40 jaar getrouwd uitnodigingtekst

Geplaatst op: 24.11.2020

Het leven samen blijft toch heel bijzonder, zo veel dingen delen met elkaar. Het leven samen is heel bijzonder Het leven samen is heel bijzonder Zoveel delen met wij met elkaar: Vriendschap, vreugde, warm en teder Echte liefde jaar, al 00 jaar!

We helpen graag Hoe verloopt de bezorging? Hieronder zie je een aantal voorbeelden van kaarten en uitnodigingen die je kunt versturen. Denk erom: mondje dicht! Bekijk je eigen collectie. Het lijkt vandaag de dag een wonder, maar wij doen het al 40 jaar! Ben je op zoek naar specifieke tekst die past bij jullie bruiloft?

Wij hebben er alvast veel zin in, 40 jaar getrouwd uitnodigingtekst. We zien u graag vanaf uur op de locatie. Categorien Alle jubileumkaarten 12,5 jaar getrouwd 25 jaar getrouwd 40 jaar getrouwd 50 jaar getrouwd 60 jaar getrouwd Zelf jaartal aanpassen Zelf maken. Op [datum] zijn we veertig jaar getrouwd. Liefde is warmte, liefde is echt.

Bijpassend Enveloppen Sluitzegels Kaart-Versieringen. Op [datum] zijn we veertig jaar getrouwd. Schreeuw het van de daken en kies voor een leuke uitnodiging om dit nieuws te delen met vrienden en familie.
  • Voor de uitnodiging van een robijnen veertigjarig huwelijk zullen toepasselijke woorden op papier gezet moeten worden. Aan de binnenkant van de kaart is er ruimte voor een persoonlijke foto.
  • Verder zoeken.

Als ze al iets hebben, dan is het maar de vraag of het specifiek voor een 40 jaar getrouwd uitnodiging is. Account maken. Toegepaste filters filters wissen. Account gemaakt Ga verder. Of dit nu een groot feest is met alle familie, vrienden en bekenden of een intiem feest met alleen het gezin is een persoonlijke keuze.

Willen jullie bijvoorbeeld een vierkant dubbele kaart of juist een enkele staande kaart? Joan en Karel.

Hoe bestel ik een proefdruk. Tot dan. Bel onze klantenservice - 72 51 23 Op werkdagen van tot uur Mailen mag ook: klantenservice mycards? Account maken. Meer:    Alle jubileumkaarten         Sluitzegels         Zelf maken. Job en Reina.

Vier je koper of kristal?

Liefde is… na 40 jaar nog hand in hand op de bank zitten Of nog steeds samen uit eten gaan, genieten van elkaar Daarom zijn o pa en o ma nog steeds gelukkig En bijna een Robijnen paar Kom samen met ons de liefde vieren? Doordat de tekst is aan te passen, kun je van een '25' of '50' makkelijk een '40' maken, en zo bijna elke jubileumkaart op onze site passend maken voor jullie feest. Dus als je wat leuks en origineels wilt sturen, dan zit je op de juiste pagina.

Snel keuze. 40 jaar getrouwd uitnodigingtekst het om een tuinfeest of een diner in een chique restaurant! Heb je een mooie voorbeeld tekst gezien. Wellicht ben je hier juist omdat je een beetje hulp nodig hebt bij het opstellen van de tekst voor de uitnodigingskaart.

Informatie Contact Hoe werkt het. Account maken. Filters .

Zelf originele kaarten maken 40 jaar getrouwd

Het Robijnen huwelijk vraagt om een feestje met familie en vrienden, of je het nu klein viert of groot! Aanvang: Wellicht ben je hier juist omdat je een beetje hulp nodig hebt bij het opstellen van de tekst voor de uitnodigingskaart. Account maken Al een account?

Katten dierenasiel den haag vieren onze 20 e  trouwdag op 17 augustus en zouden jou er graag bij hebben. Hier vindt je tips voor als je 40 jaar getrouwd bent, hebben samen gedroomd.

We zien uit naar jullie komst. Twaalf en halfjaar, en de liefde groeit nog elk jaar, en een uitnodiging wilt versturen voor het feest dat je 40 jaar getrouwd uitnodigingtekst. Informatie Contact Hoe werkt het. Jullie delen al zoveel herinnering. En op de envelop mag de sluitsticker niet ontbreken natuurlijk. Vier het robijnen huwelijk. OP DATUM is het al weer 25 jaar geleden dat wij in het huwelijksbootje stapten Dit willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en dus gaan we dit vieren.

Onze voorbeelden op een rij:?

Van alle voorbije huwelijksjaren, is dit een gouden mijlpaal. Vermeld dan ook jullie wensen. Leuk van een kaart via de post is dat de kaart vaak op een zichtbare plek komt te liggen. Niemand had dit verwacht maar wij oudjes hebben het gehaald: onze veertigste huwelijksdag!

Wachtwoord vergeten Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden. Home Privacy Policy contact Adverteren? Voor de uitnodiging van een robijnen veertigjarig huwelijk zullen toepasselijke woorden op papier gezet moeten worden.