Hoe kan ik netflix betalen zonder creditcard

Geplaatst op: 13.11.2020

Nick Van Ranst schreef:. De grote vraag en waarschijnlijk de vraag waardoor je op deze site terecht bent gekomen is dan ook: kun je gratis Netflix zonder creditcard aanvragen, of: hoe kun je Netflix betalen?

Verstuur Terug naar overzicht. Hoe kun je Netflix betalen en vooral ook: kun je Netflix zonder creditcard aanvragen? Een creditcard kan heel handig zijn voor online diensten. We bieden enkel een overzicht van creditcards waar je op de website van de aanbieder zelf een vergelijking kan maken.

Er wordt immers meer en meer via het internet gekocht en heel veel van die transacties worden met een creditcard betaald. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Voorbeeld: zelf rijd ik in een Renault met het R-Link-systeem, daar staan allemaal app's op om de auto en de entertainment en de navigatie mee aan te sturen, sommige app's kun je gratis installeren en voor andere app's moet je betalen via een creditcard.

Ik wil wel aanemen, dat je gelijk hebt. Tina schreef:. Net zelf maar even getest dan! Het zij zo. Werkt dus gewoon.

Lekker handig! Mogelijk is dat één van de verschillen tussen een zakelijk en een particulier PayPal-account. Je kunt toch kiezen tussen i-deal, Paypal en Creditcard?

Bankrekeningnummer wijzigen bij Netflix

Dat lukt me op de H3 dus nog niet. Maar, als je nu bij Netflix tegen deze vraag aanloopt, dan gaat dat waarschijnlijk in de toekomst vaker voorkomen.

Ik heb ook geen kredietkaart en wil er ook geen, dat kost allemaal geld want ze raden een verzekering aan. Delen Tweet Delen Delen.

Tegenwoordig kan je wel met prepaidkaarten betalen die je in verschillende winkels kan aankopen. Joelle schreef:. Jonasan schreef:.

  • Paul Nollen schreef:. Een Netflix betaling met je creditcard staat niet op zich, het zal vaker gebeuren dat er om een creditcard gevraagd wordt.
  • Ik wil wel aanemen, dat je gelijk hebt, maar ik ben deze artikelen nooit tegengekomen.

Zelf hebben we het nog niet getest maar het is het eerste wat ik hier van opvang. Bestand online agenda delen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Onthoud mijn gegevens, hoe kan ik netflix betalen zonder creditcard. In ieder geval dank voor de reacties. Maar NN, dat schiet dan ook lekker op met je auto. Ook handig Formule 1 Hotel: creditcard betaling mogelijk Hotel onderweg vinden en boeken met creditcard.

Netflix zonder creditcard betalen

Andere manieren of betaalwijzen zijn niet mogelijk. Tegenwoordig kan je wel met prepaidkaarten betalen die je in verschillende winkels kan aankopen. Tijdens het aanvraagproces kun je ook kiezen voor N26 Black, de premium creditcard van N

Vergelijk nu populairste creditcards:. Mocht je geen creditcard hebben dan zegt het systeem: ga naar je dealer, hoe kan ik netflix betalen zonder creditcard, zit je in een voor heel wat mensen herkenbare situatie als ik en boeken serie hendrik groen je noch een creditcard en ook geen PayPal account. Hoe hebben anderen dat, die maakt het voor je in orde en kun je daar betalen.

Bedoelt u. Als je het antwoord zoekt op bovenstaande vraag, en werkt het inderdaad op die manier.

Als je wilt kijk je vanavond al naar je favoriete series en films

Zo houd je goed overzicht en kan je acties op Ebay financieel gezien goed voorbereiden. Humax he Kiezen van de juiste creditcard is echt maatwerk Het is moeilijk te zeggen welke creditcard voor jou de beste optie is.

Dat zou zomaar kunnen. Zelf hebben we het nog niet getest maar het is het eerste wat ik hier van opvang.

Daarnaast kan je als als eerste tickets kopen voor concerten. Return to top of page. Zelf had ik gehoopt dat betalen via online banking een optie was, is dat geen optie. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Resultaten voor. Inloggegevens vergeten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Winkelen op rubriek

Dat doen we al veel te weinig. Zo houd je goed overzicht en kan je acties op Ebay financieel gezien goed voorbereiden. Jessy schreef:.

Andere manieren of betaalwijzen zijn niet mogelijk. Eigenlijk is het dan toch wat vreemd dat je weer naar het Internet moet. Mastercard giftcards van Getsby zijn hiervoor superhandig. Lees onze Privacyverklaring.