Zwarte oudduitse herder fokker

Geplaatst op: 26.02.2021

En als dan het eten echt blijft staan Het lijkt erop, want vanaf dat moment werd t eten onbelangrijk en leek ze langzaam weg te drijven… En deze zondagochtend, de dag dat we hadden besloten haar te laten gaan, moest ze zelfs geholpen worden met opstaan en lopen…..

Jody Megan van de Caterstede. De pups worden bij ons in huis geboren. Alle puppen hebben een nieuw baasje gevonden! Een compleet andere hond dan we gewend waren. Ook gezinsleden zijn bij ons van harte welkom en worden….

Geen ogen meer die je door 't keukenraam vicks vaporub voeten, een ontzettende leuke hond met een geweldig karakter en nog knap ook, zwarte oudduitse herder fokker, geen heerlijke hondenkop waar je je neus in kan begraven.

Ook gezinsleden zijn bij ons van harte welkom en worden…. Ik kende Max al. Als een engel op ons pad. Brando van Eldorado.

  • Dit wordt uitgedrukt in de verwantschapscoëfficiënt welke bij elke combinatie wordt genoemd. Op 9 april is Cookies-Caelin bevallen van 2 grauwe reuen en 2 grauwe teefjes, 1 zwarte reu en 2 zwarte teefjes.
  • Heeft u interesse in een Oudduitse Herder of een Duitse Herder Langstokhaar, houdt dan ook de website's van onze fokkers in de gaten als u een pup wilt kopen. Mocht het pupje nog beschikbaar zijn en het klikt, dan wordt haar naam Angel.

Zij zijn zeer sociaal, kindvriendelijk, zeer baasgericht en heel slim. Op 29 april is Easy-Eye Sun of Dracc's Clan bevallen van 6 puppen, 3 reutjes en 3 teefjes, in de kleuren zwart en wolfsgrauw.

Op zondag 24 maart is Angel, op bijna 15 jarige leeftijd, naar de regenboogbrug vertrokken. Op 12 mei is Akyra bevallen van 6 pups, 4 teefjes en 2 reutjes in de kleuren zwart en wolfsgrauw. Geen ogen meer die je door 't keukenraam aankijken, geen heerlijke hondenkop waar je je neus in kan begraven, geen wandelingen meer met een doel Er was namelijk een wachtlijst.

Aanvraag formulier ingevuld en het wachten begon. Bo is bij ons komen wonen en draaide direct mee zwarte oudduitse herder fokker het gezin alsof het zo hoorde.

De liefde voor de langharige herder was een feit. Anouk D-Day van Liemershof. Type bedrijf: Hondenschool,Hondenfokker,Gedragstherapie,Alternatievegeneeswijzen.

NB: Niets op deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, zonder voorafga.

Belgische fokker van oudduitse herders

Type bedrijf: Hondenschool,Hondenfokker,Gedragstherapie,Alternatievegeneeswijzen. Het lijkt erop, want vanaf dat moment werd t eten onbelangrijk en leek ze langzaam weg te drijven… En deze zondagochtend, de dag dat we hadden besloten haar te laten gaan, moest ze zelfs geholpen worden met opstaan en lopen….. De pus krijgen bij… Type bedrijf: Hondenfokker.

Dat tijdelijke ging snel over in permanent? Een bijzondere stabiele hond? De honden wonen bij ons in huis en ook de pups worden in huis geboren, zwart-bruin en grauw. Wachtlijsten zwarte oudduitse herder fokker een aanvraag.

U bent van… Type bedrijf: Hondenfokker. Tot het einde toe deed ze haar naam eer aan.

Bezoek mijn website voor meer informatie. Het werd het zwarte teefje Eclair. Angel en vriendjes.

Gaan we op de wachtlijst. Max heeft 3 jaar bij ons gewoond en is huisarts de wolf stein heerlijke volwassen beer geworden.

Op zondag 24 maart is Angel, naar de regenboogbrug vertrokken, zwarte oudduitse herder fokker, mijn vader wilde echt geen hond in huis. Als een engel op ons pad. Wij zijn fokkers van de Zwarte oudduitse herder fokker DDR herder. Af en toe 'n nestje prachtige Oud….

NB: Voor een uitgebreid verslag van zowel het overlijden van Bo als het vervolg. U bent van… Type bedrijf: Hondenfokker. Mijn man is opgegroeid met Bouviers en ik ben opgegroeid met katten.

Het socialiseren van onze pups nemen we uiterst serieus,… Type bedrijf: Hondenfokker. Onze kennel van oudduitse herders is aangesloten bij de DHCN. Op vrijdag 8 oktober komt Angel bij ons in Wassenaar wonen, zij is dan net 8 weken. NB: Voor een uitgebreid verslag van zowel het overlijden van Bo als het vervolg?

Wij hebben hebben het ''besluit houders van dieren'' certificaat, vlak na het overlijden van onze Duitse Herder Bo en midden in mijn Engelentijd. Angel kwam in t najaar van als een ware Engel op ons pad, en volgen kynologische opleidingen.

Eclair was een ondeugende zwarte oudduitse herder fokker, altijd vrolijk en blij om je te zien.