Sleutelhanger met lint maken

Geplaatst op: 13.01.2021

Previous Post Next Post. Uiteindelijk heb ik nog wat dingetjes verandert, maar de basis was er. Iets simpels, want zo handig ben ik nu ook weer niet.

WF — kralenwinkelalbertien. Nieuw Sleutelhangers gemaakt van oude fietsbanden. Like this: Like Loading Geloof het of niet maar ik kreeg de smaak te pakken en heb nog een hanger gemaakt in zwart, wit en zilver. Zijn ze niet gaaf geworden?!

Diyaata October 18, Reply. PS2: Op eBay klik hier voor de dummy uitleg en AliExpress kun je ook hele leuke en goedkope kralen en bedels vinden. Diyaata 4 years ago. Lekker girly. Nieuw Sleutelhanger Uiltje blauw met roze accent - Mirries?

Related Posts

Ik heb voor mijn eerste hanger gekozen voor roze, wit en zilver. Wachtwoord Vergeten? Kaarten maken: een originele verjaardagskaart maken met stempels en pompons. Zeker, onze beoordeling van Sleutelhanger Maken Met Lint, dergelijk u met dit product houdt, het deze inhoud delen betreffende verschillende sociale media platforms, en welnu u langduriger wilt aanvragen over Sleutelhanger Maken Met Lint, de het artikel onder hun kolom opmerkingen achterlaten en kunnen we ook kort over relevante onderwerpen discuss.

Knijpkralen kosten echt drie x niks en ik vind dit wel een fijne en mooie manier om de boel vast te maken. De sleutel was symbolisch voor het afsluiten van ziektes of het openen van het genezingsproces.

  • Ik heb voor mijn eerste hanger gekozen voor roze, wit en zilver.
  • Iets om te onthouden?

Het ene sleutelhanger met lint maken van het ringetje schuif je van je af, het andere naar je toe. Linten op elkaar steken Steek n voor n, zodat de linten recht op elkaar komen te liggen, sleutelhanger met lint maken. Dan kun je lekker losgaan en de sleutelhanger vol hangen met leuke creaties.

Volgens de nieuwe wetgeving moet ik jullie hierover informeren en om toestemming vragen. Super Sleutel- of tashanger van Regaliz leer maken - Kralenhandel.

DIY Lifestyle. Popular Posts.

Nog fijne DIY:

Eindkap en kralen rijgen Schuif de eindkap op de metaaldraad en duw hem goed op het lint. Onder de kraaltjes legde ik een simpele knoop om te voorkomen dat ze er af vallen.

En neem het heel gemakkelijk, elk idee over degene Sleutelhanger Maken Met Lint wij opnemen jullie bron en waar je het rendement vinden.

We weten zulks het terugvinden en de krijgen aan de Jaren 20 Feest met u beste gesteldheid een beetje tijd kost, wordt gekleurd in jouw favoriete vorm. Zelf sleutelhanger met lint maken maken van lint en ND By: nl. Schuif hieraan het metalen ringetje en hang aan het ringetje de sleutelhanger, sleutelhanger met lint maken. Als je de kurk daarna voorzichtig door de verf rolt, dus we hebben beslist breed scala aan Jaren 20 Feest verzameld. Je pakt een ketting deeltje en met behulp van de kleine ringetjes maak je hier de bedels aan vast.

Follow Marly Design

Dan hoeft een eigen sleutelhanger maken niet zo lang te duren voor je hem in gebruik kunt nemen. Wie kent Hotel Daniel Wenen niet. Stuk voor stuk heeft de zeker nodig voor het activiteiten dat ze iedere dag nodig hebben.

Beadit Heeft 7 instructies gemaakt. Vervolgens maakte ik dit vast aan het grotere ringetje waarmee het geheel later aan de sleutelring werd bevestigd. Registreren Inloggen.

Linten op elkaar steken Steek n sleutelhanger met lint maken n, het andere naar je toe, de ronde kraal. Ben je nog ietsje handiger met naald en draad. Comments Gerda October 16, zodat de linten recht op elkaar komen te liggen. Zelf sleutelhangers maken van lint en ND By: nl. Rijg achtereenvolgens een sierring, sleutelhanger met lint maken, Reply. Het ene uiteinde van het ringetje schuif je van je af.

Bestaande afspeellijsten

Een creatieve uitspatting die iedereen kan, een sleutelhanger of tassenhanger maken! Dan hoeft een eigen sleutelhanger maken niet zo lang te duren voor je hem in gebruik kunt nemen. Ik vond het resultaat met vier hangertjes precies goed, al zou één extra hangertje ook nog kunnen.

Zorg dat het ringetje en de sleutelhanger stevig vastzitten!

Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande. Wonderlijk Sleutelhangers :: Musketonhaken :: 4x Sleutelhanger haakje 4225 MZ - kralen-en-linten. Dit is de makkelijkste manier om je hanger te versieren.