Rabobank zakelijke creditcard activeren

Geplaatst op: 12.01.2021

Een Rabo Wereldpas is automatisch gekoppeld. Wat moet ik doen? Daarna kun je dit bedrag weer ergens anders aan uitgeven.

Zodra de nieuwe creditcard is geactiveerd, kan deze direct worden gebruikt en wordt de oude creditcard gedeactiveerd en opgeheven. Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij parkeergarages of tolwegen kun je betalen zonder pincode.

Je nieuwe zakelijke Rabo Creditcard is binnen! Heb je ook een nieuwe betaalpas van de Rabobank ontvangen?

Activeer dan eerst je betaalpas. Bekijk Berichten Bekijk Documenten. Neem contact met ons op. Wil je je zakelijke betaalpas zakelijke Wereldpaszakelijke creditcard of Rabo OnlineKey activeren. Dit is het symbool rechtsboven in je scherm Selecteer je gebruikersnaam en kies daarna 'Contactgegevens wijzigen'.

Meer tips over veilig bankieren?
  • De daglimiet is het maximale bedrag dat je per dag bij een geldautomaat of aan de balie kunt opnemen.
  • Neem contact met ons op. Selecteer 'Verder met activeren'.

Activeren voor een medewerker

Je hoeft de vervangende pas niet te activeren. Om misbruik te voorkomen, is het belangrijk om je oude zakelijke betaalpas en creditcard te vernietigen. In onderstaand schema zie je de kosten per transactie. Ook met onze Rabo GoldCard van Mastercard krijg je een nieuw cardnummer en een nieuwe pincode.

Je kunt gewoon je oude, vertrouwde code blijven gebruiken.

  • Als je mobiele telefoonnummer is geregistreerd, kun je de creditcard activeren met een activatiecode.
  • Is er geen WiFi op je vakantieadres of ben je de Rabo Scanner vergeten mee te nemen? Lever je de auto in zonder schade dan wordt dit bedrag binnen een aantal dagen vrijgegeven.

Bij een zakelijke creditcard staat de valid thru of good thru op de voorkant van de card. Wil je je zakelijke betaalpas zakelijke Wereldpaskan een wettelijk vertegenwoordiger van je organisatie de creditcard activeren.

Neem contact met ons op en we activeren de betaalpas voor je. Als je geen Rabo WereldPas hebt, zakelijke creditcard of Rabo OnlineKey activeren. We rabobank zakelijke creditcard activeren je uit hoe het werkt.

Helaas kunnen we dat niet precies zeggen. Is je oude creditcard verloren of gestolen.

Lukt het niet?

Knip de passen in kleine onherkenbare stukjes en gooi ze in de afvalbak voor het plastic. We willen namelijk niet dat iemand misbruik maakt van je creditcard. Veelgestelde vragen Hoe veilig is mijn creditcard? Zoek een vestiging.

Activeer de betaalpas met de activatiecode. Is online activeren van je betaalpas niet mogelijk. Hiermee zet je met de Rabo Scanner en pincode een digitale handtekening onder internetaankopen. Telefonisch activeren is minder veilig, omdat we telefonisch niet goed kunnen controleren wie je bent.

Activeer dan de creditcard met de Rabo Rabobank zakelijke creditcard activeren. Veelgestelde vragen! Lees meer over het aanvragen van een kopie van je creditcardafschrift.

Creditcard in het buitenland

Je kunt gewoon je oude, vertrouwde code blijven gebruiken. Het is van belang dat de nieuwe creditcard snel wordt geactiveerd. Toch liever registreren met je telefoonnummer?

Vul de activatiecode in.

  • Hiermee is je creditcard geactiveerd.
  • Je kunt je creditcard direct gebruiken.
  • Activeer je creditcard.
  • Dit is de 3-cijferige code op de achterkant van je creditcard.

Vul daar dan je nieuwe creditcardgegevens in. Vraag je je af wat je moet doen als die datum dichterbij komt. Druk op de knop 'sms versturen'. Net als bij andere betaalvormen worden ook je contactloze creditcardbetalingen gecontroleerd op mogelijk misbruik.

Als je dat voor de vijftiende van de maand doorgeeft, maar die ene kras rabobank zakelijke creditcard activeren net de genadeklap zijn. Als je de nieuwe betaalpas een keer gebruikt in een geld- of betaalautomaat werkt je oude zakelijke bankpas niet meer. In worden alle Rabo BusinessCards vervangen. Verkeerde pincode Was je in de war met je particuliere creditcard en heb je een paar keer de verkeerde code ingetoetst.

Je creditcard kan tegen een stootje, rabobank zakelijke creditcard activeren, ontvang je het donker haar met blauwe ogen rekeningoverzicht ook op papier.

Kies 'Profiel'. Bij parkeergarages of tolwegen kun je betalen zonder pincode. Ook als je internetbankieren hebt, kun je een kopie-overzicht van je creditcarduitgaven per post ontvangen.

Dit is de 3-cijferige code op de achterkant van je creditcard. Ook niet aan de Rabobank. Kies 'Profiel'.