Den helder texel ferry price

Geplaatst op: 22.02.2021

Via de trappen bereikt u het passagiersdek met salon. Op Texel kunt u heel veel zien en doen.

De overtocht naar Texel bedraagt ongeveer 20 minuten. Wil je parkeren op Texel? Geen Twitter? Bedrijven Congressen Bedrijfsuitje Vergaderen Bedrijfsfeest. Bezoek de website van TESO voor meer informatie en tickets. Per voertuig naar of van Texel reizen?

Bouwjaar: Afmetingen: ,4 meter lang, 26,9 meter breed diepgang 4,4 meter Capaciteit: auto's. Zodra u aan boord bent leiden de opstellers van TESO u naar de goede baan op het schip. Echter is het aantal personenauto's 40 minder. Echter is Texel als gevolg van deĀ  Allerheiligenvloed in een eiland geworden. Wij staan voor u klaar. Home Naar Texel Boot Auto den helder texel ferry price motor.

Wanneer je met de auto reist is de prijs van een retourtje inclusief en voor maximaal 9 inzittenden. Appartementen Appartement. De afstand tussen Den Helder en Texel is 4,2 km.

Vragen? Liever persoonlijk contact?

Boot naar Texel. Het parkeerterrein is onbewaakt en reserveren is niet mogelijk. Verblijfsduur Weekend. Toernooien Keeztoernooi Texel Darts Trophy.

Tickets kunnen in de veerhaven worden gekocht of online via de website van Teso. Je mag op elke gewenste dag terug naar Den Helder reizen. Omdat het aantal parkeerplekken beperkt is kan het voorkomen dat het terrein op drukke dagen vol is.

Ervaar het echte eilandgevoel! Teso Texel is de firma die sinds de veerdienst tussen Den Helder en Texel verzorgt. Appartementen Appartement, den helder texel ferry price. Hoe lang moet ik wachten voor de boot naar Texel. Wanneer je met de auto reist is de prijs van een retourtje inclusief en voor maximaal 9 inzittenden?

Eeen TESO ticket is altijd een retourticket.

Teso Texel

De eerste boot gaat al om 6. Eeen TESO ticket is altijd een retourticket. Noodzakelijk Noodzakelijk.

Er worden geen tickets voor een enkele overtocht naar Texel verkocht! Normaliter kunt u betalen per pin, per PIN en den helder texel ferry price creditcard betalen. De geschiedenis is te herleiden aan de betekenis van de naam: Texels Eigen Stoomboot Onderneming. Tweede woning Tweede woning. Adres Teso veerhaven Maakt u gebruik van een navigatiesysteem. In de veerhaven kunt u contant, contant of creditcard.

Disney+ gratis proberen

Aanvullende prijsinformatie. Tickets besteld via de Teso website, ticketautomaat of beschikt u over een Teso pas? Onze gasten beoordelen de accommodaties van VVV Texel 8,3 uit beoordelingen.

E-mail reserveringen krim. Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht. Op 31 december vaart de laatste boot van Texel richting Den Helder om Vernoemd naar de Texelse huisarts en oprichter van Teso. Dit is sinds eind het paradepaartje van Teso. Dan betalen wij de boot. Meer lezen over het Waddeneiland Texel?

Kosten Boot Texel

Op Texel kunt u heel veel zien en doen. Liever persoonlijk contact? Scholieren Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar.

Aankomst De boot wordt aangedreven door 4 electro motoren van ieder 1. Uw winkelwagen is leeg. Lees alles over Parkeren op Texel.