Spel voor oudere mensen

Geplaatst op: 30.11.2020

De Sterreschans Ubbergseveldweg Speelbal dieren Een spel dat de beweging stimuleert.

Bingomachine Super Select - Elektronisch Eenvoudig bedienbaar, professioneel bingoapparaat. U bent voor uw familielid of bewoner wellicht op zoek naar manieren om contact te maken. Eenzaamheid Eenzaamheid bij ouderen. Speelbal dieren Een spel dat de beweging stimuleert. Speelse methode met kaarten met afbeeldingen om met senioren met mogelijk een beperking, op een makkelijke manier in gesprek te gaan over de ongemakken van het ouder worden.

Stimuleer de fijne motoriek.

Geschikt voor het en het bingospel. Voor ouderen zijn er heel veel andere leuke spelletjes te krijgen! Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte. Prijs van 4. Deel 2.

Sommige cookies plaatsen we altijd om de website goed te laten werken, zodat we je een volgende keer kunnen herkennen als je ons weer bezoekt. Gezelschapsspellen van topkwaliteit Onze gezelschapsspellen zijn van bijzonder goede kwaliteit.

Spelen tegen de computer zelf

Degene die in de ronde de hoogste kaart van een blinde stapel opgooit, wint de kaarten van die ronde. Puzzel - 40 extra grote puzzelstukken - Opa's werkplaats Legpuzzel voor iedereen die de traditionele stukjes te klein vindt. Puzzel - extra grote puzzelstukken - Katten stelen een plakje Legpuzzel voor iedereen die de traditionele stukjes te klein vindt. Scroll naar boven. Memo Gewicht De stimulering van de zintuigen staat bij dit spel centraal. Hierdoor voelt de oudere zich veilig en eigenwaarde blijft intact.

  • CreĆ«er je eigen naaidoos en haal hiermee dierbare herinneringen naar boven.
  • Welk dier zit er bij uw rechterduim? Blikgooien zonder scherpe randen Het plezier van die mooie oude kermis.

Deze activiteit kan ook door bijna alle leeftijden worden uitgevoerd en daarom is het puzzelen met klein kinderen leuk en gemakkelijk om te doen, spel voor oudere mensen. Ook zijn er verschillende kaartspellen die u kunt spelen.

Naast dat ons spelmateriaal laagdrempelig in gebruik is, stimuleert het de fijne motoriek en het gebruik van zintuigen. Ook legpuzzels zijn opnieuw ontworpen met grotere legstukken die beter zichtbaar zijn en makkelijker om vast te pakken. Grote dobbelsteen 40 x 40 x 40 cm, om mee te gooien.

Onze woonzorglocaties

Wij komen graag bij u op bezoek om onze spellen te demonstreren, mits de afstand niet al te ver is uiteraard. Vaak worden er beelden uit de natuur gebruikt als inspiratiebron. Gezelschapsspellen van topkwaliteit Onze gezelschapsspellen zijn van bijzonder goede kwaliteit.

Stimuleert fysieke en cognitieve activiteit en sociale interactie bij dementie, spel voor oudere mensen. Herkent u ze nog. Mannenvragen - 2 Een doos met vragen over 16 onderwerpen die interessant zijn voor mannen. Te gebruiken voor het behouden van de fijne motoriek en de oog-hand-cordinatie te blijven trainen. Deel 2.

De hersenen worden aan het werk gezet en e r wordt getraind met logisch nadenken en optellen. Welk dier zit er bij uw rechterduim? Hoedje wip tafelmodel Mooi van formaat is deze tafel-uitvoering van hoedje wip.

Ruim assortiment Beleef uren speelplezier met spellen van Nevospel. Alles voor een stimulerende leefomgeving. Door geuren en smaken komen er herinneringen los bij de spelers. En met wat creativiteit kunt ook u z e spel voor oudere mensen e e n spel in elkaar zetten. Veel van onze bewoners kiezen ervoor om naar een plek te verhuizen waar het fijn wonen en leven is. Traint de motorische functies, spel voor oudere mensen.

De originele rummikub bevat wat kleine stenen.

Nieuwsbrief

Magnetische vormen en figuren, 44 delen Een interessant magnetisch legspel waarmee vormen en figuren tot een boerderij omgevormd kunnen worden. Geschikt voor en bingospel. Spelontwerpers Nevospel en Spelplus bracht dit op het idee om spelletjes te ontwerpen die aansluiten bij ouderen en dementerenden.

Schaken, als mensen die nog niet of nauwelijks zorg nodig hebben zijn van harte welkom om bij Domus Magnus te komen wonen. Zowel ouderen met een zorgvraag! Spelen tegen de computer zelf Op de website van 50plusspellen.