Muziek verwijderen iphone lukt niet

Geplaatst op: 09.01.2021

Verwijder een album. Zet muziek over op je iPhone zonder iTunes. Start iPhoto.

Wie kan mij verder helpen. Veeg over deze optie met één vinger van rechts naar links om de verwijder-knop te activeren. Maar die krijg ik er niet meer af. Peter vd Zande 24 september Schermafbeeldingen maken in Mojave. Klik op het tabmenu Muziek. Meld u nu aan bij uw account in iTunes.

Hierna tik je op 'Bekijk iTunes-video's'. De maximale tekenlimiet is Mass van Zutphen 6 juli Popular Posts IPad resetten. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Er staan inmiddels meer dan foto,s op.

Methode 2: Muziek verwijderen van de iPod al bij eenmaaldaagse Beschikbaar voor alle iPod-modellen

Bevestig nogmaals dat je het desbetreffende album in zijn geheel wilt verwijderen. Wat doe ik verkeerd? A post shared by appletips. De boosdoener? Richard 25 september Zodra je een album of artiest hebt toegevoegd aan je muziekbibliotheek kun je de inhoud downloaden door op het wolkje met de pijl omlaag te tikken of te klikken.

  • Hier zijn een paar van hen:. Femke 23 september
  • Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Een slimme Woning dankzij HomeKit. Test smartphones De beste Alle testresultaten Eerste indruk nieuwste producten. Publicatiedatum:   21 april Veranderd je iDevice in een flash-drive. Klik met een secundaire klik rechtermuisknop op de muziek die om deze te wissen!

Afhankelijk van je iOS versie kun je wellicht apart liedjes, muziek verwijderen iphone lukt niet, hele albums of zelfs hele rieten mand in het engels verwijderen. Laten we eens zien hoe je muziek te verwijderen van iPod:.

Muziek en muziekvideo's verwijderen

Deel 1: Beheer muziek direct op je iPhone Deel 2: De eenvoudigste manier om muziek van je iPhone te verwijderen. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen.

Hierna tik je op 'Bekijk iTunes-video's'.

Hoe kun je muziek verwijderen van je iPhone Soms moet je muziek van je iPhone verwijderen Er zijn hier veel redenen voor, denk bijvoorbeeld aan te weinig ruimte op muziek verwijderen iphone lukt niet iPhone of omdat je een bepaald nummer gewoon zat bent. Hallo Cindy, Super. Heb van alles geprobeerd maar ik kom er niet uit. Het is een bekend feit dat het gemakkelijk is om muziek te synchroniseren met uw iPod vanaf een computer.

Alle artikelen.

Gedownloade Apple Music muziek verwijderen via Mac of iTunes

Met synchroniseren kan ik alleen maar mappen toevoegen. Als Apple Music abonnee heb je het recht om de muziek offline te bewaren. Het enige wat bij werkt is de fotos in de stand verzamelingen te zette, dan selecteer rechtsboven dan selecteer per datum , dan naar linksboven prullenbak. Tik onderaan het scherm op het tabmenu Nummer. Bevestig nogmaals dat je het desbetreffende album in zijn geheel wilt verwijderen.

  • Goeiemiddag, ik las net uw post en ik herken hetzelfde.
  • Aiseesoft FoneTrans is een geweldige keuze in een dergelijke situatie.
  • Mack 11 maart
  • Beste allemaal, Herken veel van jullie problemen.

De beste browser, muziek verwijderen iphone lukt niet. Zo, als je veel nummers te verwijderen, krijg maar een klein deel te zien. Nest Protect: De meest veelzijdige rookmelder. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid! Ine 25 februari Als ik het icoon fotos aanklik. Voorkom een miskoop Met onze test zie je in n oogopslag welke smartphones goed zijn.

John 12 november Je muziek en films zijn groot. En het werkt in 1 keer?

Een enkele foto verwijderen

Alvast bedankt. Muziek, video's en andere bestanden kunnen eenvoudig worden gemanaged met Wondershare TunesGo. Wondershare TunesGo is je beste optie voor het verwijderen van muziek van je iPhone.

Ik heb synchroniseer foto,s aangevinkt. Ralph 13 januari om Dit kan veel makkelijker. Als iTunes Match aanstaat schuif je simpelweg de knop naar links.