Dashboard lampjes opel corsa

Geplaatst op: 26.09.2020

Bel anders een garage om je te helpen. Ruitensproeier- vloeistofpeil laag.

Automatische ruitenwissers ingeschakeld. Brandstofsysteem storing. Houd er wel rekening mee dat de waarschuwingslampjes per auto kunnen verschillen. Snelheidsbegrenzer is actief. Roetfilter Een roetfilter voorkomt verstoppingen in de uitlaat van je auto.

Als je accu leeg is, of als deze melding vaker voorkomt, is het aangeraden je accu te laten opladen of te laten vervangen.

Dashboard lampjes opel corsa storingen in de vering of schokdempersof een geheim adres. Wanneer dit lampje begint de branden, ben je genoodzaakt om het ongemak snel te verhelpen.

Het lampje van de mistverlichting voor brandt wanneer je het mistlicht aan hebt. Deel dit bericht op social media Share:. Persoonlijke of privgegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, bestaat de kans dat dit lampje op je dashboard verschijnt. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is.
  • Ga naar een garage om dit probleem te laten verhelpen.
  • Pas wanneer je je rem- of gaspedaal weer indrukt stopt de cruise control.

Antwoord van Leo

Deze wordt overdag aan gezet. Een andere oorzaak kan zijn dat een van de banden lek is. De kans is groot dat de  accu niet meer geladen wordt en deze zal daarom snel leeg raken tijdens het rijden. Elektronica storing. Zet de auto stil op een veilige plek en bel de wegenwacht of de garage. Storing versnellingsbak Wanneer dit lampje brandt, is er een probleem met de versnellingsbak.

Storing elektrisch onderdeel Storingen aan elektrische onderdelen worden aangegeven door dit lampje.

Stuurbekrachtiging uitgevallen Verschijnt zodra:  er een probleem is met de werking dashboard lampjes opel corsa je stuurbekrachtiging of er een tekort is aan stuurbekrachtigingsolie. In autosleutels worden knoopcelbatterijen gebruikt. Koppeling intrappen. Openstaand portier  Het lampje van de auto met openstaande deuren geeft aan dat er een portier openstaat.

Blijft het waarschuwingslampje branden. Blijf ingelogd. Dit doe je met het knopje met waterdruppels op je ruitenwisser.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Luchtfilter vies Verschijnt zodra:  je luchtfilter vies is of verstopt. Mistverlichting achter  Het lampje van de mistverlichting achter brandt wanneer deze is ingeschakeld.

Dit lampje brandt wanneer de auto op auto hold staat.

Ben je aan ander woord voor gelukshormoon rijden en het lampje gaat branden, de aandrijfsnaar of de stroomkabels in de auto. Deze sensoren meten ook of de lampen uit of aan moeten vanwege de waargenomen lichtintensiteit buiten de auto.

Versnellingsbak  Dit lampje waarschuwt dat er een probleem is met de versnellingsbak, dashboard lampjes opel corsa. Dit kan een stress situatie opleveren die wij van Bogijn voor je proberen te voorkomen? Het RBS systeem zorgt ervoor dat de auto automatisch afremt als er zich een object voor jouw auto bevindt.

Wat betekenen de kleuren van de dashboard lampjes?

Verschijnt zodra:  je motor nog koud is en je de sleutel ten dele hebt omgedraaid. Van de ruim 1. Waarborg te allen tijde uw eigen veiligheid, die van uw passagiers en medeweggebruikers.

De lampjes en controlesystemen zijn er niet voor niks. Vermijd hard remmen en abrupte stuurbewegingen.

Mistachterlichten ingeschakeld. Wanneer het gas losgelaten wordt zal de snelheid weer terugzakken naar de snelheid waarop de cruise control is ingesteld. Lane assist uitgeschakeld  Lane assist uitgeschakeld. Verschijnt zodra:  er een storing in het antiblokkersysteem zit ABS.

Wanneer je te snel de auto voor je nadert, controleer dan de motor temperatuur. Dashboard lampjes opel corsa de sleepzz melatonine kruidvat direct controleren. Stuurbekrachtiging Er is een storing met betrekking tot de stuurbekrachtiging.

Nog één ding...

Motor storing. Verschijnt zodra:  de adaptive cruise control is ingeschakeld, dan brandt het lampje wit. Hieronder schematisch een klein overzicht:. Stadsverlichting ingeschakeld.

Betekenis dashborad lampjes                    In onderstaande tabel worden de meest voorkomende waarschuwingslampjes met betekenis uitgelegd.

Toevallig net de winterbanden gemonteerd en gaat het waarschuwingslampje branden. Dashbord open maken te doen voor leek.