Kan geen mail verzenden vanaf mobiel kpn

Geplaatst op: 14.01.2021

Kan geen e-mails ontvangen en versturen 2 maanden geleden. Ga naar Toestelhulp 2.

Het volgende heb ik nu gebruikt: Inkomende server imap. Toggle navigation EmailInstelling. Wil kan mij helpen? Is dat wel een kpnmail. Zet een vinkje bij 'Gegevens roaming'. Wil je het dataverkeer roaming van een mobiel inschakelen, volg de onderstaande stappen.

Naar het forum. Beste kpn medewerkers, dit is vreemd. Hallo Edwin, Sorry hoor maar dat hebben we diverse malen gedaan zonder resultaat. Hoi Marcia. Kan je me vertellen wat ik daar bij wie is merel uit utopia moet invullen ons volledige hoofd e-mail adres met bijbehorend wachtwoord werkt niet en ook als ik ons volledige e-mail adres met daarachter nogmaals kpnmail.

Probeer het later opnieuw. Bekijk de storingen op telfort?

  • Weet je het wachtwoord niet meer? Let op : als er een voor jou onbekende autoforward is ingesteld, is er mogelijk misbruik gemaakt van je e-mail gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Emailserver van inkomende server krijg ik niet ingesteld. Aangezien het niet mogelijk is een e-mail te versturen naar de KPN en we via de telefoon van het kastje naar de muur gestuurd worden posten we onze hulpvraag maar op jullie forum.

Geen werkende verbinding?

Geen probleem hoor, het forum loopt niet weg. Op deze pagina vind je de KPN mail instellingen voor Android. Bel de klantenservice. Share Tweet Delen Delen. EN ja we gebruiken een KPN e-mail.

Emailserver van inkomende server krijg ik niet ingesteld. Mailbox vol Als je mailbox vol is kun je geen nieuwe berichten meer ontvangen. Hiervoor gebruik ik: Uitgaande server smtp.

Kan je me vertellen wat ik daar bij gebruikersnaam moet invullen ons volledige hoofd e-mail adres met bijbehorend wachtwoord werkt niet en ook als ik ons volledige e-mail adres met daarachter nogmaals kpnmail, kan geen mail verzenden vanaf mobiel kpn.

Kun je geen e-mail ontvangen of versturen met een e-mailadres van Telfort een e-mailadres dat eindigt op telfort. Gebruikersnaam en wachtwoord controleren Controleer of je de juiste gebruikersnaam en wachtwoord gebruikt.

Wachtwoord vergeten?

Of iets heel anders zoals hotmail! Meld je aan Heb je al een account. Hebben we ook al geprobeerd en nu net nogmaals werkt ook niet. Je wachtwoord is veilig als het aan de volgende eisen voldoet:.

Helaas kom ik niet verder. Als u nog geen account heeft kunt u gelijk beginnen met instellen.

Heeft dit antwoord je geholpen?

De uitgaande server doet het prima. Bedankt voor je reactie, maar zowel op Samsung als op Apple werkt het niet. Heb je alles inmiddels werkend? Meld je aan Heb je al een account?

In onze stappenplannen voor e-mail instellen vind je uitleg over het aanmaken en verwijderen van e-mailaccounts:! In de wifi thuis KPN account kan ik nu e-mail verzenden, sorry voor de late reactie maar ik ben kan geen mail verzenden vanaf mobiel kpn stukje verder.

Overige merken. Misschien zien we toch iets over het hoofd. Hallo Marcia. Kan je me vertellen wat ik daar bij gebruikersnaam moet invullen ons volledige hoofd e-mail adres met bijbehorend wachtwoord werkt niet en ook als ik ons volledige e-mail adres met daarachter nogmaals kpnmail.

Spring naar de inhoud Ga naar het invoerveld voor zoeken! Bekijk de storingen op telfort. Heeft iemand je een bericht met zwart witte zwemvogel of meer bijlagen gestuurd.

Vraag en antwoord

Zet een vinkje bij 'Gegevens roaming'. Voeg je e-mail account opnieuw toe. Is dat wel een kpnmail. Naar het forum.

Ik kan namelijk geen berichten ontvangen. Een volle mailbox kan komen door bijvoorbeeld de grootte van je bijlagen of omdat het emailprogramma berichten op de mailserver laat staan.

In onze stappenplannen voor e-mail instellen vind je uitleg over het aanmaken en verwijderen van e-mailaccounts: E-mail instellen op computer of laptop E-mail instellen op mobiele telefoon of tablet.