Vlokjes in urine 34 weken zwanger

Geplaatst op: 22.02.2021

Goed nieuws! Daar hebben ze een monstertje afgenomen en ik bleek geen vruchtwater te verliezen. Ik heb 24 uur met gebroken vliezen gelopen

Afscheiding ruikt wat zurig en het water van de vrucht ruikt zoet. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Maar wel 4 uur later bevallen, met 37 weken. Vul de geboortedatum van je baby in en ga direct naar zijn week of maand. Draag katoenen ondergoed.

Maar zoals al in andere antwoorden blijkt kan het ook urine zijn of heb je wellicht meer afschieding dan normaal? Checklist: wat moet je allemaal regelen tijdens je vlokjes in urine 34 weken zwanger. Ga naar mijn week. Tijdens de zwangerschap kan roze afscheiding het gevolg zijn van de innestelingsbloeding. Gele afscheiding Als normale witte vloed opdroogt, kan het wat gelig worden en een beetje zuur ruiken. Urine ruikt heel anders dan vruchtwater.

  • Je witte vloed hoort vloeibaar te zijn.
  • Ik deed mee voor moeders voor moeders en dan ziet het er helemaal viezig uit.

Uitgebreide zoeksuggesties.

Als je krampen, weeën, veel vochtverlies of bloedverlies hebt, voordat je 37 weken zwanger bent. Ook interessant. Niks aan de hand hoor! Het wordt inderdaad aangemaakt. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Sorteer reacties van nieuw naar oud.

Of afscheiding in ernstige vorm. Sinds maandag zijn de menstruatie achtige krampen weer terug die ik 3 weken terug ook had vanwege indalen. Bespreek dit daarom met je huisarts! Alle categorien Bekijk alle artikelen.

Geboortekaartje kiezen Vruchtwater ruikt een beetje zoetig.

Weet jij het antwoord?

Harde buiken worden ook wel oefenweeën genoemd en zijn geen voorteken van de naderende bevalling. Wanneer het wat groenig of bruinig is gelijk VK bellen want dan kan er gepoept zijn. Geschreven door Roos Hoi, ik ben Roos.

Bericht door Gast vr apr 27, am. Ook wordt deze meestal steeds wateriger. Waarschijnlijk had ik een lekje vlokjes in urine 34 weken zwanger omdat dit weer weg was kon ik weer naar huis. Wat zijn tekenen dat de bevalling begint. Zij hebben een speciaal telefonisch spreekuur waar je met al je vragen terecht kan en ze zullen heus niet gek opkijken van deze vragen en jouw zorgen!

Geur Heeft een zoete geur.

Vruchtwater of afscheiding?

Snelle links. Spaar voor extra's. Van baby tot peuter. Wanneer zijn je vliezen gebroken?

  • Dit zijn noodzakelijke cookies die zorgen dat de websites en apps van Etos naar behoren functioneren.
  • Wanneer zijn je vliezen gebroken?
  • Je moet katoenen slips gaan dragen, koop er veel zodat je een paar keer perdag je kan verschonen.
  • Registreer je gratis!

Soms dunner dan normaal, maar altijd een beetje slijmerig. Boer, consulent Heb je een vraag of wil je vlokjes in urine 34 weken zwanger advies, vlokjes in urine 34 weken zwanger. Dat is een teken dat je baby wat van het water heeft gedronken en zich per ongeluk heeft verslikt.

Echt nat, dan meteen contact opnemen met de verloskundige om voor alle zekerheid te controleren of het vruchtwater is Soms scheuren de bovenste vliezen en dan klotst er dus af en toe vruchtwater uit je buik. Verder is vruchtwater wat zoetig en er zitten vlokjes in. Als je ook maar enigszins denkt dat je vliezen gebroken zijn dan moet je contact opnemen met je verloskundige of gynaecoloog! Het ging uiteindelijk weer over om te veranderen in continu redelijk veel afscheiding.

Soms met witte vlokken erin.

En die vlokjes, dat zal wel afscheiding zijn, had ik telkens bij het plassen in het potje. Aan sommige soorten maandverband en tampons is parfum toegevoegd. Veel afscheiding tijdens de zwangerschap De meeste vrouwen hebben veel meer afscheiding als ze zwanger zijn.

Checklist: wat moet je allemaal regelen tijdens je zwangerschap. Zo heb ik het kunnen onderscheiden met afscheiding. Ohja klopt.