Problemen doorschakelen iphone kpn

Geplaatst op: 24.11.2020

Beste antwoord door Daisy 27 december , Mocht het dan nog niet werken, dan zet ik dit graag voor je door zodat dit snel wordt opgelost! Dan zouden alle doodschakelingen gewist moeten worden.

Ik ga morgen op vakantie en wil ook graag mijn telefoon doorschakelen. Want ik had er ook last van en vandaag kon ik ineens weer de doorschakeling eraf halen en werkt alles weer normaal. Vooral bij dagelijks gebruik, en je wilt er wel heel zeker van zijn dat een collega de telefoontjes kan overnemen bij spoedoproepen. Beste antwoord door Muberra 13 juli , Verstuur Terug naar overzicht. Hoi allemaal, bedankt voor het meedenken, maar dat lukt dus niet Ik ga ervan uit dat jullie dit met t-mobile opnemen en mij hierover berichten.

Reactie op Dhr. Enter your username or e-mail address. Hoi Fritsel, Wat jammer dat dit bij ook niet lukt, problemen doorschakelen iphone kpn. Het ligt aan het toestel en is een software probleem zeggen ze. Ik wens jullie alvast een fijn weekend.

Maar met mij nieuwe IPhone 6s op Simyo werkt het ineens niet.

Share Tweet Delen Delen. Hoi Peter, Ah, balen dat het probleem nog steeds niet opgelost is. Dat ik, als klant, een eindeloos frustrerend gesprek aan ga met de telefonische support of mijn issue in het vervolg hier dump?

Op deze manier kan ik je beter van dienst zijn. Ik ben in ieder geval blij dat het weer lijkt te werken. Zodra er meer bekend is zullen wij direct een update plaatsen in dit topic. De juiste code is afhankelijk van hoe het doorschakelen is ingesteld.

Kies voor Prepaid. Ik raad je daarom aan om alsnog contact op te nemen met Telfort Zakelijk.

  • Ik kan dus ook niet controleren of er iets aan onze kant niet goed staat. Welke code heb je ingevuld en welke foutmelding krijg je?
  • Bestel je een nieuw Sim Only abonnement?

Vergeet dat maar even. Ik heb ziggo maar kan sinds een paar maanden niet meer doorschakelen kilometers berekenen postcode excel weigert te voorschrijf te komen ziggo zegt het ligt aan het toestel wat nu.

De juiste code is afhankelijk van hoe het doorschakelen is ingesteld! Shanna Zoals je hierboven kan lezen is dat dus het geval, problemen doorschakelen iphone kpn. Heb je hier nog vragen over. Top dat je alles al hebt geprobeerd. Ik raad je daarom aan om alsnog contact op te nemen met Telfort Zakelijk!

Meld je aan

Zodra er meer bekend is zullen wij direct een update plaatsen in dit topic. Dit geldt alleen bij de internetprovider KPN. Geen probleem Annka11 Balen! Dat moet ik nog gaan regelen, want het hele team is nieuw.

Dat moet gewijzigd worden. Beste Kees, Dat is vervelend. Apple moet waarschijnlijk hiervoor weer een nieuwe update uitbrengen, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Zoals je zelf al op ons forum hier hebt gevonden zijn er verschillende alternatieve oplossingen voor. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, problemen doorschakelen iphone kpn.

Heb je dit nog kunnen doen.

Registreren

Dan ontvang je binnen 3 werkdagen een reactie. Laat je het weten? Hoor graag de oplossing.

  • Vreemd genoeg net weer even geprobeerd en nu werkt het wel goed.
  • We maken gebruik van 3 verschillende soorten cookies.
  • Ik vermoed dat dit Apple domein is, en dat het via een software-update de bug eruit moet worden gehaald.
  • Als je inlogt met je e-mailadres, dus als je gebruikersnaam je e-mailadres is, dan is de functie 'Zakelijk beheer' niet beschikbaar.

Is het mogelijk dat je kunt zien wanneer het horren zelf maken hornbach doorgeschakelde nummer is wanneer ze bellen met het doorgeschakelde toestel. Dan doen we het voorlopig maar even op die manier idd.

Enter your username or e-mail address. Hi allemaal, Op dit moment kunnen klanten problemen ervaren met het activeren of deactiveren van het doorschakelen op de iPhone.

Reactie op Jerremy, problemen doorschakelen iphone kpn. Hopelijk wordt het snel opgelost. Onthoud mijn gegevens? Voeg ons problemen doorschakelen iphone kpn  toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje.

Doorschakelen smartphone (iOS/Android)

Of beter, iOS 9. Gebruikersnaam of e-mail. Groet Peter. Zou je eens willen kijken welk softwareversie je op de Apple hebt?

Onbeperkt bellen naar het buitenland: zo doe je dat. Ik heb gelijk onze netwerkspecialisten gebeld. Downloaden doe je maximaal met Mbps. Bedankt voor de tip DieEierVonSatan.