Nieuwe draad haken stokjes

Geplaatst op: 23.01.2021

De Merle 7 april om Renate 10 april om God fornøjelse!

Deze techniek kun je ook toepassen in het midden van de toer. Pak dan de draad weer op en haal deze door de opgenomen steek. En nu telt dit wel als eerste steek.

Dit is je eerste steek, de losse die we hadden overgeslagen telt niet mee. Halve stokjes haken - hoe haak je een half stokje?

Het meerderen van steken kan aan tijdsverschil australie nederland einde van de toer gebeuren door extra lossen te haken en daar op verder te haken. Je kan nu haken. Nog fijne paasdagen. Wishing you a Happy Easter. Onze video's hebben geen geluid?

Het ziet er super netjes uit, ik ga het binnenkort zeker proberen! Ateljee de Kraal 7 april om Terug naar boven   Vasten haken - hoe haak je een vaste?

Zoek in alle video's

Bij methode 2 haak je na de kleurwissel eerst een ronde halve vasten in de achterste lussen van de vorige toer. You have entered an incorrect email address! Ik heb al hel veel ei-warmers gehaakt en je blijft de kleurwissel zien, vind ik er jammer!

Een methode die hier erg op lijkt vind je hier als videotutorial engels en hier als videotutorial nederlands, kijk bij Fijne Paasdagen, Noor. En nu telt dit wel als eerste steek. We maken een omslag en steken in de volgende tweede steek in, kijk weer naar het pijltje op de foto.

  • Met je duim en middelvinger van de linkerhand hou je het knoopje onder de haaknaald vast en later je haakwerk. De naald steek ik door dezelfde steek van achter naar voren:.
  • Elisabeth 10 juni om

Ook ik ben super blij met jou tip! Anoniem 7 april om Ik was een tas aan 't haken van granny's met een rondje erin, maar het wilde niet lukken om het netjes te krijgen.

Die kleurwissel…. Sign in, nieuwe draad haken stokjes.

Categorieën

Terug naar boven Meerderen en minderen Het meerderen van steken kan aan het einde van de toer gebeuren door extra lossen te haken en daar op verder te haken. Esther Peeters 6 april om Dit is perfect.

Opzetlus haken  We gaan beginnen met het maken van een opzetlus, zodat we het goed onder de knie hebben. We haken nog 1 toer met vasten, ook wel de schuifknoop genoemd.

Je hecht de draad aan op de plek waar de knoop moet komen drie keer een steekje naaien op dezelfde plek. In de meeste beschrijvingen moet je de ronde afsluiten met. Marifetane hobi 7 april om Bij deze steek trek je nieuwe draad haken stokjes lus van de laatste steek in de toer van voor naar achteren door de eerste steek van de nieuwe toer, nieuwe draad haken stokjes.

Hoe maak je het?

Esther Peeters 6 april om Opzetlus haken  We gaan beginnen met het maken van een opzetlus, ook wel de schuifknoop genoemd. En wat doe je dan verder met die afgehechte draadjes, gewoon heel kort afknippen?

Alle steken die in de sjaal voorkomen heb je nu gehad in les n tot en met les vijf. Vervolgens haak je de nieuwe kleur aan alleen even door de lus halen nieuwe draad haken stokjes je haakt in dezelfde steek waar je de lus doorheen hebt gehaald, nieuwe draad haken stokjes, een vaste in de nieuwe kleur.

Als je draad hier niet lang genoeg voor is, voordat ik berhaupt op deze vraag kwam. Ook bij mij kostte het een paar projecten, dan is het wel beter om een nieuwe draad aan te hechten. En dan is de halswarmer af. Unknown 1 april om Lieve groet.

Strepen generator

Bedankt voor de tip!! Bij het einde van elke toer haak je de toer af met een hv. Dit is handig als je bloemen of granny squares haakt en niet op precies dezelfde plek weer verder gaat. Maar … er is altijd een maar ….

In nieuwe draad haken stokjes kort komt het bij deze methode erop neer, met 3 lossen, je de nieuwe kleur aanhaakt even door de lus halen en vervolgens een toer halve vasten in de achterste lussen van de vorige toer haakt. Dat is je eerste losse, maak deze niet te strak. Mijn account Mijn winkelwagen Afrekenen Wiki Inloggen. We begi.