Winkelruimte te huur den haag

Geplaatst op: 13.01.2021

Met een frontbreedte van ruim 10 meter heeft u een grote etalage ter beschikking. Roosendaal, Raadhuisstraat 35 Postcode: PL Raadhuisstraat 35 — Roosendaal In charmante straat middenin het centrum van Roosendaal gelegen winkelruimte met een oppervlakte van ca. De winkelruimte kent tevens een ruime kelder en tuin.

Hier hebben wij te huur een winkel-unit van 70 m² met pantry en toilet. Te huur aan aantrekkelijke winkelstrip met gratis parkeergelegenheid voor de deur en de mogelijkheid van parkeren achter de winkel alsmede de mogelijkheid om via de achterzijde de winkelruimte te bevoorraden.

Zeer fraaie afwerking van de wanden en plafondschilderingen. Parkeergarages binnen meter. Verder grenst de passage aan de Bakkerstraat, een druk bezochte winkelstraat.

Royale opslagruimte van 53 m in het souterrain. Met een frontbreedte van ruim 5 meter heeft u een grote etalage ter beschikking. Huidige status: te huur Deelverhuur in een zeer nette kantoorruimte. Op de etage bevindt zich een toiletunit en wachtruimte Huurprijs in overleg.

Verder zijn er voorzieningen als toilet en pantry aanwezig, winkelruimte te huur den haag.

Aanvaarding per direct. Tevens bestaat de mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein. Goede en gemakkelijke bereikbaarheid zowel per eigen als met openbaar vervoer en op loopafstand van het NS-station.

Omschrijving

Het uiteindelijke doel van deze projecten is de creatie van een Central Business District waardoor er meer kantoren en bedrijfsruimte komt binnen Den Haag.

Zoek in ons aanbod. In het prestigieuze Italiaans opgezette winkelcentrum de Passage te Roosendaal gelegen winkelruimte van ca. Verder grenst de passage aan de Bakkerstraat, een druk bezochte winkelstraat. Huidige status: verhuurd parterre met tuin in historisch pand oude centrum den haag. Den Haag is bezig een tweetal grote projecten te realiseren die moeten zorgen voor de modernisering van de stad.

  • Gelegen op een zichtlocatie op het gezellige Regentesseplein bieden wij een multifunctionele winkelruimte van circa 75 m² aan met tuin. Parkeergarages binnen meter.
  • Deze gerevitaliseerde Passage welke gelegen is tussen de Nieuwe Markt en de Raadhuisstraat heeft een unieke Italiaanse uitstraling.

Roosendaal, een supermarkt. Deze sluit  goed aan op diverse doorgaande wegen. Te gebruiken als opslage-trainingsruimte. Grote Markt 16 Den Haag. In de directe nabijheid bevinden zich oa diverse restaurants, Raadhuisstraat 18 Postcode: PR Raadhuisstraat Winkelruimte gelegen in het stadscentrum van Roosendaal met een winkeloppervlakte van openingstijden consulaat marokko.

Winkelpand te huur voor wintermaanden

Aangeboden door:. Te gebruiken als opslage-trainingsruimte. De ruimte beschikt verder over een nette laminaatvloer, paskamers met spiegels, een pantry op de 1e verdieping met toilet en diverse opslagruimte.

Blokker, Den Haag. Groot HertoginnelaanPassage Postcode: AN Passage te Roosendaal In het prestigieuze Italiaans opgezette winkelcentrum gelegen winkelruimte van ca. Prijs per maand 1. Nieuwe Parklaan 17 Den Haag. Gevers Deynootplein Den Haag. Roosendaal, Hema en Albert Heijn.

Bedrijfsruimte aanbod in Den Haag

Zoek in ons aanbod. Kortom; instapklaar. Vorig jaar volledig vernieuwd, oa: - nieuwe electra en verwarming - nieuwe keuken en toilet - nieuwe vloer - volledig opnieuw gestuckt en afgewerkt Perfecte bestemming voor een winkel of k.

De Burgwal in Oss ligt in het kernwinkelgebied van de stad. Op de etage bevindt zich een toiletunit en wachtruimte Huurprijs in overleg.

Deze grote winkel bied vele mogelijkheden mede door het parkeren voor de deur en zeer goede bereikbaarheid. Winkelunit met een vloeroppervlakte van 41 m2 te huur in winkelpassage Hemelrijk in het centrum van Arnhem, winkelruimte te huur den haag.

Fantastisch goede locatie voor een kleine winkelruimte direct aan het horecaplein gelegen in het Italiaans opgezette winkelcentrum de Passage in het centrum van Roosendaal. Betaald parkeren is over het algemeen direct voor de deur mogelijk. De winkelruimte is gelegen naast Interwabo en winkelruimte te huur den haag de zeer dichte nabijheid van o! De winkelruimte is gelegen op de hoek aan een breed trottoir met ruime nordhorn winkels koopzondag voor de deur blauwe zone.

Per direct beschikbaar.

Huur / koop

Dubbele winkelruimte op goede locatie gelegen aan de Molenstraat in het centrum van Roosendaal met voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Station HS op 8 minuten, station CS op 10 minuten loopafstand. Oeverwallaan , Den Haag. In overleg kan de huurovereenkomst overgenomen worden.

Ook zijn er door het hele kantoor wandgoten aanwezig voor de telefoon en computers. Aan de Aert van der Goesstraat 34 te Den Haag bieden wij een fantastische zichtlocatie te huur aan! Grote Markt 16 Den Haag. Parkeergarages binnen meter.