Indiaas pakistaans restaurant in rotterdam

Geplaatst op: 26.02.2021

Hoe was jouw ervaring? Naast het geweldige Indiase eten, kun je ook iets bestellen van hun drankenkaart, waaronder veel bier, natuurlijke wijnen, cocktails en zelfgemaakte limonades.

Door Lisanne van Beurden. Mulligatawani Soup linzensoep met stukjes kipfilet en een curry smaak Uitverkocht. Reageer dan hieronder en dan zal ik het restaurant zeker uit proberen! Kom dan eens langs bij Taj Mahal Tandoori restaurant in Rotterdam.

Wij zijn daar gister met onze 2 kinderen gaan eten. Deze kunt u contant aan de deur of met iDeal betalen. Er was maar een klein beetje rijst in de rijstkoker.

De bediening was ook goed en supersnel. Erg druk. Daarnaast komt ook nog kijken dat je als restaurant niet kunt zeggen dat je halal eten serveert, terwijl er ook alcohol genuttigd kan worden.

Goddelijk lekker. City Safari heeft al heel wat mensen laten genieten van de keuken van Zainab Roshni Mahal.

Download dan de Restoranto App en reserveer bij de beste restaurants in Rotterdam.

Wat zijn de Beste Indiase Restaurants van Rotterdam?

Je kunt hier terecht voor allerlei gelegenheden: een romantisch etentje, met een paar vrienden of met familie. Naast het geweldige Indiase eten, kun je ook iets bestellen van hun drankenkaart, waaronder veel bier, natuurlijke wijnen, cocktails en zelfgemaakte limonades. Het eten is er heerlijk en prima prijs! Mariniersweg 18 NN Rotterdam 08 12 www. Klik om te bestellen! Bij 55 Bombay Street vinden ze het serveren van heerlijk Indiaas eten erg belangrijk.

  • City Safari heeft al heel wat mensen laten genieten van de keuken van Zainab Roshni Mahal.
  • Na de soep hebben we drie keer opgeschept en ook nog het toetje genomen en toen zaten we echt helemaal vol. Klik om te bestellen.

Restaurant Garam Masala. Het eten is heerlijk en de prijs is uitstekend. Haar passie ligt bij het koken van Indiaas eten en ze is gespecialiseerd in het maken van een populair Indiaas gerecht: vegetarische samosa. Kruiskade 78 EH Rotterdam thepeppertrail? Alle vegetarische gerechten worden geserveerd met salade en een chutney van koriander en mac foundation droge huid.

1. 91Spices

En drie verschillende nagerechten. Op dit moment is de bestelpagina gesloten. The Pepper Trail is een leuk restaurant voor een romantisch avondje uit!

Kuischjes 5 punten. De porties zijn ruim, of kan je nog wat restjes meenemen om later van te genieten, dit restaurant is een absolute aanrader. Grappig want deze variant heb ik elders als makhani op. Het ruime restaurant is naar mijn mening n van de mooiere Indiase zaken in onze stad. Bij Zainab Roshni Mahal denken ze daar kennelijk indiaas pakistaans restaurant in rotterdam over.

Zainab Roshni Mahal

Bediening is meer dan uitstekend en de sfeer is super! Royal Indian Tandoori Restaurant. Dit zijn niet alleen vleesgerechten. Ook de band met hun gasten staat hoog hun lijstje.

Marjolijn Masselink op 28 maart Mulligatawani Fox sports op kodi linzensoep met stukjes kipfilet en een curry smaak Uitverkocht, indiaas pakistaans restaurant in rotterdam.

Wat n verschrikkelijke mensen werken daar toch. Jill punten. Op dit moment is de bestelpagina gesloten! Deze authentieke gerechten worden bereid volgens traditioneel recept en met halal vlees. Asha Raghunath. The India Paradise. Bij dit restaurant kun je genieten van heerlijke tandoori en curry gerechten zoals dit in India en Pakistan worden gemaakt.

De 9 Beste Indiase Restaurants in Rotterdam van 2020

Coca Cola fles 0,5L Uitverkocht. Laatste berichten. Elke week hebben ze verschillende gerechten op het lopend buffet staan. Dim sum.

Evergreen Veggies. Amerikaans, Indiaas. Madame Jeanette.