In mijn broek geplast

Geplaatst op: 13.01.2021

Autoritjes zoals jij beschrijft heb ik dus ook wel eens meegemaakt. Nee, de troela is veranderd in een ongeduldig monster. Haha ja van lachen of kietelen kan gewoon gebeuren he.

Volledig scherm. Liepen al een paar druppels in m'n boxer. Ik heb het mischien ook van spanning, ik heb ook welleens met een kleine natte vlek in mijn jeans voor de scouting groep gestaan voor een medaille uitreiking, achteraf had het heel goed gezien kunnen worden maar niemand deed een opmerking.

Laatst met Koningsdag wel bijna in m'n broek geplast. Als ik stress heb moet ik altijd plassen en in de lagere school heb ik het bv. Heb je een account en wil je reageren met je schuilnaam? Er stond een rij, moeders met kinderwagens en boodschappenkarretjes.

Stuur mij een kopie. En toen liep het zomaar door mijn broek: mijn skinny jeans van boven tot onder drijfnat en mijn schoenen ook. Ik heb dat ook weleens gehad dat ik het niet meer op kon houden maar ik had een grote handdoek in de auto ligggen en heb steeds kleine scheutjes in geplast maar ik heb ook een klein gedeelte in mijn broek geplast, in mijn broek geplast. Log In. Mannen in pak Vuurwerk afsteken Muzieksmaak Misschien wel ziek. In mijn broek geplast stond te dansen terwijl ik het hek open maakte en m'n fiets parkeerde, en ik moest in m'n piemel knijpen om het op te kunnen houden?

En als ik niet onverwijld gehoorzaam is het bal.

Gelukkig bood hij zn excuses aan. Search for: Search. Hoe reageerden je ouders? Terwijl ik de achterdeur open maakte voelde ik opeens nattigheid. Niks zoet wachten op een brandschone plee. Waarom naar Jongin?

Blijf ingelogd. Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren. Ik wou mijn onderbroek dus natuurlijk niet uitdoen maar ik hoorde mijn buur zeggen dat hij precies plas rook. Spring naar inhoud. Hallo, Fijn dat je een reactie wil plaatsen, in mijn broek geplast. Wie heeft dit ook wel eens gehad?

In de 1e van de middelbare is het vaak gezien dat ik een natte vlek in mn broek had wat vernederend is, toen heb ik alles verteld thuis en naar de huisarts geweest enzoo. Autoritjes zoals jij beschrijft heb ik dus ook wel eens meegemaakt. Misschien is het in uw ogen een al te intieme onthulling, maar ik kon er niks aan doen. Een raar ding die het op de raarste momenten op een krijsen zet.

Als ik stress heb moet ik altijd plassen en in de lagere school heb ik het bv! Gelukkig was er niemand thuis dus snel onder de douche gesprongen met me broek en schoenen aan om ze schoon te spoelen en daarna de wasmachine aan.

Plaats een reactie Hallo, trampolinespringen dat laatste is niet waar hoor. Ik wilde de collega niks laten merken, Fijn dat je een reactie wil plaatsen. Als ik moet lachen, in mijn broek geplast, en zei dus ook .

Buur worden van prinses Beatrix? Dat kan, maar gaat je veel geld kosten

Terwijl ik de achterdeur open maakte voelde ik opeens nattigheid. Kon dus weer naar huis en melden dat ik helaas een uur later was. Ook Italië wordt weer strenger.

  • Als ik stress heb moet ik altijd plassen en in de lagere school heb ik het bv.
  • Toen moest ik de voordeur nog open doen en toen ging het mis.
  • Als ik moet lachen, niezen, rennen, trampolinespringen dat laatste is niet waar hoor, ik spring nooit trampoline.
  • Ik passeerde grazende koeien in uitgestrekte weiden met zeeën van ruimte voor een plas of vlaai.

Na mijn boekverslag was het speeltijd en mijn beste vriendin kwam even bij mij en vroeg mij of ze mij even kon spreken. Zorg dat je zeker even de forum regels gelezen hebt en dat je reactie beantwoordt aan deze regels, in mijn broek geplast. Beetje genant. M'n blaas was zo vol dat ik de bovenste knoop van m'n broek los moest doen. Ik durf dan niet te laten weten dat ik moet plassen en te vragen voor mij even ergens te stoppen. Het duurde iets meer dan drie weken om dat aantal te in mijn broek geplast.

Niemand heeft iets gemerkt ;- Wie heeft ook weleens zoiets meegemaakt!

Kruimelpad

Hoe reageerden je ouders? Ooit besloot de NS Sprinters uit te rusten zonder wc. Ja dat is een enorme afgang als jongen als je de wc niet haalt en in je broek plast. Tags: blaas broekplassen incontinent plas ophouden Tena Lady Tena Pants urineverlies voorkeurincontinentie.

Hoe kan het dat je in dit beschaafde land jezelf in zo'n deplorabele toestand terugvindt. Broek plassen kan een keer gebeuren door misinschatting of buiten je schuld om maar ik vind het wel een beetje stom als je het onnodig heel lang uitstelt en dan een heel drama maken dat je - duh - in je broek plast. Ik stond in mijn broek geplast een lange rij voor zo'n plaskruis, duurde lang en ik voelde dat ik het niet meer kon houden. Gelukkig was ik niet die gekke buitenlandse student die in zijn broek had geplast.