Openingstijden feyenoordshop de kuip

Geplaatst op: 21.02.2021

Kom je tijdens een thuiswedstrijd van Feyenoord naar De Kuip? Dan vindt je hier de voor jou relevante informatie over bereikbaarheid. Voor Rotterdam CS parkeer je in de Kruisplein garage.

Hudsons Bay Groot Canadees warenhuis met meerdere verdiepingen met handtassen, dames- en herenmode, schoenen en spullen voor het huis. De derde Feyenoord Fanshop vind je in het Topsportcentrum bij Stadion Feyenoord, bereikbaar met tram Vanaf hier is het circa 15 minuten lopen naar De Kuip. Onder het Maasgebouw van De Kuip bevindt zich een aantal parkeerplaatsen voor mindervaliden. Neem tramlijn 20 richting Centraal Station en stap uit bij halte Breeplein.

Postbus AP Rotterdam   Telefoonnummer: 94 44 Feyenoord Voor  alle  Feyenoord gerelateerde vragen over bijvoorbeeld seizoenkaarten, openingstijden feyenoordshop de kuip wedstrijdkaart.

Je hebt toegang tot deze parkeerplaatsen met een geldige landelijke parkeerkaart voor mindervaliden, openingstijden feyenoordshop de kuip. We streven ernaar om binnen 14 dagen na ontvangst een reactie te geven over de eventuele mogelijkheden voor een meeloopstage of een afstudeerstage. Volg de complete winkelroute  door het centrum van Rotterdam.

Aan beide zijden van het stadion vind je voldoende fietsparkeerplaatsen.

Nog niet uitgewinkeld. Annelie

Meer informatie vind je op de website van de Watertaxi. Voor Rotterdam CS parkeer je in de Kruisplein garage. Klik hier  voor een overzicht van openstaande vacatures van Security Management Group B! Inloggen Maak gratis een eigen account aan.

Naast het prachtige rood-witte thuisshirt waar je je eigen naam of die van een speler op kunt laten drukken, verkoopt de Feyenoord Fanshop echt allerlei soorten Feyenoord merchandise. Op de dag van de officiële opening, waarop ook de eerste training van de selectie van het seizoen op het programma staat, zullen het nieuwe thuisshirt en de nieuwe trainingslijn van Feyenoord voor het eerst verkrijgbaar zijn.

Er zit er ook een in de zaak van Rotterdam. Natuurlijk verkopen ze hier de nieuwste thuis- en uit-tenues van Feyenoord maar ook allerlei souvenirs. Foto insturen Feyenoord is openingstijden feyenoordshop de kuip. Op deze pagina zijn tevens alle openingstijden te vinden van de vier Fanshops in Rotterdam, feyenoord shop de kuip openingstijden.

Deze halte hoge witte tuinpot te bereiken met lijn 23 richting Beverwaard of richting Marconiplein.

Praktische informatie

Kom je op de fiets naar De Kuip? Of bezoek op een regenachtige dag het overdekte winkelcentrum Zuidplein  of het Alexandrum! Neem tramlijn 20 richting Centraal Station en stap uit bij halte Breeplein.

Meer informatie vind je op de website van de Openingstijden feyenoordshop de kuip. Bij de Feyenoord Fanshops in Rotterdam kun je alles van Nederlands populairste voetbalclub kopen. Deze halte is te bereiken met lijn 23 richting Beverwaard of richting Marconiplein. Onder het Maasgebouw van De Kuip bevindt zich een aantal parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Naast het prachtige rood-witte thuisshirt waar je je eigen naam of die van een speler op kunt laten drukken, verkoopt de Feyenoord Fanshop echt allerlei soorten Feyenoord merchandise.

Contact & Route

Je kunt bij verschillende steigers in Rotterdam langs de Maas opstappen. Vanaf Rotterdam CS kom je er met de metro , station Beurs. Vervolgens loop je via de West-Varkenoordseweg en het Stadionviaduct in circa 15 minuten naar De Kuip. Stap bij station Wilheminaplein over op tramlijn 23 of 12 let op: lijn 12 rijdt alleen tijdens wedstrijddagen richting Beverwaard. Plan hier direct jouw fietsroute naar De Kuip.

  • Op wedstrijddagen rijdt ook lijn 12 van en naar Stadion Feijenoord.
  • Reis je op een niet-wedstrijddag naar De Kuip, dan heb in de Rotterdamse bus, tram en metro een OV-chipkaart nodig.
  • Bij Stadion Feyenoord kun je voor de deur parkeren, maar niet op speeldagen.
  • Je hebt toegang tot deze parkeerplaatsen met een geldige landelijke parkeerkaart voor mindervaliden.

Vanaf Openingstijden feyenoordshop de kuip Rotterdam Lombardijen kan je ook verder reizen met de tram! Meer informatie vind je op de website van de Watertaxi. Ook kun je in de omliggende straten betaald parkeren met je bankpas of met Creditcard. U parkeert gratis voor bugaboo cameleon 3 handleiding deur van het stadion, op de parkeerterreinen P2.

Het reactieformulier van Feyenoord treft u aan middels deze  link. Speelschema Komende wedstrijden Uitslagen wedstrijden. In het Alexandrium Rotterdam.

Feyenoord Uitshirt 2020/21

Bij Rotterdam. Verderop zetten we de verschillende openbaar vervoermogelijkheden uitgebreid voor je op een rij. U parkeert gratis voor de deur van het stadion, op de parkeerterreinen P2, P3 of P4.

Nog niet uitgewinkeld. Ook kun je in de omliggende straten betaald parkeren met je bankpas of met Creditcard. Plan hier direct je route naar De Kuip.