Cocker spaniel puppy te koop belgie

Geplaatst op: 22.11.2020

Rasinformatie Oorsprong Karakter Verzorging Voeding Opvoeding Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel.

Het is een vriendelijke hond en hij is sociaal tegenover vreemden.

Ze hebben een fantastisch reukvermogen en gaan graag opzoek naar sporen om te kunnen volgen. De Engelse Cocker Spaniël pup past zich in principe makkelijk aan uw gezinssituatie aan, maar door zijn jachtinstinct moeten er wel bepaalde zaken in acht genomen worden. In heeft de Kennel Club of England deze rassen als aparte rassen erkend. Een Engelse Cocker Spaniël deelt de hartstochten van zijn baasje en heeft als enig verlangen dat zijn eigenaar tevreden is. Copyright Happy Doggy , specialist in Chihuahua - Sitemap.

De Engelse Cocker Spaniel moet met een stevige doch vriendelijke hand worden afgericht. Oorsprong Karakter Verzorging Voeding Opvoeding.

Vergeet ook zeker niet dat de Cocker dagelijks heel wat haren verliest in huis. Enerzijds door het mooie uiterlijk en anderzijds door het lieve karakter. Ook de oren kijk je best nu en dan eens na om te gedichten verdriet en pijn en als zodoende een oorontsteking te voorkomen. Deze honden moeten regelmatig worden geborsteld cocker spaniel puppy te koop belgie hun haren vrij van klitten te houden.

Het is dit succes dat in Europa leidde tot een ware rage voor Engelse rashonden. Een Engelse Cocker Spanil deelt de hartstochten van zijn baasje en heeft als enig verlangen dat zijn eigenaar tevreden is.

Beschrijving

Home » Cocker Spaniel pups te koop. Opvoeding en beweging. Dit ras is voor iedereen vriendelijk maar moet wel als pup gesocialiseerd worden met andere dieren. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken tussen de Amerikaanse Cocker Spaniel pup of een Engelse Cocker Spaniel pup dan is het ook belangrijk dat je een goede dierenkennel vindt. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u in onze wachtlijst kunnen plaatsen.

Abessijn kittens te koop Britse korthaar kittens te koop blauw lila Bengaalse kitten te koop Britse korthaar silver tabby kittens te koop Britse langhaar kittens te koop Scottish Straight kittens te koop Sphynx kittens te koop Scottish Fold kittens te koop Maine Coon kittens te koop Ragdoll kittens te koop Cornish rex kittens te koop Heilige Birmaan kittens te koop Siamees kittens te koop Pers kittens te koop Karthuizer kittens te koop Britse korthaar kittens te koop. Voeding voor de Engelse Cocker Spaniel: Ontdek welke voeding bij jouw Engelse Cocker Spaniel het beste past Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden.

  • Overtollig oorsmeer dat zich ophoopt in de oren, moet regelmatig worden verwijderd en de oren moeten worden nagekeken op tekenen van infectie. Bent u van plan om een Engelse Cocker Spaniel pup te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
  • Word fan op Facebook. De staart wordt niet meer gecoupeerd.

Vrolijk, intellige. Geen probleem maar vergeet dan wel niet eerst eens goed na te denken welke Cocker Spaniel pup je wilt. In heeft de Kennel Club of England deze rassen als aparte rassen erkend. Het gewicht is ongeveer 13 kilogram. Pups te koop.

Het is een vriendelijke hond en hij is sociaal tegenover vreemden. De Engelse Cocker behoort tot de groep van de spaniëls en deze honden staan erom bekend goed te kunnen helpen met jagen, vooral op vliegend wild.

Gewicht reu: 14 - 15 kg. Word fan op Facebook.

Cocker Spaniel puppies zijn zeer blije en vriendelijke honden die houden van louvre deuren maatwerk. Pups te koop. Het haar op de poten en oren mag extra aandacht krijgen, omdat het daar het langst is. Happy Doggy is een erkende kennel met een uitgebreid aanbod van Cocker Spaniel pups te koop.

Het nestje Engelse Cocker Spaniel pups te koop zijn afkomstig van.

Vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10 tot 18 uur

De Engelse Cocker Spaniël is een echte kindervriend zolang hij met respect behandeld wordt. Oorsprong van de Engelse Cocker Spaniel: De aanwezigheid van de Engelse Cocker Spaniel kan tot honderden jaren terug getraceerd worden tot een beschrijving van deze hond door Gaston Phebus in Katten te koop Abessijn kittens te koop Britse korthaar kittens te koop blauw lila Bengaalse kitten te koop Britse korthaar silver tabby kittens te koop Britse langhaar kittens te koop Scottish Straight kittens te koop Sphynx kittens te koop Scottish Fold kittens te koop Maine Coon kittens te koop Ragdoll kittens te koop Cornish rex kittens te koop Heilige Birmaan kittens te koop Siamees kittens te koop Pers kittens te koop Karthuizer kittens te koop Britse korthaar kittens te koop.

Ook de oren kijk je best nu en dan eens na om te reinigen en als zodoende een oorontsteking te voorkomen.

Info over oorsprong, die bijna nooit agressief gedrag vertonen, moet u regelmatig kammen, omdat het daar het langst is, cocker spaniel puppy te koop belgie, maar ook als gezinshond doen ze niet onder, karakter. Het haar op de poten en oren mag extra aandacht krijgen. Om de vacht van uw hond mooi te houden. Ze zijn het bekendste ras onder de spanils. Over het algemeen is wel geweten dat dit zeer lieve en aanhankelijke honden zijn.

Vierkante snuit en lange behaarde oren. Ontdek onze garantie.

Over de Engelse Cocker

De Engelse Cocker Spaniel is een ras dat regelmatige verzorging nodig heeft. De omgang met kinderen en andere huisdieren verloopt vlekkeloos. De Engelse Cocker Spaniel moet met een stevige doch vriendelijke hand worden afgericht.

Het zijn heel vertederende honden omwille van hun uiterlijk waardoor men soms niet consequent genoeg is en bepaald gedrag door de vingers ziet. Reuen zijn over het algemeen meer coperatief dan teefjes. In heeft de Kennel Club of England deze rassen als aparte rassen erkend.

Ze hebben een fantastisch reukvermogen en gaan graag opzoek naar sporen om te kunnen volgen!