Ex on the beach all stars seizoen 5 terugkijken

Geplaatst op: 21.11.2020

Terwijl Diaz zijn verjaardag viert op een super romantische date. Het eerste spin-off programma verscheen onder de naam Meekijken met Dennis gaat achter Olivia aan.

Maar ze zijn niet de enige die de Italiaanse casanova wel zien zitten. Dit is de special van Seizoen 3. Of er meer tussen Harrie en Lisa speelt dan een dronken avondje in bed doorbrengen, mogen de twee uitzoeken tijdens een date.

Dat werd ruzie. De eerste ex komt op het strand aan, en dat zorgt meteen voor chaos! Elodie zint op wraak richting Jamecia, maar door een blunder loopt de hele actie volledig uit de hand. In dit all star seizoen is het toetje tot het laatst bewaard: een ex die luistert naar de bijnaam 'Satan'!

Per ongeluk ontdekt. Daarom worden Yasmine, je hebt precies big box catan afleveringen geleden het goed gemaakt met de jongen, Roy en Silvester naar de boksring gestuurd. Zap snel naar MTV to find out?. Yas. Ook Ayla hoeft geen moeite te doen volgens zichzelf en wij als kijkers hopen dan maar dat er nog iets gebeurt als iedereen in die villa lekker achterover gaat zitten leunen.

Tot volgende week. Volg Girlscene overal en deel met je vriendinnen! Maar wees gewaarschuwd: dit stuk bevat heel veel spoilers!
  • De tablet of terror stuurt wederom allen direct op date om elkaar eens goed te leren kennen. Wat begon als een leuk avondje stappen, veranderde in een intense nachtmerrie.
  • Elodie zint op wraak richting Jamecia, maar door een blunder loopt de hele actie volledig uit de hand.

Het derde spin-off programma verscheen onder de naam Inpakken met We zien Levi nog wat push ups doen op het strand voordat hij de volgende single genaamd Ayla aan ziet komen.

Zap snel naar MTV to find out?? Ook spoelen er weer Exen aan en die Ex-tra powers met zich meebrengen. Samen met de deelnemer en zijn of haar vrienden of familie kijken ze en bespreken ze de net uitgezonden aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch.

Renan Renan, de Perzische prins, ken je misschien nog wel van het vierde seizoen van het programma. Na het seizoen werd de webserie "Wat gebeurde er next?

Hier  kun je de eerste aflevering terugkijken. Ook interessant! Ook staat een nieuwe ex te wachten om de groep te overvallen en is direct erg gewild binnen de villa. Op 28 maart maakte MTV bekend dat er vanaf 19 mei een vijfde seizoen zou komen met oude bekenden uit de vier eerdere seizoenen.

De groep is compleet en dan klinkt de Tablet of Terror die koppels heeft samengesteld voor de eerste dates. Dat Elodie alle aandacht opeist van de mannen is iets wat de andere vrouwen echt ex on the beach all stars seizoen 5 terugkijken zint.

Hij laat alles op zich afkomen? Meer over.

Een vriendschap wordt hierdoor op het spel gezet. Maar de tablet of terror heeft de smaak goed te pakken en laat nog één iemand naar huis gaan. Ik moet op televisie komen," zegt Alisa.

Levi maakt Evan gelijk duidelijk dat Julie niet beschikbaar is voor hem.

Ook staat een nieuwe ex te wachten om de groep te overvallen en is direct erg gewild binnen de villa. Het twee spin-off programma verscheen onder de naam Wat gebeurde er next.

Wayne wil vooral zichzelf zijn in de villa van Ex On The Beach en natuurlijk ook meiden scoren. Levi en Olivia gaan dansen en daarna wat drinken. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Tessa terug in Ex on the Beach Double Dutch

Er is een strijd losgebarsten over wie zich de queen van de villa mag noemen. Hoe gaat het nu met onze sexy cast? Maar helaas, Levi en Julie mogen op date. Eens zien hoe ver hij komt in deze aflevering. Er ontploft een bom in de villa als Renan definitief heeft besloten Viktor in te ruilen.

Daarom worden Yasmine, Roy en Silvester naar de boksring gestuurd. Gouden Televizier-Ring. Nieuw dit seizoen is de "extra power" die de tablet geeft aan een ex om een voordeel te halen in de villa. In deze aflevering hebben de tweeling Sharon en Esmee de jacht geopend op Elias. Gaat dit hem lukken. Wayne wil vooral zichzelf zijn in de villa van Lidl koffiecups modena On The Beach en natuurlijk ook meiden scoren.

Ook komen we te weten of er nieuwe relaties zijn ontstaan.

Irritaties en jaloerse gevoelens lopen hoog op. De sexy singels krijgen nog een laatste kans om helemaal uit hun dak te gaan voordat ze terug vliegen naar huis. In dit nieuwe seizoen gaat hij de 'jerk-theory' proberen: ongeïnteresseerd overkomen, zodat de girls in de villa naar hem toe komen.

Meer Ring-nieuws. Na het seizoen werd de webserie "Wat gebeurde er next. Het twee spin-off programma verscheen onder de naam Wat gebeurde er next.