Zelf pindasaus maken met pindakaas en kokosmelk

Geplaatst op: 12.01.2021

Zet het vuur laag en schep de pindakaas in de pan. Een heerlijke saus die ik hier heb gevonden! Ik dacht dus altijd dat pindasaus en satésaus hetzelfde waren.

Ik ben dol op pindasaus, mijn moeder maakt het vaak wanneer ze Indisch voor me kookt. Vandaag deel ik met jullie mijn basisrecept voor een pindasaus waar wij thuis heel gelukkig van worden.

Lees ook. Maar voor de mensen die de Mexicaanse keuken gewend zijn is het smullen hoor. Totale tijd: 15 minuten. Afgelopen zondag gemaakt. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website.

OK Meer info. Roer de saus nogmaals goed door. Zelfgemaakte satsaus mag natuurlijk niet ontbreken bij een barbecue. Lees ook. Geplaatst op Surinaams.

  • Ik kan dit inmiddels ook bij de Plus krijgen want het is niet van de AH zelf. Deze pindasaus is echt indonesisch, dit is echt de lekkerste pindasaus die ik ooit geproefd heb.
  • Die pindakaas is inderdaad heerlijk, heb ik tegenwoordig ook vaak in huis. Wat ons betreft echt de állerlekkerste!

Zelf satésaus maken

Naast de hierboven ingrediënten toegevoegd halve tl trassi. Maak jij weleens zelf pindasaus? Kook ze! Tip: lekker bij de kip saté! Zorg ervoor dat de saus niet gaat koken.

Veel lekkerder dan al die potjes uit de supermarkt! Hoofdredacteur Houdt van: goed en lekker eten festivals muziek chocolade koffie dromen kookt graag met groenten en dan het liefst paprika's groen is mijn favoriete kleur.

Wat wil je nog meer. Verwarm de kokosmelk, en verse ongeklopte room. Pindakaas naturel, sojasaus en de basterdsuiker in een pannetje en roer zachtjes door totdat de suiker opgelost is, sojasaus en de basterdsuiker in een pannetje en roer zachtjes door totdat de suiker opgelos.

Een groot deel van de Ingnl internetbankieren aanvragen bevolking noemt het namelijk ook pindasaus. Bereiding  Verwarm de kokosmelk.

Primaire Sidebar

Zoeken Zoeken. Geplaatst op Indonesisch. Je vindt het E-book na het aanmelden op je persoonlijke profiel pagina. Moet eerlijk zeggen dat ik er zelf nooit last van heb gehad, ik roer het altijd even door en dan is het goed.

Klik dan hier. Next article Zoete aardappel zuurkool stamppot. Michiel Turenhout 13 oktober - Ha mannen, jouw dagelijkse menutie. Kortom, Jaarlijks kook ik samen met mijn moeder al jaren een rijsttafel voor de fam. Latest posts by Suzanne see all!

Meer trek in deze recepten?

Pindakaas Mijn satésaus maak ik op basis van pindakaas en melk. Herfst recepten Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Vraagje, waar kan ik bruine suiker vinden?

Geplaatst op Internationaal Bijgerecht? De naturel variant heeft dit niet. Betty van Tol 20 oktober - Vanavond weer maken, zo heerlijk, bijvoorbeeld deze - ml kokosmelk sambal of Sriracha naar smaak Bereiding Rasp de gember en doe hetzelfde met de knoflook persen kan natuurlijk ook? We zijn benieuwd naar het resultaat? Daarna is het klaar voor gebruik. Even terug naar de zelfgemaakte pindasaus.

Erik's Asia.

3 x Halloween recepten

Anne 29 maart - Heel erg goede satesaus. Zet alles op je lijst. Als de saus te dik wordt dan kan je wat extra kokosmelk toevoegen. Maar ik heb ongelooflijk ik weet t over.

De hoogste tijd om dit wel te doen. Hoi ik vroeg mij af mag je dit dan ook in een detox week eten. Die pindakaas is inderdaad heerlijk, heb ik tegenwoordig ook vaak in huis.