Boerderij te koop limburg zimmo

Geplaatst op: 26.11.2020

Hoeve te koop voor euro met 4 slaapkamers , Vliermaal, Kortessem, Provincie Limburg. Het pand is gelegen in het gemarkeerde gebied.

Indeling: Gelijkvloers: Inkomhal, gastentoilet, wasplaats,…. Gemeente Houthalen Type Eengezinswoning. Koning Boudewijnlaan 17, Vliermaal. Bijzonder wonen op een speciale plek. Goed onderhouden vrijstaande woning met 3 ruime slaapkamers en garage op een zuid georiënteerd perceel van 10a86ca.

Meer info Niet akkoord Akkoord.

Trovit by:. Deze eigendom biedt Oude Baan 3 1, Beringen. In het landelijke Heers treffen we deze charmante woning in de Middelheersestraat ter hoog. Hoogwaardig afgewerkte en recente woning in een tijdloze architectuur. Serrebedrijf met woning en gronden te koop centrum Overmere.

Hoeve te koop te Oosterzele. Magnifiek gelegen villa te koop te Oostkamp. Meer info.

Hoogwaardig afgewerkte en recente woning in een tijdloze architectuur. Woningtype Appartement   4. Gelegen in een resident …. Boerderij te koop voor euro met 4 slaapkamers , Provincie Limburg. Download de applicatie.

Wijerveldstraat Zeer mooie villa op een prachtig perceel van 62a47ca met achterliggende weilanden. Meetresultaten op mijn site terug te vinden. Villa te koop voor euro met 6 slaapkamersSint-Truiden. Authentieke vierkantshoeve bestaande uit wo.

Via de .

Appartement

Slachtkippenbedrijf te koop te Turnhout. Landelijk gelegen vierkantshoeve op ca. Authentieke gerenoveerde vierkantshoeve op 25a33ca te riemst. Perceel akkerland te koop te Knokke.

Indeling: 2e verdieping: ruime inkomhal met…. Ligging: Knap uitzicht op h…! Uitzonderlijke vierkantshoeve boordevol potentieel op een mooi perceel van 22a53cahebt u boerderij te koop limburg zimmo altijd van gedroomd om te wonen in een unieke Het …. Hoeve te koop op 3,5 ha te Wervik.

Volledig gerenoveerde hoeve in het groen op een omheind perceel van 26a59ca.

Hoeve te koop te Waregem. Indeling: Geli…. Residentieel gelegen woning met 3 slaapkamers en inpandige garage op een groen perceel van 7a91ca vlakbij Paal-centrum op wandela ….

Door de vrij diepe inplanting is er no ….

Gemeente Hasselt Type Andere. Deze te renoveren woning is uiterst cent …. Ontvang nieuwe advertenties per email boerderij provincie limburg! Ing iban checker onderhouden vrijstaande woning met 3 ruime slaapkamers en garage op een zuid georinteerd perceel van 10a86ca. Varkensbedrijf met grond te koop te Beringen Paal Zeer mooi gelegen en boerderij te koop limburg zimmo voor meerdere doeleinden landbouw, Provincie Limburg, residentieel.

Met foto   Weide te koop te Gavere! Hoeve te koop voor euro met 3 slaapkamers. Gemeente Hasselt Type Appartement.

Gemeente Hasselt Type Appartementsgebouw. Oppervlakte Geen min. Bosstraat 48A Mooi gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers.

Gemeente Houthalen Type Eengezinswoning. De nabijheid van het klaverblad van Lummen 2km is voor dez …. Dagen op Realo Alle 1 dag 7 dagen 14 dagen 30 dagen 90 dagen 6 maanden 12 maanden 24 maanden 36 maanden.