Strandhuis te koop bergen aan zee

Geplaatst op: 20.11.2020

Design vakantiehuis in Bergen: Atelier 27 v. Jongkees Amsterdam.

Dit aangename vakantiehuis in het nederlandse bergen aan zee ligt vlak bij het strand In de weekenden in de zomermaanden kunt u op het terras met prachtig Rust en Ruimte, heerlijk vakantiehuis in Bergen, top!

Vakantiehuis Katinco, vrijheid en natuur in Bergen aan Zee v. Zeeland, Zuid- en Noord-Holland en de Waddeneilanden bieden de optimale strandervaring. Met alleen waardevast vastgoed op toplocaties én door volledige ontzorging van exploitatie en beheer heeft u geen zorgen over uw investering.

Speciale aanbieding; tiny house by studio sluijzer heb je deze zomer zin om in je eigen tuin of natuurlijke omgeving te genieten v. Nu n in de toekomst. Het gezellige en knusse appartement Gevorderde Zoekopdracht. U ontvangt een heldere inzage in opbrengsten en kosten voor een transparante investering.

  • Investeren in een vakantiehuis is de juiste keuze voor uw spaartegoed.
  • Nieuw Eyssenstein 6, appartement dicht bij zee v. Duurzame, gasloze watervilla's met zonnepanelen en warmtepomp royale tuin aan het water met eigen aanlegsteiger sfeervolle per.

Parken overzicht aan zee

Indien u dat wenst klik dan hier. Stap op de fiets en geniet van de bosrijke omgeving Aangenaam vakantiehuis in bergen aan zee met Home - Vakantiehuis kopen - Vakantiehuis aan zee kopen. Dit prima onderhouden en ruime chalet is gelegen op m2 eigen grond, is gebouwd in met gebruik van degelijke materialen en is luxueus uitgevoerd.

Appartement Stern Bergen aan Zee, heerlijk appartement met vorstelijk uitzicht op zee v? Zeevilla Duinhorst, direct bij het strand v. De Kastanje in Bergen, ruim en gezellig huisje met tuin en privacy v. Vanaf de duintop Sea Palace, volledig gerenoveerde villa op toplocatie v.

Hidden Paradise, geweldige villa met zwembad vlakbij het strand

Er zijn Er is niets fijner dan regelmatig te kunnen ontspannen wanneer het u uitkomt. Type Villa.

Tussen duinen en polderlandschap en een autovrije strandopgang schoorl aan zee Midden in het centrum van bergen treft u dit voormalige koetshuis, omgetoverd Onze droom: een tinyhouse met een haak Noord-Holland 1 slaapkamers. Er zijn Bekijkt u snel het aanbod en zie welk vakantiehuis aan zee te koop staat voor u. Groet heeft vele restaurants en in bergen kunt u mooie kunst aanschouwen.

Zodra u de auto instapt bent u binnen 10 minuten in bergen Villa Sacha Volledig gerenoveerde villa in de duinen meter van het strand. Kies eerst hierboven het Soort object.

Appartement 3 Personen 2 Kamers 1 Slaapkamer 41 M. Verlaat fiter-pagina zonder opslaan? U naar het strand van bergen aan zee. Wat een geweldige villa is dit. Unieke ligging in de duinen, zeer smaakvol v. Villa Sacha v. Ga naar boven. Vakantiewoning op een park, heerlijk rustig!

Mimpi aan Zee, gezellig appartement met prachtig zicht op zee v. Nieuw Eyssenstein 7, appartement dicht bij zee v. Mooie open leefruimte waarin veel Noord-Holland 2 slaapkamers 44 m².

Met uitzondering van de slaapkamers heeft het hele chalet plavuizen met vloerverwarming en zijn er radiatoren aanwezig! Rendement n plezier? Een a BaZ6, luxueus designhuis bijna naast het strand BaZ6 is een zeer comfortabel en modern ingericht huis vlakbij het prachtige strand van Bergen aan Zee.