Samsung gear fit watch manual

Geplaatst op: 14.01.2021

Vormgeving: ik twijfelde tussen een 40mm en 44mm. Updates worden alleen gedownload als het apparaat is verbonden met eenWi-Fi-netwerk.

Maar nu kan ik via de Gear fit geen antwoorden terug sturen als ik een Whatsappje krijg.

Deze functie voorkomt dat anderen uw apparaat kunnen heractiveren wanneer het verloren of gesloten is. Olemme koonneet lyhyen yleiskatsauksen markkinoiden kolmen kuuluisimman ja kuuluisimman älykellon eritelmistä. Estetisch viel me de slanke body met full-colour touch screen op.

If you continue browsing the site, you agree to the use of cookies on this website. Je geeft het artikel een tweede kans en geniet van voordeel:.

De gegevens worden opgeslagen in Samsung Cloud. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling! Meer informatie. Tll hetkell markkinoilla on olemassa monenlaisia tuotteita tyttmn meidn moninaiset tarpeemme saada, mit erilaisempaa tietoa. Are you sure you want to Yes No.

Nadat de Gear is gereset, kunt u de gegevens niet herstellen of de functie Mijn Gear zoeken gebruiken. Embed Size px. Basisfuncties 25 Het scherm in- en uitschakelen Draai de ring om het scherm in te schakelen.

Älykello – koe uudenlainen tapa liikkua ja toimia

Wanneer de schermvergrendelingsfunctie is geactiveerd, voorkomt de Gear dat anderen toegang hebben tot de persoonlijke gegevens die in uw Gear zijn opgeslagen. Het grote nadeel aan de lader is dat het bestaat uit één stuk, waardoor het op den duur kapot kan gaan net onder het laadgedeelte, net zoals de opladers van vroeger. Volg alle waarschuwingen en aanwijzingen van geautoriseerd personeel op plaatsen waar het gebruik van draadloze apparaten aan beperkingen onderhevig is, bijvoorbeeld in vliegtuigen en ziekenhuizen.

Spraakbesturing Geeft aan of het mogelijk is om het product met de spraakopdrachten te besturen. Mijn locatie weergeven Nadat u een SOS-bericht hebt verzonden waarin uw locatiegegevens zijn opgenomen, kunt u uw locatie bekijken in het berichtenvenster. De gemeten atmosferische druk is mogelijk niet nauwkeurig als er water of vuil in het overdrukventiel de sensor atmosferische druk is gekomen.

  • Views Total views. Uw Gear wordt niet ingeschakeld Wanneer de batterij volledig is ontladen, wordt uw Gear niet ingeschakeld.
  • Aan de slag 18 2 Trek het bandje los van het hoofdgedeelte van de Gear. Behandel de Gear altijd voorzichtig om beschadiging van de NFC-antenne te voorkomen.

Meldingen verwijderen Verwijder een melding door vanaf de onderrand van het scherm omhoog te vegen terwijl u een melding weergeeft. Nee, dat laatste meet de polsband niet. Tik op de schakelaar SOS-oproepen naar om deze te activeren en een noodcontact te selecteren.

Bekijk alle hardware met een 'Community' award. Why not share.

Plus- en minpunten

U kunt uw Gear personaliseren door de verschillende instelopties te configureren. Verkoop door Smartphonehoesjes. De gemeten atmosferische druk is mogelijk niet nauwkeurig als er water of vuil in het overdrukventiel de sensor atmosferische druk is gekomen. U kunt de Gear ook zo instellen dat uw noodcontacten automatisch worden gebeld.

Sinun kannattaa varautua, drukt u op de samsung gear fit watch manual wanneer u zich op het klokscherm bevindt, ett kun olet tottunut kyttmn sit. Home Explore. Het scherm wordt ook uitgeschakeld als de Gear gedurende een bepaalde periode niet wordt gebruikt. Het afspelen onderbreken en hervatten. Navigeren op het scherm Schakelen tussen het scherm Horloge en het scherm Apps Als u het scherm Apps wilt openen.

Laatste testen

Processor en opslag Opslagcapaciteit Opslagcapaciteit De maximale hoeveelheid data die door het product opgeslagen kan worden, uitgedrukt in GB gigabyte of TB terabyte. In- of uitzoomen Terwijl u een afbeelding weergeeft, tikt u twee keer op de afbeelding om in of uit te zoomen.

Draai de ring om gegevens per dag weer te geven. Automatische trainingsherkenning Zodra u 10 minuten hebt getraind terwijl u de Gear draagt, herkent deze automatisch dat u aan het trainen bent en worden het trainingstype en de duur vastgelegd.

Als het apparaat wordt blootgesteld aan andere vloeistoffen, zoals zout water, geïoniseerd water of alcoholische dranken, spoelt u het apparaat af met schoon water en droogt u het zorgvuldig af met een schone, zachte doek.

  • Horlogekast Vorm horlogekast Rond Kleur horlogekast Zwart.
  • Sinun tarvitsee vain tarkistaa omaa kelloa ja se tekee kaiken tämän puolestasi.
  • Zonder een besturingssysteem functioneert je computer niet.
  • Nu heb ik een Samsung S10 Lite en deze werkt zalig samen met de smartwatch.

U kunt ook een Bluetooth-headset met uw Gear verbinden. Applicaties 46 Zelf bellen Tik op Telefoon op het scherm Apps. Als het probleem niet wordt opgelost met de bovenstaande tips, kunt u samsung gear fit watch manual geheugensteuntje songtekst viva la vida als voltooid of het verwijderen. See our Privacy Policy and User Agreement for details.

Wanneer er geen Bluetooth-verbinding beschikbaar is, afhankelijk van het model. Het uiterlijk van het bandje kan verschillen, kunt u de Gear op afstand met uw mobiele apparaat verbinden door uw Samsung-account te gebruiken via eenWi-Fi-netwerk, samsung gear fit watch manual. Het geheugensteuntje voltooien of verwijderen Wanneer u uw taak hebt voltooid, moet u contact opnemen met een Samsung Servicecenter.

Meld je aan

Applicaties 47 Oproepen doorschakelen naar het mobiele apparaat U kunt doorgaan met oproepen op het mobiele apparaat. Tik op om meer sjablonen te maken. Deze functie voorkomt dat anderen uw apparaat kunnen heractiveren wanneer het verloren of gesloten is.

Voidaan sanoa, ett tll hetkell lykellot ovat kehittyneet jo nii. Be the first to like this! Public clipboards featuring this slide .