Nordland droger trommel draait niet

Geplaatst op: 14.01.2021

Printplaat vervangen of laten repareren, ik kan hem voor u repareren kosten zijn laag Geantwoord op om Aeg lavatherm T morsdood door Deevit » 23 aug ,

Klik hier om online uw reparatie verzoek in te vullen. Draait de trommel wel? Rare tik in droger door Info » 26 nov , Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk!

Uiteindelijk zit het in de relais op de besturingsprint.

Niemand die het weet Geantwoord op om. Rinus Franse 12 Mar Ik kan hem voor u repareren geen probleem. Gebruiks Tips en Tricks Bespaar energieverbruik met een Koelkast Bespaar energieverbruik met het Koken Bespaar energieverbruik bij een Vaatwasser Bespaar energieverbruik met de Verwarming Bespaar energieverbruik met de Vriezer Bespaar energieverbruik met een Wasdroger of Droger Bespaar energieverbruik bij een Wasmachine Stacaravan te huur ameland klein vaarwater energieverbruik op Witgoed.

De ventilator waar u over vraagt zit vast aan de poly van de moter en hangt als het waren in een soort ijzer profiel, nordland droger trommel draait niet.

Miele droger mistral plus A aardlek, wat is niet goed?

AEG r lavatherm wordt te heet en foutcode E32 door Svenvh » 29 aug , Doe per onderdeel de schroefjes in zakjes, weet je in ieder geval dat het niet fout gaat. Whirlpool Indiana C wordt niet warm door klussenier » 24 dec , Mijn trommel draait niet meer van de Zanker KE wordt niet meer warm.

Bvd Sander Gesteld op om Om dit zeker te weten heb ik spanning direkt op de motor gezet en hij draaide meteen, zowel links- als rechtsom afhankleijk van de pennen die ik aansloot.

Candy CC2 67 T filter lampje door Info 26 novgaat de trommel dan wel draaien, Hallo. Status Niet open voor verdere reacties? Geef de trommel eens een duwtje? Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd.

Professionele Reparatie

Droger Reparatie in Woudenberg : Reparatie van alle merken drogers Rinus Franse 12 Mar AEG Lavatherm opeens compleet dood door Info » 26 nov , AEG lavatherm wordt te warm door Info » 26 nov ,

Wij hebben hetzelfde probleem hebben jullie nog iets gevonden. Miele T stopt na paar minuten door Janette 27 sepHoe span ik de v-snaar. Is dit de aandrijfsnaar of iets technische.

De droger start, maar de trommel draait niet

Zanussi ZTE wasdroger doet het niet meer door Peter » 14 jun , Wat kan ik hieraan doen?. Lees meer.

  • Op mijn voer geeft hij knippert blauw lamp weet niet wat het betekent?
  • Siemens bluetherm warmtepomp droger wordt niet warm door Info » 26 nov ,
  • Enkele weken terug had hij al wat kuren hij ging een beetje zwaar leekt af en toe maar toch heeft hij het weer gedaan tot nu toe.
  • Uw trommel droger draait niet?

Samsung SDC droger is dood door Henny 13 julIs er al een oplossing??, De wasdroger zit vol. Capelle aan den IJssel. Whirlpool C - no electricity door Info 26 nov. Nog niet geregistreerd. Ik heb het zelfde probleem.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

De viltrand heb ik gelaten voor wat het is, ook de wieltjes en het lager aangezien de wieltjes gewoon soepel draaiden en het lager me te lastig werd.

Mijn Nordland droger doet het ineens niet meer. Ik denk dat er een slang los is gegaan Geantwoord op om

Bosch maxx7 doet niets meer. Nu nog kijken hoe snel het hier is, anders moet de reparatie maar tot na mijn vakantie wachten. AEG lavatherm E71 door Info 26 nov .