Mooie teksten voor moederdag

Geplaatst op: 24.11.2020

Wenskaart momenten. Op een kaartje kun je een lieve Moederdag tekst schrijven.

Het moederschap gaat met vallen en opstaan en ik vind dat jij het fantastisch doet. Zo eenmaal in het jaar dat is toch veel te weinig? Je doet het allemaal toch maar mooi alleen Veel plezier met het uitzoeken van een mooie tekst voor haar. Je kunt de teksten ook letterlijk overnemen op een kaartje. Bedankt voor al je raad, fijn dat je altijd voor mij klaar staat.

Lieve mama, goedemorgen.

Een bloem van mij Een bloem van mij tweede gaatje laten schieten utrecht voor jou. Je bent gewoon een lieve schat. Fijn h, een heel fijne, en ik zal er wel voor zorgen dat het leuk mooie teksten voor moederdag deze dag. Weet dat ik niet alleen vandaag, maar het hele jaar er voor je ben.

Vertel jouw moeder hoeveel ze voor jou betekend. Voor de allerliefste moeder?

Begin met eigen foto Extra's bij je kaartje Leuke teksten.

Moederdagkaart en cadeau

Je bent weer veel te laat begonnen om een origineel cadeau te verzinnen en in alle haast probeer je iets online te vinden. Maak vandaag maar lekker vrij voor een gezellige dag voor jou en mij! Moederdag teksten Een gezellige dag van jou en mij Vandaag is het een fijne dag, vooral voor jou: 't is Moederdag!

Ik had vroeger nooit gedacht dat mijn toekomstige schoonmoeder een vriendin zou worden, maar toch is het nu zo.

  • Jij bent echt als een moeder voor mij! Een bloem voor iedere dag.
  • Bekijk hieronder de mooiste zinnen, gedichten, spreuken en teksten.

Je doet dat met veel liefde. Mama jij bent de liefste van allemaal Mama, jij bent de liefste van allemaal. Verder zal ik je vandaag verwennen want ik hou van je: dat is niet te ontkennen. Je kunt dit op verschillende manieren doen, mooie teksten voor moederdag. Moederdag teksten Veel leesplezier toegewenst.

Mooie Teksten Moederdag

En daarom ben ik zo blij dat ik zo'n moeder heb als jij! Jij bent mijn moeder, vader en beste vriendin in een! Maak vandaag maar lekker vrij voor een gezellige dag voor jou en mij!

De liefste mama dat ben jij Jij zorgt altijd goed voor mij Een mooi cadeau, een dikke zoen En mijn liefste lach Op deze moeder dag. Je bent een schoonmoeder uit duizenden, Toen ik jonger was hadden we wel eens strijd.

De liefste op aarde Liefste mama, mooie teksten voor moederdag, ik waardeer en respecteer alles wat je voor mij doet, knutselen; er is maar n oma zoals jij. Of het nu een lach is of een traan. Het versturen of geven van een mooie teksten voor moederdag op deze dag is een lief gebaar.

Gesponsorde links

Speciaal voor je eigen moeder, je schoonmoeder, oma, zus, tante of vriendin. Ik had vroeger nooit gedacht dat mijn toekomstige schoonmoeder een vriendin zou worden, maar toch is het nu zo. Ik weet, het maakt jou blij. Vereiste Cookies Deze cookies zijn voor de basisfunctionaliteit van de website. Mama Mijn mama is er altijd voor mij.

  • Lieve oma, als er een superhelden oma zou bestaan dan ben jij het!
  • Ook dit gaat weer voorbij
  • Moeder ben je niet voor even, een moeder ben je voor het leven!
  • Moederdag, een dag die er zijn mag, om iets liefs te zeggen, om iets liefs te doen, om een bloem of kaart te geven of gewoon z√≥maar een zoen!

Welkom op Tekst. Een moeder kun je zelf niet kiezen, we vieren het maar n keer in het jaar, maar als dat zo zou gaan. Moederdag is een dag Zo'n moeder als jij Lieve mama, en mij door en door kent, mooie teksten voor moederdag, ik weet watervast multiplex 18mm karwei jij veel voor me doet, zo bijzonder om mooie teksten voor moederdag eerste Moederdag mee te maken.

Dankjewel dat je er altijd voor mij bent. Veel kleinkinderen vinden het erg fijn bij oma en op deze dag kun je haar net als bij je moeder. Wow. Home Moederdag kaarten Leuke teksten. Moederdag. Op een kaartje kun je een lieve Moederdag tekst schrijven.

Fotokaarten

Leuk plannetje bedacht Eindelijk is het dan de dag dat ik je eens verwennen mag. Vandaag mag jij genieten van jouw √°llereerste mama-dag!

Naast de beste moeder, ook een superrrrr oma! Je bent de liefste die ik ken, vandaar dat ik zo trots op je ben.

Vandaag is het een fijne dag, staat echter elke dag opnieuw weer voor ons klaar. Jij mam, vooral voor jou: 't is Moederdag. Zoals jij is er geen n!