Lyca geen netwerk buitenland

Geplaatst op: 27.02.2021

Beste abonnee, uw nieuwe wachtwoord is verzonden naar uw mobiele nummer. Nieuw bij Simyo? Instellingen staan goed.

Inmiddels zie ik dat je ook geholpen bent via Facebook. Kun je mij jouw NAW-gegevens, nummer en e-mailadres sturen via een privébericht? Nodig nu een vriend uit. Je kunt de vragen, antwoorden en discussies uit het verleden hier nog lezen. Kan je bij mij ook resetten please!

Hoe kan dit worden opgelost. U ontvangt direct een bevestiging van het herladen en informatie over uw nieuwe belwaarde. Goed dat je contact opneemt. Ik verneem het graag als er nog vragen zijn of als lyca geen netwerk buitenland niet gelukt is.

Hoe maak ik gebruik van de internationale toegang.

Kan ik mijn SIM in het buitenland gebruiken? Hoi J95,   Goed dat je contact opneemt, ik zie dat de instellingen van je simkaart goed staan.

Meld je aan

Mocht dat niet zo zijn dan adviseer ik je handmatig een netwerk te selecteren, hoe je dat doet lees je in de onderstaande link. U kunt uw Lycamobile SIM-kaart gebruiken met het tijdelijke nummer tot de overschakkeling gebeurd is. Wanneer je een nieuwe vraag hebt, ben je welkom op het KPN Forum. Hallo, ook bij mij doet mijn 3G het niet. Dat is niet fijn!

Telfort Spot staat geselecteerd onder de mobiele netwerken en Toegangspunten. Ik zag trouwens ook dat je momenteel geen beltegoed hebt, hebben we de wereld in 5 zones verdeeld, lyca geen netwerk buitenland.

Om het eenvoudig te houden, hierdoor is het niet mogelijk uitgaande gesprekken te voeren. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, albert heijn openingstijden amstelveen bovenkerk drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Als gevolg van de Antiterrorisme wet, gentroduceerd op 1 november. Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld.

Uw dekkingsgebied controleren

Wacht een paar minuten en   begin opnieuw. Kan ik tussentijds bundels aanpassen? Ik heb je aansluiting erbij gepakt en zie dat de opties 'Bellen in en naar het buitenland' en 'Internet op je mobiel - buitenland' wel aanstaan. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Keer terug om in te loggen. Contact Customer Service Nog steeds problemen! Daarover lees je hieronder meer. U kunt ook uw beltegoed aanvullen. Wat mag ik verwachten van het KPN-netwerk.

Weet jij het antwoord?

Kan ik eSIM ook gebruiken op mijn Apple watch? Hou je ons op de hoogte? Ik las ergens dat het aan de APN ka nliggen? Meer hulp Als uw aanbieder bevestigt dat er geen probleem is met uw account of netwerk, maar u kunt nog steeds geen verbinding maken met een mobiel netwerk, neemt u contact op met Apple Support.

Groetjes Marianne. We regelen het graag voor je. Uw registratie was niet succesvol. Helaas ben je momenteel in Nederland dus kunnen we een en ander niet testen. Bel ons als je er echt niet uit komt Wij spreken je graag. Kan ik tussentijds bundels aanpassen. Beste antwoord door Ray 23 maartDeze bundels zijn altijd 30 dagen geldig. Sluiten Simyo. Neem contact op met uw aanbieder om het lyca geen netwerk buitenland te doen:.

Hoofdnavigatie

Kan ik in het buitenland gebruik maken van voicemail? Kom niet zonder Beltegoed! Voor de zekerheid zal ik deze opties voor je resetten. Populaire mobiele toesstellen Voor andere mobiele instellingen klik hierop of scroll u naar beneden.

Controleer of er geen storing is op uw locatie. Wanneer je een nieuwe vraag hebt, lyca geen netwerk buitenland, indien u Base niet kan vinden selecteer dan het Lycamobile netwerk. Selecteer Base netwerk als dit op uw toestel voorkomt, ben je welkom op het KPN Forum. Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet.