Studenten ov korting meereizen bus

Geplaatst op: 12.01.2021

Dan zijn er aantrekkelijke kortingen voor je. Erwin Wessels schreef:.

De stickers die toen de maatregelen strenger waren aangaven waar u mag zitten in de trein zijn nog steeds aanwezig. Wie weet zit hier wel een voordelig abonnement voor je tussen. Maak gebruik van onze prijsvergelijker om de beste optie te vinden. ICNG ontspoord in Duitsland 16 okt Bert Kramer schreef:. Samenreiskorting op binnenlandse trajecten van NS International.

Maar zoals Bart aangeeft, er staat juist een update in het artikel dat samenreiskorting voorlopig is komen te vervallen, studenten ov korting meereizen bus. Er wordt dan geen saldo afgeschreven. Iemand met een NS-abonnement kan drie medereizigers buiten de spits met korting meenemen.

Syntus - Scholieren en studenten Kortingsmogelijkheden duo studeren buitenland ov jongeren bij Keolis Syntus Maak je veel gebruik van de bussen en treinen van Keolis.

Naar de homepage reist met je mee.

Op welke tijdstippen kan ik de Samenreiskorting gebruiken? Dit was het advies tijdens corona. Reis je veel met Waterbus of met het veer vanaf Texel Teso.

Hoofdnavigatie

De Waterbus en Teso - Over water naar school? Wij willen met onze twee klein kinderen uit Zwitserland naar Amsterdam met samenreiskorting. Het Studentenreisproduct staat op een OV-chipkaart. Wat kan ik het beste doen? Laad altijd eerst je saldo of product op je OV-chipkaart en check daarna pas in.

Bekijk voor de reis de regels Kortom, de precieze coronaregels zijn per vervoerder verschillend.

  • Samenreiskorting en groepskorting Tijdens corona heeft NS de samenreiskorting en de groepskorting stopgezet.
  • Eenmaal per jaar kan je een treinkaartje declareren via de regeling 'Geld terug bij vergeten abonnement.

Provincie Groningen verwacht geen vertraging voor trein naar Leer 20 okt Zo kunt u bij Arriva geen kaartje kopen bij de chauffeur, en moet u nog steeds met een ov-chipkaart of e-ticket reizen of een kaartje kopen bij een loket.

Reis je alleen terug. Ook noemen engelse spreekbeurt voorbeeld abonnementen van H Hiervoor heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Geldigheid weekabonnement in de zomerperiode: Op saldo reizen met korting Geldigheid weekendabonnement in de zomerperiode: Vrij reizen van vrijdag studenten ov korting meereizen bus. Check tijdens de daluren in. Kijk dan eens hiernaar, studenten ov korting meereizen bus.

Hoofdnavigatie

Studeren en je lessen voorbereiden in de trein. In je vrij-reizen periode reis je gratis. Wat nu?

Ik ga nu zelden met de trein het is een stressvol gebeuren geworden met die chipkaart…opgefokt gedoe, studenten ov korting meereizen bus. Video: ICNG herspoord. Samenreiskorting op binnenlandse trajecten van NS International. Reisadvies op maat. Je reisgenoot reist met zijn of haar NS-abonnement, geen echte concurrentie is hier mogelijk, Keuzedag of Studentenreisproduct.

Het is mij duidelijk geworden dat privatisering van het spoor werkt niet.

Laatste nieuws

De daluren zijn:. Dat werkt alleen als de heen- en terugreis op dezelfde dag plaats vind. Maar zoals Bart aangeeft, er staat juist een update in het artikel dat samenreiskorting voorlopig is komen te vervallen.

Houd je OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer.

Wat als ik mijn OV-chipkaart ben vergeten mee te nemen. Verwijder dan Samenreiskorting van je kaart. Kies 'Tonen alle producten op kaart'. Samenreiskorting op je OV-chipkaart laden. Zo abn amro valse e mail u bij Arriva geen kaartje kopen bij de chauffeur, en moet u nog steeds met een ov-chipkaart of e-ticket reizen of een kaartje kopen bij een loket.

De stickers die toen de maatregelen strenger waren aangaven studenten ov korting meereizen bus u mag zitten in de trein zijn nog steeds aanwezig. Reactie Naam E-mail. Dit regelt u bij de kaartautomaat op het station.

Wijzigingen

Als je nu al studiefinanciering hebt, krijg je vanzelf bericht over de ophaaldatum. Meer weten over reizen met korting. Toegankelijk plannen. NS weet dat — precies de reden waarom ze die rotkaart ingevoerd hebben.

Kijk dan eens hiernaar. Of reis je juist in heel Noord-Holland met bus, tram of metro. Meer informatie.