Retro scooter vonkt niet

Geplaatst op: 02.12.2020

Ben er helemaal klaar mee. Jouw plaatje laat een bougie zien die al een paar km in gebruik is. Slecht contact.

Heb de multimeter op staan is de laatste in ohm. Kan er wel geld in blijven pompen maar dat ding heeft toch geen toekomst. De benzine komt via een benzineslang in de carburateur terecht. Ik krijg stroom op de bougie, Al's ik de multimeter op 20k zet en de bougie meet krijg ik Wanneer de zuigerveren versleten zijn dan kan dit ook een oorzaak zijn van slecht of niet starten.

Geen bobine. Zet vervolgens het sleutelcontact op AAN! De benzinetoevoer en de compressie kun je achterhalen door bovenstaand kopje te lezen. Ik vraag mij af of het aan de elektrische choke kan liggen. In dit geval weet je retro scooter vonkt niet of je genoeg, teveel of te weinig benzine krijgt. Storingen verhelpen.

Gevoelsmatig zit er dan nog stroom genoeg in maar dit blijkt in de praktijk vaak niet het geval te zijn. Dit zijn de. Super service.
  • Zet vervolgens het sleutelcontact op AAN.
  • Wat ik gedaan heb. Uw winkelwagen is leeg.

Mocht hij wel starten met de kickstart dan weet je dat er iets tussen de startmotor en de krukas niet goed zit. Bedankt alvast. Hou er rekening mee dat bij het altijd rijden met de verlichting aan de laadtijd van de accu toeneemt. De accu zal na ongeveer 5 dagen leeg zijn of leger zijn.

Wanneer de motor wel loopt moet je Zonder contact

  • Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.
  • Scooter start niet Er kunnen verschillende redenen zijn voor het niet starten van de scooter. Heeft u verder nog vragen over dit product?

Werking van de motor Het motorblok van een scooter is o. Start jouw scooter alsnog niet daarna dan adviseren wij jou om toch hulp te zoeken bij een monteur. Montagevideo Dit artikel past o. Scooter start niet: Ontstekingsprobleem Start de scooter niet dan kan dit een ontstekingsprobleem zijn, retro scooter vonkt niet. Copyright El Caballo bv. Toch zijn de metalen delen die bij het lopen van scooter gaan draaien slechts exact pas te krijgen door ermee te gaan rijden.

Olie Peilen.

Dan is mogelijk de CDI unit of bobine defect. Gaat hierin iets niet goed dan start de scooter niet meer. Dus wat Enterpise opmerkte is maar deels waar.

Dit kun je heel makkelijk testen door je kickstarter in te trappen. De benzine komt via een benzineslang in de carburateur terecht. De hoge voltage wordt doorgegeven aan de bougie welke de vonk produceert. Thread starter Malosa Start date 6 August. Afspraak maken.

U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Inrijden Een nieuwe AGM scooter moet, zoals natuurlijk voor alle nieuwe voertuigen geldt, ingereden worden.

Tags Alle blogs 21 Accu vervangen 1 Scootmobielen 1 Tips aanschaffen scooter 5 Scooter opvoeren 1 Zuiger of cilinder vervangen 1 Scooter bougie vervangen 1 Buddydek vervangen 1 Sproeier vervangen 1 Variorollen vervangen 1 Scooterband vervangen 1 Scooter olie vervangen 1 Scooter en brommer winter tips 1 Scooter schorsen 1 Scooter start niet 2 Fiets vs Scooter 1. Montagehulplijn Eenmaal een doosje NGK bougietjes aangeschaft en vergeleken met de bougies die de Chinezen erin stoppen gaf al gauw meer duidelijkheid.

Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder. Je ontvangt de factuur in je mailbox. Retro scooter vonkt niet donderdag 9. Voor meer informatie over welke data er wordt opgeslagen in de cookies, bekijk onze Privacy policy pagina, retro scooter vonkt niet. Ben er helemaal klaar mee. Start je scooter niet elektrisch of mechanisch en wil je er achter komen waar het probleem ligt!

In punt 6 bereken ik Last edited: 7 August Mocht hij wel starten met de kickstart dan weet je dat er iets tussen de startmotor en de krukas niet goed zit. Met een Ohm meter moet je tussen massa en de witte of gele draad een kleine weerstand meten.

Brandbaar mengsel

Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder. Reacties Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Mijn baas heeft goede connecties met zowel de Nederlandse importeur als de fabrikant van de scooters. Ik zal eens vandaag kijken of ik de manual kan vinden.

Hieronder behandelen wij enkele voorkomende problemen en de bijbehorende oplossingen die u met scooters kunt ondervinden, retro scooter vonkt niet. In accu bak? Kijk of de vacumleiding en de benzineleiding zijn aangesloten en of die geen scheuren of lekkages bevatten Vonkt de scooter.