Liege bastogne liege challenge strava

Geplaatst op: 21.11.2020

Ik loop er ook Grinta! Er zijn wat licht dalende stukken waar je snelheid kan maken en met een gemiddelde snelheid ver boven het verhoopte, bereiken we Malmédy. Voorbij een brugje over de Amblève in het dorpje Pont , neemt de wedstrijd rechts de straat Thier de la Principauté.

Nieuws Laatste nieuws Archief. Nog voor zeven uur rijden we samen de mat van de tijdsregistratie over en start ons avontuur. Niet meer voortdurend turen naar kilometers die slechts tergend traag oplopen en meer focus op het fietsen zelf. Boven op het plateau wacht een van de mooiste vergezichten van de Ardennen. Of iets wat er op lijkt toch.

Nog opvallend is de meeuw tankstation rilland openingstijden de weg breed is en het asfalt van het beste wat je dezer dagen liege bastogne liege challenge strava Walloni vindt.

Je hebt 7 dagen tijd om de totale km af te leggen. Met boterhammen en cola kom je een heel eind. Kurt heeft er elf bij, om dan met een jump de top te bereiken.

Toggle navigation. Tegen het eind wacht er ook nog een kort maar steil stuk afdalen.

Deze challenge loopt van vrijdag 24 april tot en met donderdag 30 april.
  • Doneer hier. Ook in de Ardennen.
  • Hellingen Luik-Bastenaken-Luik 1. In Luik volstaan die cijfers evenwel niet om er een officiële helling van te maken en dat zal het verhaal van de dag worden.

Klaar om een route uit te stippelen?

Nog opvallend is dat de weg breed is en het asfalt van het beste wat je dezer dagen in Wallonië vindt. Hogerop wordt hij breder. Ik zag twee beren… Vlak voor we in Bastogne het ronde punt nemen, is er de tweede bevoorrading.

De man merkt mijn aarzeling op en trekt bleek weg. Het contrast met de afgelopen dag is zo groot dat het ook weer zijn charme krijgt.

  • Tijdens een zichzelf opdringende plaspauze kort voor dit keerpunt, rijdt een fietser me vanuit de andere richting tegemoet.
  • Het bekende drieluik Wanne-Stockeu-Haute-Levée is er niet bij.

Mijn moraal scheert hoge toppen, La Redoute is het mooiste liege bastogne liege challenge strava van de dag. Klik hier om aan deze Zwiftride deel te nemen. Gelukkig komt het einde stilaan in zicht. Bij het opdraaien van Saint-Nicholas merk ik huisnummer n op. Op zoek naar perfecte fiets of service.

In Sprimont loop ik - net als bij de vorige bevoorradingen - Joost tegen het lijf.

Strava-routes

Om je prestaties te tracken, kun je de volgende apps en toestellen koppelen: Garmin Strava best te gebruiken indien je indoor met Zwift of Bkool rijdt Fitbit Pacer Google Fit of Apple Health: via onze eigen Energy Lab Connect app Ben je nog niet geconnecteerd, dan kan dit hier. Nog opvallend is dat de weg breed is en het asfalt van het beste wat je dezer dagen in Wallonië vindt. De vriendelijke ober gaat zelf de tickets halen en trakteert me op een high five en een gratis cola.

Ik zag twee beren… Vlak voor we in Bastogne het ronde punt nemen, is er de tweede bevoorrading. Cte de Saint-Nicolas ,5 km, liege bastogne liege challenge strava. Terwijl de schemering zich verder doorzet aan de Maas, neemt de fierheid het over van de vermoeidheid. Je helpt elke patint vooruit met je steun.

Universele afstandsbediening philips smart tv gevoel in de eerste twee uren is niet echt super.

Luik-Bastenaken-Luik 2020 - vrouwen

Nog voor zeven uur rijden we samen de mat van de tijdsregistratie over en start ons avontuur. Met een bedrukt gezicht zet hij zijn terugtocht in.

Met zes stoere mannen besloten we eind de Luik-Bastenaken-Luik Challenge te rijden. Bij het opdraaien van Saint-Nicholas merk ik huisnummer één op. In de wagen naar de Halles des Foires in Luik, wordt verder niet veel gezegd.

Op de Cte de Bellevaux is er plaats genoeg om tijdens het klimmen nog op te schuiven. Helaas zal dit fietsevent niet op de voorziene datum kunnen doorgaan, maar niet getreurd: je kan nu virtueel de afstand van het parcours fietsen.

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies. Doneer hier. De 40 mooiste Belgische toertochten Peloton. Vijf procent is niet bergop Nog voor zeven uur rijden we samen de mat van de tijdsregistratie over en start liege bastogne liege challenge strava avontuur. Al zal de eerste officile helling van de dag pas na tachtig kilometer volgen, als we al meer dan duizend hoogtemeters op de teller hebben, liege bastogne liege challenge strava.

De aankomst is wel een mooi moment.

Abonneer je hier of haal hem in de winkel

Vijf procent is niet bergop Nog voor zeven uur rijden we samen de mat van de tijdsregistratie over en start ons avontuur. Weinig adem, een pijnlijke keel en een stem die het opgeeft. We kennen elkaar via Strava en WhatsApp.

Grote honger, drie weken na de Ronde. Deze helden van dit moment steken we op die manier een hart onder de riem in deze moeilijke periode. Ik loop er ook Grinta.