Restaurant het oude veerhuis ammerzoden

Geplaatst op: 12.01.2021

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Zeer vriendelijke bediening en ongedwongen sfeer. Beoordeeld op 19 juli via mobiele applicatie Uitstekend!

Hoog op de dijk, dus prachtig uitzicht over de Maas en jachthaven. Toeristisch Informatiepunt Heusden. Beoordeeld op 23 juni Eten prima, beperkte wijnkaart en bediening moet beter Beoordeeld op 1 september Top restaurant aan de Maas. Super bediening. Bedankt voor je hulp!

Afgelopen vrijdag hebben we hier met vrienden gegeten en het was helemaal fantastisch. Volgens mij is de bediening niet volwassen genoeg. Zeetong was heerlijk. De service is vriendelijk en snel. Is dit een Italiaans restaurant. Hotels in de buurt .

Pieter punten. Tijd van het jaar. De kreeften waren alle heerlijk, net zoals de sauzen.

Zoek hier in Rivierenland

Brenda 13 punten. Jammer dat goede achtergrond muziek mist. Met een fantastisch uitzicht over de rivier de Maas.

Vanavond een aspergemenu, zes gangen met werkelijk verrassende details. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Alles bij elkaar was het niet goed, jammer ik had nieuwe gasten erbij.

Bouillon was van een soeptablet gemaakt. Heerlijk eten, restaurant het oude veerhuis ammerzoden, super bediening, overige bediening haalt het niveau van het eten zeker niet. Meer beoordelingen bekijken! De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Erg lekker gegeten. Is dit uw vermelding. Prijs en kwaliteit zijn goed in balans.

Hoe was jouw ervaring?

Als ze Konings krab op bestelling, levend ingevlogen vanuit de Barentszzee en dan à la minute gekookt! Het oude veerhuis ligt op een mooie locatie en makkelijk bereikbaar.

Uitstekende keuken, echt goede klasse. Schrijf een beoordeling. De intenties zijn in ieder geval altijd om het gasten naar de zin te maken en daar slagen ze in! Spaans 1. Meer informatie. Uitstekend eten, vriendelijke bediening. Heerlijk lunch gehad.

OP DE AGENDA

Ton en Jeanne van Gastel. Reserveer direct. Een heerlijke ambiance waar u lekker kunt borrelen en de openhaard altijd brandt.

Echt een aanrader als je een keer wat luxer uit eten wil gaan, restaurant het oude veerhuis ammerzoden. Vaak hier gegeten maar de restaurant het oude veerhuis ammerzoden keer was zwaar slecht de bediening weet niet waar ze mee bezig zijn die kunnen beter in een friettent gaan werken.

In het dorp ammerzoden het enige pme legend jas sale groen met een heerlijk terras, weg van verkeersdrukte en uitzicht op de maas. Voor de prijs hoef ik het niet te doen, Maximum: De menukaart biedt voldoende keuze tussen vlees en vis. Als ze Minimum: 1maar ik voel me daar een Welkome Gast. Het Oude Veerhuis is prachtig gelegen aan de Maas.

Het Oude Veerhuis

Anne van Erp 26 punten. Is dit een Midden-Europees restaurant? Tijd van het jaar. Allen waren aangenaam verrast door de prima keuken, de vele gerecht mogelijkheden en de zeer prettige bediening.

Lekker vlees. Plaats recensie. Is dit restaurant gespecialiseerd in soep. Bediening was vriendelijk en niet te stijf.