wanneer je synthetisch ondergoed draagt, ga je sneller zweten. Lekker en gezond eten tijdens je zwangerschap. Dan kan je kindje tijdens de bevalling een schimmelinfectie oplopen. Wassen van je vagina doe je alleen met water. Daarom is slijmerige afscheiding zwanger bij bloedverlies altijd verstandig om contact op te nemen met je verloskundige of je huisarts. Thuis Blog Afscheiding en zwanger.

Welkom op de website van Babywatcher!

In samenwerking met. Gebruik in elk geval geen tampons en liever ook geen maandverband of inlegkruisjes. Vaak heb je dan ook last van jeuk en een brandende pijn rond je vagina. Bruine afscheiding als je zwanger bent, is meestal onschuldig.

Als je vagina tijdens de seks te droog is, kan de wrijving voor bloedverlies zorgen. Bovendien ruikt vruchtwater anders dan afscheiding. Vruchtwater ruikt zoet, terwijl afscheiding geen sterke geur heeft en zeker niet zoet ruikt.

Afscheiding is vaak waterig, slijmerige afscheiding zwanger, maar altijd een beetje wit van kleur. Bloed bij afscheiding Maxi cosi hanger nijntje vrouwen krijgen te maken met een kleine hoeveelheid bloedverlies tijdens de zwangerschap.

Bruine afscheiding als je zwanger bent, is meestal onschuldig. De meeste vrouwen hebben veel meer afscheiding als ze zwanger zijn. Verder in je zwangerschap kan je afscheiding dunner en wateriger worden.

Wat is vaginale afscheiding?

Er kan namelijk ook sprake zijn van een SOA, vaginale infectie of bacteriën die de bruine afscheiding veroorzaken. Maand 3. Er kan een lichtbruine, roze of rode afscheiding ontstaan. Bij de innesteling van de bevruchte eicel in je baarmoederwand kan je wat bloed verliezen.

Online cursussen Goed voorbereid bevallen. Wat heb je allemaal nodig en waar moet je op letten wanneer je het koopt. Maar ben je zwanger, dan wil je natuurlijk al helemaal geen bloed zien. Dit kan namelijk wijzen op een schimmelinfectie! Ontdek de Babywatcher. Dit gaat allemaal niet zomaar weg, dus zul je langs de arts moeten voor slijmerige afscheiding zwanger.

Aanvraag week tot week informatie

Hierdoor is de afscheiding tijdelijk wat meer roze of bruin van kleur. Een klein beetje gelig is overigens niet erg, als vaginale afscheiding opdroogt krijgt het snel die kleur. In het laatste geval duurt het even voordat het bloed naar buiten komt, waardoor het bloed bruin van kleur is.

  • Als je afscheiding echt stinkt, ga dan ook langs de huisarts.
  • JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser.
  • Maand 9.
  • In de wolken Festival Bekijk alle artikelen.

Je kunt echt scheutjes  fluor verliezen. Als het verder niet stinkt en je verder slijmerige afscheiding zwanger klachten hebt, kan dat even schrikken zijn. De meeste vrouwen hebben veel meer afscheiding als ze zwanger zijn. Thuis Blog Afscheiding en zwanger? Het is mogelijk dat jouw afscheiding een andere kleur of structuur heeft of onprettig ruikt.

Zeker als je zwanger bent, in principe is het niks om je zorgen om te maken. Probeer ook het gebruik van inlegkruisjes of maandverband te beperken, slijmerige afscheiding zwanger.

Witte vloed na de bevruchting

In de wolken Festival Bekijk alle artikelen. Normale afscheiding is doorzichtig, slijmerig, vochtig en geurloos.

Bloed bij afscheiding Veel vrouwen verliezen tijdens hun zwangerschap een kleine hoeveelheid bloed. Er kan ook iets aan de hand zijn met je placenta.

Babynamen Vakantie Geboortekaartjes Zwanger en zorgverzekering Vanaf wanneer kinderstoeltje. Online cursussen Goed voorbereid bevallen.

Je kunt daarbij ook last hebben van jeuk of een branderig gevoel, pijn bij het plassen slijmerige afscheiding zwanger een gezwollen vagina.