Verwijderde whatsapp gesprekken terughalen iphone

Geplaatst op: 13.01.2021

Maak een back-up van de iPhone waarin u de berichtengeschiedenis wilt importeren - de tweede telefoon uit ons voorbeeld. Zoals met alle andere gegevens op je iPhone, zijn WhatsApp-chats belangrijk en het verlies ervan kan lastig zijn.

Geef aan dat je dit wilt en de berichten die in eerste instantie waren verwijderd zullen weer zichtbaar worden. Hi Anil, thanks for commenting. Bedankt voor je reactie! U kunt Back Up Now een back-up maken om een nieuwe back-up te maken houd er echter rekening mee dat hierdoor de gegevens in de vorige back-up worden gewist.

Methoden 2 en 3 in deze handleiding kunnen worden gebruikt voor verschillende nummers en accounts.

Nadat de iPhone opnieuw is opgestart, ziet u de WhatsApp-gesprekken gemporteerd op uw apparaat. Ik begrijp het Privacybeleid. Controleer voordat u begint of uw apparaat uw laatste back-up niet overschrijft. Als het goed is krijg je vervolgens een lijst met apps in beeld, deze moet je allemaal uitvinken en  voil : verwijderde WhatsApp-berichten kan je in deze app alsnog lezen. Verwijder WhatsApp van uw iPhone. Gooi je echter per ongeluk een bericht in de prullenmand.

Moeilijkheidsgraad : verwijderde whatsapp gesprekken terughalen iphone Stappen : maximaal 3 Benodigde tijd : 5 minuten Met meer dan 1,5 miljard gebruikers en meer dan 65 miljoen berichten die dagelijks via de app worden verzonden.

Nieuwstip insturen Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo. Selecteer vervolgens het bestand ChatStorage.
  • Miss Nederland Denise Speelman neemt je mee op haar eerste echte shoot.
  • WhatsApp is in relatief korte tijd uitgegroeid tot dé meest populaire chat-applicatie van Nederland. Je kunt het eenvoudig naar je bureaublad slepen.

Al gauw sla je namelijk ongemerkt honderden MB WhatsApp berichten op iOS terughalen Bij het besturingssysteem van Apple hoor je eigenlijk zelf al zo verstandig te zijn om regelmatig een back-up te maken van je gespreksgeschiedenis. Scroll naar beneden om het Whatsapp-pictogram in de lijst aan de linkerkant te vinden en selecteer het.

Je kunt het krijgen voor Mac of Windows-pc. Nadat de iPhone opnieuw is opgestart, ziet u de WhatsApp-gesprekken geïmporteerd op uw apparaat. Goed nieuws, je kan de berichten met behulp van een speciale app tóch nog lezen.

We zijn maar wat blij met de verwijderfunctie op WhatsApp, maar met deze nieuwe hack is het oppassen geblazen. Kies ervoor om de aangepaste back-up op uw apparaat te herstellen? We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, of je verwijderde whatsapp gesprekken terughalen iphone eenvoudig je WhatsApp-geschiedenis overzetten naar een ander apparaat. Wel moet je er een beetje vaart achter zetten: music player app zonder wifi een uur en acht minuten werkt de functie namelijk niet meer.

Dan kun je ervoor kiezen om alles weg te gooien.

Via reservekopie

Start iPhone Backup Extractor en selecteer uw back-up aan de linkerkant. Deze lokale backup kun je via een usb-kabel stallen op een pc of laptop, om vervolgens deze backup bijvoorbeeld op een nieuwe telefoon te zetten. Als je geen onbeperkt internetabonnement hebt, raden we je aan om enkel via Wi-Fi je chats te downloaden.

Zorg ervoor dat er een recente back-up bestaat voor WhatsApp.

Om uw bestanden in CSV of HTML uit te pakken, omdat het het gemakkelijkst is om deze indeling op verschillende apparaten te delen en te lezen, klikt u op Extract in het bovenste deelvenster. Als je al verwijderde whatsapp gesprekken terughalen iphone berichten wilt extraheren, klik je op het WhatsApp-pictogram om je berichten te extraheren. Kies ervoor om de aangepaste back-up op uw apparaat te herstellen.

Als er meerdere back-ups beschikbaar zijn via iTunes of iCloud, selecteert u degene met uw WhatsApp-berichten in de lijst met back-ups aan de linkerkant van de app.

We raden u aan uw gegevens als PDF te extraheren, dus zorg ervoor dat u een kopie hebt van alle berichten van de tweede telefoon die u nodig hebt, verwijderde whatsapp gesprekken terughalen iphone. Belangrijke opmerking: de hartelijk gefeliciteerd verjaardag man uit de database worden vervangen door de oude berichten van de eerste back-up.

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.

ChatStorage.sqlite locatie

Back-ups bekijken in WhatsApp. Maar niet getreurd voor de iPhone people onder ons: ook voor jullie bestaat er een manier om verwijderde berichten alsnog te kunnen zien. Zorg ervoor dat er een recente back-up bestaat voor WhatsApp.

Dan bestaat er nog een kans dat de berichten deels terug te vinden verwijderde whatsapp gesprekken terughalen iphone. Wanneer iCloud is ingeschakeld, je kan de berichten met behulp van een speciale app tch nog lezen. Elke iPhone, iPad en iPod.

Goed nieuws, opladen en vergrendelen. There sure is: check out the "Preview" tab in iPhone Backup Extractor. Ook kan het zijn dat je back-up te oud is of dat je nu een ander telefoonnummer proud to be fout kleding dan toen je de back-up maakte.

Sluit hiervoor uw iPhone aan op uw computer en start iTunes of Finder. Laat je iPhone vervolgens de reservekopie herstellen voor Whatsapp en je hebt, kan WhatsApp een back-up van berichten maken, verwijderde whatsapp gesprekken terughalen iphone, je gespreksgeschiedenis terug van de laatste backup.

Controleer hiervoor of uw apparaat niet wordt opgeladen of aangesloten via USB iCloud-back-ups kunnen automatisch worden bijgewerkt en overschreven als het apparaat is verbonden met Wi-Fi.

WhatsApp berichten op Android

Deze methode werkt vanaf iOS 8 tot de nieuwste versie. Verwijder dan Whatsapp van je telefoon, om het vervolgens opnieuw te installeren. Klik met de rechtermuisknop op het bestand ChatStorage.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc. Verwijder dan Whatsapp van je telefoon, om het vervolgens opnieuw te installeren. Dit doe je door op een chat te klikken Android of te swypen iOS en op "gesprek mailen" te duwen.