Huisartsenpraktijk de tolgaarde

Geplaatst op: 20.11.2020

Momenteel is de praktijk tijdelijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen. U ontvangt een aangepaste uitnodiging.

Wilt u een afspraak maken, bel dan met de praktijk op De dokter digitaal bereiken Het is ook mogelijk om u   aan te melden voor ons  patiëntenportaal  via de website of app. Hoe laat zijn wij open? Welkom op de website van huisartsenpraktijk Tolgaarde Op deze website vindt u meer informatie over onze praktijk, de medewerkers en het zorgaanbod. Blijf thuis tot u 24 uur geen klachten heeft en bel afspraken af. Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Waarom overstappen via ZorgKiezer.

De  Uw Zorg App is de uitbreiding op het huidige patintportaal waarmee patinten ook makkelijk en snel via de smartphone of tablet gebruik kunnen maken van de verschillende patintportaal diensten. Huisartsenpost Eemland  vanaf Partners van ZorgkaartNederland, huisartsenpraktijk de tolgaarde.

Als u Corona verdachte klachten heeft. Schaaphuisarts.

Dit is ook de richtlijn van het Nederlands huisartsen genootschap NHG. Longfunctietesten worden nog niet uitgevoerd zonder speciale indicatie. Begeleiding goed.
  • We maken gebruik van cookies op deze website zodat we u beter van dienst kunnen zijn met onze services.
  • Blijf thuis tot u 24 uur geen klachten heeft en bel afspraken af. Meer over Alle huisartsenpraktijken in Leusden Alle huisartsenpraktijken Alle zorgaanbieders in Leusden.

Zorgvergelijker 2020

Spoedgevallen  Wanneer er sprake is van een spoedgeval waarbij snel hulp geboden moet worden, kunt u natuurlijk zonder afspraak direct naar de praktijk komen.

Digitaal via: www. Privacy - Voorwaarden. Zo neem je contact met ons op ×. Neem altijd contact op als u zieker wordt of moeilijk ademt!

Op deze website vindt u meer informatie over onze praktijk, de medewerkers en het zorgaanbod. De app is reeds te downloaden en volledig werkzaam.

  • Al enige tijd wordt er hard gewerkt aan een app voor het patiëntenprotaal.
  • Waar kun je ons vinden ZorgKiezer.

Bekijk alle waarderingen. Het betreft hier een strikte aanbeveling! De spreekuren van de praktijkondersteuner gaan weer gedeeltelijk van start. Momenteel huisartsenpraktijk de tolgaarde de praktijk tijdelijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen. Er zijn strenge regels voor het betreden van het gebouw.

Werkzaam bij

Spoedgevallen  Wanneer er sprake is van een spoedgeval waarbij snel hulp geboden moet worden, kunt u natuurlijk zonder afspraak direct naar de praktijk komen.

Er staan afspraken en richtlijnen in, in verband met Corona. Over ons Over ZorgKiezer.

Lees hier hoe u uw klacht kunt melden? Om dit proces van hervatten van de gesprekken zorgvuldig te laten verlopen ontvangt u de Corona Nieuwsbrief. Spoedgevallen  Wanneer er sprake is van een spoedgeval huisartsenpraktijk de tolgaarde snel hulp geboden moet worden, kunt u natuurlijk zonder afspraak direct naar de praktijk komen. Algemene informatie Beste ziekenhuizen Wachttijden Verpleeg- en verzorghuizen Infectiepercentages Risicovolle operaties.

Er blijken teveel mensen met luchtwegklachten een afspraak in te plannen, huisartsenpraktijk de tolgaarde.

Waarderingen

U neemt de Uw Zorg App als volgt in gebruik:. Dit geeft u mogelijkheid tot het sturen van een e-consult, ook kunt u zelf uw medicijnen herhalen. Meld klacht. Vergelijk Tandarts vergelijken Tandartstarieven Zoek een tandarts Beoordeel je tandarts Tandartsverzekering Meer weten? Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.

Meer over Alle guus meeuwis geef mij je angst chords in Leusden Alle huisartsenpraktijken Alle zorgaanbieders in Leusden. Wilt u een afspraak maken, bel dan met de praktijk op Specialisten Er zijn 3 specialisten werkzaam bij deze locatie:, huisartsenpraktijk de tolgaarde.

Er zijn strenge regels voor het betreden van het gebouw. Adres Tolplaats 3. Via de telefooncentrale drukt u op huisartsenpraktijk de tolgaarde 1 om op de spoedlijn binnen te komen. Wie is ZorgKiezer. Bel eventueel voor overleg als u wel door een dokter beoordeeld moet worden maar bovengenoemde klachten heeft.

Als u Corona verdachte klachten heeft.

Informatie over Huisartsenpraktijk 'Tolgaarde' in Leusden

Als u van tevoren even belt houden we rekening met uw komst. Er zijn 6 waarderingen Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen Waarderen. Huisartsenpraktijk Tolgaarde.

Concreet betekent dit voor u dat u een mondkapje draagt vanaf het moment dat u de wachtkamer betreedt, huisartsenpraktijk de tolgaarde. Wilt u een afspraak maken, bel dan met de praktijk op! Veel gestelde vragen Contact.