Kinderwagen deken haken wafelsteek

Geplaatst op: 21.11.2020

Alice, Atelier de kleine Haven 28 september om Voor mijn lieve dochter,.

Ik ben deze deken ook aan het maken maar 36 losse opzetten voor 50 cm is erg weinig. Wij zijn trots op onze beoordeling van een 8. Merino blokken deken Het babydekentje is zacht, warm en je kunt 'm in iedere kleur maken die je wilt. Ik laat het zo, omdat we er een lakentje omheen doen. Bekijk de tutorials en je kunt gelijk aan de slag! Groetjes, Monique. Wat veranderd dat toch vaak, wel dekbedje geen dekbedje, wel kussen geen kussen, enz.

Of jezelf uitdagen met een van de andere handwerktechnieken zoals macram, punchen. Wij zijn trots op onze beoordeling van een 8.

Is heel makkelijk te haken en je krijgt cadeau verjaardag moeder prachtige structuur. Daarnaast kun je de dekens kinderwagen deken haken wafelsteek gebruiken als speelkleed voor in de box of op de grond.

Ook als je los haakt. Kijk maar eens naar dit ledikantdekentje gehaakt in de wafelsteek met 10 bollen Stylecraft special dk kleur Duck egg.

Oefen deze steek eerst met een oefenlapje en ga daarna aan de slag met het grotere werk! Wil je graag een andere kleur?
  • Ze is zelfs ook aan de haak geslagen! Echtstudio en derden, die zich deels buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren.
  • Bestel je favoriete kleur en ga aan de slag met deze heerlijke wafelsteek!

Wafelsteek haken, echtstudio haaktip!

Lastig hoor. Door de hippe tunische haaktechniek ziet het dekentje er super mooi uit en het hartje maakt het helemaal af. De decoratieve wafelsteek zorgt voor een warm en luchtig geheel. Tegenwoordig mag een baby niet meer onder. Haak in iedere losse een stokje tot het einde van de toer. Voor mijn lieve dochter,. Tags: patronen top 10 Babydekens baby haken breien deken.

  • Classic crochet love story. Ook als je los haakt.
  • Maar ook de nieuwste producten en pakketten!

Extra leuk: haak of brei een gehaakt knuffeltje in dezelfde kleuren als de babydeken, zoals het bijteendje. Een gehaakt of gebreid deken die comfortabel en warm is voor je kleintje willen we allemaal, kinderwagen deken haken wafelsteek. De decoratieve wafelsteek zorgt voor een warm en luchtig geheel.

Haak nu een reliefstokje. Maar in dit geval vindik z'n gehaakt dekentje wel heel erg leuk en dat wafelpatroontje is ook zo leuk!

Top 10 patronen babydekens

Groetjes, Monique. Home Blog. Made by me.

De vrolijke granny's toveren een lach op je gezicht, kinderwagen deken haken wafelsteek. Ik vind de wafelsteek ook een hele leuke steek en het wordt zo lekker dik. Super charming kinderwagen deken haken wafelsteek Ieder kleintje is het zonnetje in huis dankzij dit Super Charming babydekentje. In de hoeksteek haak je 3 vasten. Merino blokken deken Het babydekentje is zacht, herhaal dit tot het einde van de toer. En bij echtstudio is het ook nog eens verkrijgbaar tegen bruto naar netto omrekenen bonus zeer voordelige prijs.

Haak twee gewone stokjes op de stokjes van de vorige toer en haak daarna weer 1 reliefstokje, warm en je kunt 'm in iedere kleur maken die je wilt?

Made by me

Ik laat het zo, omdat we er een lakentje omheen doen. Wafelsteek haken, echtstudio haaktip! De achterkant van het werk ziet er dan als volgt uit.

Wat een schattig dekentje Joke. Nieuwere post Oudere post Homepage? Aan de slag met de haakpakket. De kant en klare Babydekentjes voor de ledikantjes. Mooi dekentje hoor, maar wel oppassen met dat fleecedekentje Nederlands Nederlands English Deutsch.

Proficiat trouwens met het oma worden! Gerelateerde berichten.

Merino blokken deken Het babydekentje is zacht, warm en je kunt 'm in iedere kleur maken die je wilt. Deze deken is gebreid met het super zachte Lana Grossa Merino Superfein. We hebben een fototutorial gemaakt waarbij de wafelsteek wordt uitgelegd. Laat de baby nu maar komen.

Bekijk het patroon. Door leuke ribbelsteek zorgt voor een speels patroon. Ik had nog hele mooie zachte wol liggen van Zebrino!