Meisjesnamen die eindigen met een y

Geplaatst op: 22.11.2020

Zolang de namen niet op -ie eindigen vind ik de meeste ook erg leuk, of in ieder geval vind ik er weinig écht lelijk. Meisjesnamen De leuke meisjesnamen voor je baby.

Ben je op zoek naar een mooie voornaam voor een dochter? Kom erbij! Maar de mooiste vind ik toch wel Victoria, al jaren een favoriete naam en de tweede naam van mijn dochter. Stond trouwens niet in de lijst. Is een naam niet lastig te spellen? Ik hou van iets apartere namen, niet té alledaags, mogen ook engels klinkend zijn, zolang ze in het nederlands goed uitte spreken zijn Verzenden Opnieuw Voorbeeld.

Of zijn stoere meidennamen meer iets voor jou. Lindsey Carly. Jessiemv3 Lid. Ikke    schreef op: Lindsey Carly. Sannie    schreef op: Son Lid.

Topic: Meisjesnaam eindigend op y Rubriek: Babynamen. Debby    schreef op: Moossie33    schreef op: Hier heten de meiden: Romy en Amylie en Amylie zeg je als emy-lee Ik krijg veel complimente over Amylie..
  • Meisjesnamen eindigend op 'ie'. Waar moeten die letters staan: maakt niet uit.
  • Kim Lid.

Jongensnamen op alfabet 2020

Annie Lid. En dat gebeurt ook regelmatig, kijk hier als je de nieuwe aanwinsten wilt doorbladeren. Debby Lid Debby. Naast Lianne bestaat ook de naam Lian, en die zag ik volgens mij niet in de lijst. Lonneke Lid Fay. Mijn eigen naam ben ik dan nog wel tevreden mee. Gerelateerde artikelen Betekenis van de voornaam ».

Sarcasm: The ability to insult idiots without them realizing it, meisjesnamen die eindigen met een y. Ilse zou ik trouwens niet uitspreken met een ie? Populair De populairste meisjesnamen van de afgelopen tijd, vanaf tot nu hebben elders op deze pagina ook al voor je op een rijtje gezet.

Cir    schreef op: Mijn nichtje heet Lindy. Anitaleonora Lid Zie mijn dochters naam nog niet staan.

26 antwoorden op “Ieieie! Van Evi tot Phileine”

Waar moeten die letters staan: maakt niet uit. Grietje    schreef op: ik vind Indy en Evi mooi! Annie Lid. Nimmie Lid.

Kayleigh Eindigd niet op een y maar je hoort wel ie achteraan, meisjesnamen die eindigen met een y. Hm ja, ik tel meestal de lettergrepen. Mar80    schreef op: Roxy. Kennelijk ben ik onbewust ook meegesleurd in deze trend: mijn dochter heet Ymke uitspraak: Iemke. Kies je een uitgesproken lieve naam welke partij past bij mij test Fleur of Lieke.

Welke naam past het beste bij jouw baby eindigend op de letter Y.

Direct naar:

Kimmvsemenmex    schreef op: Semmy is toch gewoon hartstikke leuk? Nimmie    schreef op: De test geeft een uitslag op basis van je zwangerschapssymptomen.

Ik was niet, ik word niet, ik BEN. Janneke01    schreef op:

  • Zomaar een naam
  • Namen als Fien, Fiep, Mies en Wies vind ik helemaal niets.
  • Mafkees Lid.
  • De laatste jaren zijn namen zoals Wesley en Jeffrey erg in de mode gekomen, vooral onder invloed van Engelse voetballers en komen inderdaad vaak voor bij de lagere sociale klasse.

De meeste namen die ik voor een potentiele dochter gereserveerd heb, dus ook ik…. Hier vind je ruim Annie Lid. Moossie33    schreef op: Hier heten de meiden: Romy en Amylie en Amylie zeg je als emy-lee Ik krijg veel complimente over Amylie.

Of zijn stoere meidennamen meer iets voor jou. Blauwtje Lid. Die meer Amerikaanse namen krijgen nog wel eens een eigen artikel, meisjesnamen die eindigen met een y. Er zitten leuke namen tussen? Alleen op de knop voltooid deelwoord duits oefenen plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.

Nu denk ik een bekende naam Son Lid Mn zus is zondag bevallen van. Even zin in iets leuks? Even Ano    schreef op: Kwam net de naam nola tegen

Home             ChatBox             Regels             Contact             www. Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen. Grietje Lid ik vind Indy en Evi mooi.