Actie op account vereist gmail

Geplaatst op: 14.01.2021

Als uw vensters u ervan weerhouden de software te installeren, laat u de software door de firewall. Belangrijk : Als je een account van je apparaat verwijdert, wordt alles wat bij dat account hoort ook van het apparaat verwijderd.

Groet, Michel.

Als u prompts wilt ontvangen, moet u wifi of mobiele data inschakelen. Je kunt gebruikmaken van:. Koop iMyFone Lockwiper Android. Als uw Google-account is verwijderd of niet meer in werkende staat is, zal dit tot deze fout leiden. User op 1 mei

Koop iMyFone Lockwiper De meidoorn oostvoorne menu. Meer informatie over hoe u actie op account vereist gmail account beter kunt beveiligen. Hartelijk dank voor uw feedback. Nadat het is voltooid, zal het het gegevenspakket downloaden om door te gaan met het verwijderen van de door uw account vereiste fout van uw telefoon.

Onze smartphones slaan elke dag veel data op.

Je ouder kan altijd het wachtwoord van je account wijzigen en toegang tot je account krijgen, maar dit kan niet zonder dat jij het weet. Ook als u wilt weten hoe u ' Dit apparaat is gereset.

Meld je aan

Dit heb ik dus al gedaan, wat resulteerde in een tweede tab van Gmail zoals in de bovenstaande screenshot staat. Nadat het is voltooid, laat u de telefoon opnieuw naar de herstelmodus gaan en klikt u op cachepartitie wissen. Helpcentrum Google-account. Als je niet binnen een paar minuten een sms krijgt: Ga na of je telefoonnummer klopt. Maak een account aan Inloggen met sociaal netwerk Log in met je Ben account Inloggen met Facebook of. Dit is nog steeds zo bij mijn telefoon Samsung S4 mini.

Ook wanneer ik op annuleren druk komt de melding steeds terug dat ik echt actie moet ondernemen. Eerst moet u de juiste merknaam van uw telefoon en de apparaatnaam selecteren. Let nu op; het kan hier een beetje ingewikkeld worden. Als u eenmaal op de pagina Google Lock verwijderen bent, klikt u op begin. Zodra u zich op de Actie op account vereist gmail verwijdert, klikt u op de ' Startpunt 'knop om het proces te starten. Ja Nee.

Wat ouders niet kunnen zien of doen

Heb je enig idee hoe ik mijn account volledig kan ontkoppelen? Apps op apparaten die onder toezicht staan App-verzoeken van Google Play goedkeuren Apps blokkeren die je niet mag gebruiken Opmerking : Kijk hier op welke apparaten toezicht kan worden gehouden. Aangemeld blijven.

Meer informatie over hoe u uw account beter kunt beveiligen! Als u in het verleden het wachtwoord voor uw Google-account heeft gewijzigd en u het wachtwoord nu niet meer kunt herinneren om het Google-account weer te activeren. Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Hoi Jill. Meer informatie.

Jouw antwoord

Als u nog steeds geen prompt ontvangt, tikt u op Een andere manier proberen en selecteert u een andere optie. Deze lijkt niet meer te functioneren zoals het zou moeten. Als hierin nog een koppeling staat naar het Google account dat je verwijderd hebt, verwijder dan ook hier de koppeling.

Ik kan echter alleen niet bij mijn Google play store en alle apps zoals spelletjes die aan een google account zijn gekoppeld.

Als hierin nog een koppeling staat naar het Google account dat je verwijderd hebt, verwijder dan ook hier de koppeling. Vervolgens kunt u deze methode gebruiken om de vereiste accountactie-fout van uw telefoon te wissen. Hier kunt u de melding uitschakelen. Hoe tevreden bent u met dit antwoord, actie op account vereist gmail. Een dood account kan leiden tot accountactie vereist fout op uw telefoon.

Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Hier kun je uitloggen uit google. Ben je alleen.

Als je dat allemaal hebt gedaan, klik je op volgende. Dit is waar firmware wordt gedownload op je telefoon. Eerst moet u de juiste merknaam van uw telefoon en de apparaatnaam selecteren.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.

Als u in het verleden het wachtwoord voor uw Google-account heeft gewijzigd en u het wachtwoord nu niet meer kunt herinneren om het Google-account weer te activeren. Deze optie is alleen beschikbaar als je verificatie in twee stappen hebt ingeschakeld.

Probeer het dan opnieuw.