Lucius seafood restaurant amsterdam

Geplaatst op: 21.02.2021

De naam zegt alles over het visrestaurant en meer hoef je eigenlijk niet te weten. Engels

Reserveer een tafel. Hotel Atlanta. Ze zijn er weer, onze heerlijke Zeeuwse mosselen! Heerlijk gegeten. Vooral in de zomermaanden is het hier heerlijk toeven met een wijntje op het terras aan het Scheldeplein.

Matig

Melrose Hotel. Ook als je liever geen vis of vlees eet beland je hier lucius seafood restaurant amsterdam tussen wal en schip, want dan passen ze het menu speciaal naar jouw wens aan. Spui 15 WX Amsterdam Hotel Die Port van Cleve. Geldig voor boekingen gemaakt van 2 jan tot 8 jan voor accommodaties die de optie voor het invullen van de couponcode mogelijk maken in het boekingsformulier.

  • The Good Companion is een goede vriend voor wie houdt van de wereldberoemde Engelse lekkernij fish and chips.
  • Swissôtel Amsterdam.

Reserveer een tafel. Mijn tafelgenote heeft mij er nadrukkelijk van weerhouden onze gerechten terug te sturen; zij stemde met haar voeten. Ontvang coupon. De bediening heel vriendelijk en professioneel.

Het restaurant heeft een frisse en chique uitstraling met een professioneel team. Bar Alt vindt dat bier klaar is voor een hoofdrol in de culinaire wereld, daarom zijn ze een samenwerking aangegaan met brouwerij Two Chef Brewing.

  • Visbar Beet pakt het, in tegenstelling tot de andere visrestaurants in Amsterdam, op een andere manier aan.
  • Naast de sfeer en de omgeving is ook het eten extreem goed.

Datum van bezoek: augustus. Complimenten aan de Chef. Het viel zeker niet tegen, maar ik zal er niet snel nog eens heengaan. Al dat water zorgt voor een romantische sfeer en natuurlijk een heleboel vis.

Reserveer een tafel. Vlugge en vriendelijke bediening.

Restaurants die u mogelijk ook interesseren

Ontvang coupon. Nee, dit restaurant heeft niks te maken met het bekende festival. Hongaars 1.

Turks 5. Dat was het. Uiteraard houden wij ons aan alle coronarichtlijnen: bij ons komen eten is niet alleen ontspannen en gezellig, maar ook veilig. Beoordeeld op 13 januari via mobiele applicatie Slecht personeel! Beoordeeld op 2 juni via mobiele applicatie Fantastisch!

Elke dag geopend!

Crassostrea gigas De Crassostrea gigas ook wel de. Albus Hotel Amsterdam City Centre. Alle gegevens weergeven maaltijden, functies, over.

Al helemaal als je een plekje weet te bemachtigen aan de bar? Je bent er gewoon en daar doen ze het die avond maar mee. The Good Companion wisselt iedere week het menu van duurzame ingredinten, zo blijven deze dagvers en heerlijk! Op basis van 7 beoordelingen? Op basis van 77 beoordelingen. Pools 4. Noordzeekrab met citroenmayonaise gaat goed lucius seafood restaurant amsterdam.

Waarderingen en beoordelingen

Bestellen kan telefonisch, per e-mail of via de bestelknop. Beoordeeld op 4 november via mobiele applicatie Nu echt fout. Heerlijk gegeten. Voor het lekkerste cremè brûlée recept, kijk op.

Het viel zeker niet tegen, maar ik zal er niet snel nog eens heengaan. Pal tegenover de RAI vind je dit heerlijke en moderne visrestaurant. En het briefje waaruit alleen bleek dat hij het fout had opgeschreven.