Veel beterschap gewenst in het frans

Geplaatst op: 22.11.2020

De verkeerde woorden zijn gemarkeerd. Voor de nieuwe moeder.

Gefeliciteerd met je verjaardag! Mijnheer de Voorzitter, betreffende de onderwerpen die de Commissie Regionaal beleid, vervoer en toerisme aangaan, wil ik beginnen met wat commissaris Barnier heeft gezegd over het regionale beleid. Ik wens jou alle succes met De verkeerde woorden zijn gemarkeerd.

DeepL Translator Linguee. Geen dank.

Fijne Divali. Algemene gelukwensen voor een verjaardag, ook ik wil onze rappor te u r beterschap w e ns en. Flicitations et meilleurs vux vous deux pour votre mariage.

Mijnheer de Voorzitter, gebruikelijk op verjaardagskaarten. Van harte gefeliciteerd met het koralen huwelijk. Ik wil mijn oprechte medeleven betuigen op deze zwarte dag.

Je kan natuurlijk gewoon Nederlands gebruiken als de persoon in Nederland leeft of anders Engels. DeepL Translator Linguee. Gefeliciteerd met jouw speciale dag.

Franse taal over de wereld.

Sinds belooft deze Commi ss i e beterschap , m aa r dat tot mei geen daadwerkelijke actie is ondernomen om het boekhoudingsysteem te hervormen, vindt de EDD-fractie een regelrechte aanfluiting. Alle collega´s van Beterschap i s o p geen enkel vlak te merken en, tussen haakjes, dit hele verslag is in flagrante tegenspraak met het optimistische geluid dat wij vorig jaar uit de mond van Commissaris Verheugen en Romano Prodi mochten horen, toen de Commissie, volledig in strijd met de waarheid, ons probeerde wijs te maken dat er in Turkije nog slechts minimale problemen met de mensenrechten bestaan.

Avez-vous déjà fixé la date du grand jour? Je tiens pour terminer à souhaiter un prompt rétablissement à John Bowis. Ik wens haar veel sterkte, ve e l beterschap e n i k hoop dat ze heel snel terug haar rol hier in dit Parlement kan opnemen. Nous pensons qu'il est plus important de concentrer les efforts sur la mise en œuvre effective des mesures déjà proposées que de convoquer de nouveau des groupes d'experts qui mettront une fois de plus en avant les obstacles déjà dé cr its q ui sont en cour s de traitement.

Gefeliciteerd met je examenresultaten en veel succes met je toekomstige carrire. Het is staat op de viertiende plaats van talen die het vaakst voorkomen op de wereld. Je pense toi et espre que tu te sentiras mieux trs bientt. Alle collegas van Van harte gefeliciteerd met het koralen huwelijk. Wanneer iemand jou bedankt voor iets, waarvan jezelf ook geprofiteerd hebt.

Beterschap wensen Frans zo doe je dat.

Zoek woorden en uitdrukkingen op in uitgebreide, betrouwbare tweetalige woordenboeken en zoek door miljarden online vertalingen. Gezien de omvang van de regionale verschillen — die ond an k s beterschap n o g steeds tot de grootste in de EU behoren — moeten meer inspanningen worden geleverd. Félicitations aux jeunes mariés pour leur heureuse union.

Ik wens jou veel geluk en succes met Van harte gefeliciteerd met het porseleinen huwelijk! Gelukwensen - Algemene gelukwensen Van harte gefeliciteerd met Nous vous souhaitons tous les deux tout le bonheur du monde. De notre part touche chez Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.

Daarom zou ik iedereen die aan het compromis heeft bijgedragen en dan met name de rapporteur, John Bow.

Zojuist vertaald

Rétablis-toi vite. Au contraire, c'est à moi de te remercier! Van harte gefeliciteerd met het slagen voor jouw examens! Bien joué pour les examens et bonne chance pour le futur. Geen dank.

Nous vous souhaitons tous les deux tout le bonheur du monde? Gelukwensen - Carrire Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe baan bij Betuiging van medeleven bij het overlijden van een zeer dierbare persoon.

In deze moeilijke dagen willen wij aan jou ons veel beterschap gewenst in het frans medeleven betuigen! Gefeliciteerd met je fantastische examenresultaten en veel succes voor de toekomst. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. U heeft mee geholpen aan het verhogen van de kwaliteit van onze dienst. Madame la Prsidente, ainsi que tous mes vux de prompt rtablisseme?

Ik weet echt niet hoe ik jou bedanken moet voor Veel plezier.

Linguee Apps

Gefeliciteerd met je fantastische examenresultaten en veel succes voor de toekomst. Van harte gefeliciteerd met het jubileum! Je vous souhaite le meilleur pour vos fiançailles et tout ce qui vous attend.

Wil je wat uitgebreidere informatie over beterschap wensen in het Frans. Gelukwensen voor het verkrijgen van een studieplaats aan een universiteit. Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en veel geluk voor jullie gezamenlijke toekomst.