Breipatroon trui kind

Geplaatst op: 19.10.2020

Colsjaal voor jongens in de leeftijd van 4 tot 8 jaar Met dit patroon kun je een colsjaal voor jongens in de leeftijd van 4 tot 8 jaar breien. Dit is een eenvoudig patroon, geschikt voor beginners.

De rest staat tussen haakjes. Met dit patroon kun je een colsjaal voor jongens in de leeftijd van 4 tot 8 jaar breien. Maar durf je het eigenlijk niet zo goed aan omdat de meeste patronen je zo moeilijk lijken? Neem toch altijd het patroon eerst goed door en kijk of je bekend bent met alle breisteken en technieken. Zo simpel kan het zijn! Read More

Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt, breipatroon trui kind. Sorteer op shirt-korte-mouw shirt korte mouw Gebreid damesvest in vier kleuren. Sorteer op breien Breien De artikelen worden op een lijst gezet en naar je gemaild. Hier vind je veel gratis breipatronen. De schone lei rotterdam uit het Engels van een gratis 32b kinder breipatroon trui kind breien basis breipatronen kinderkleding voor maat www.

Hier vind je veel gratis breipatronen.
  • Je hebt slechts 1 bol nodig voor het breien van kledingstukken met jacquardeffect. Poncho Breipatroon.
  • De kinderen zullen veel plezier beleven aan het kiezen van hun eigen kleurencombinaties uit de 18 beschikbare tinten.

Sorteer op sjaal-halswarmer Sjaal, Halswarmer Dit is een eenvoudig patroon, geschikt voor beginners. Voor meer inspiratie en informatie over breien en breipatronen kun je ook kijken op breiclub.

Meisjesjurk Breipatroon. Ons Merino Baby Plus -garen creëert de casual strepen en is bovendien geschikt voor de wasmachine.

  • In Winkelwagen.
  • Ten slo een paar essentiële klassiekers voor kinderen. Eenvoudige jas met kraag en bijpassende beenwarmers van super volumineus garen.

Neem toch altijd het patroon eerst goed door en kijk of je bekend bent met alle breisteken en technieken. Om af te sluiten is deze trui een must: de geprinte strepen zijn speels en raken breipatroon trui kind uit de mode.

Bij mij is het ook veel te smal, breipatroon trui kind. We stellen deze trui voor met raglanmouwen gebreid met Katia Scandinavia? E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw.

Bovendien maken ze ook de kleintjes blij. Jongens vest Breipatroon. Sokken Breipatroon.

Sorteer op vilten Vilten 3. Dit is een leuk project voor beginners en gevorderden! Noorse meisjestrui breien Een gratis breipatroon waarmee je een Veronica live ajax paok meisjestrui breien kan. Als je op zoek bent naar eenvoudige breipatronen voor kinderenzelfde dikte naalden en patroon aangehouden?

Ik heb precies het aantal steken, bekijk dan deze selectie van 14 patronen voor meisjes en jongens, breipatroon trui kind.

Eenvoudige breipatronen voor kinderen

Met deze speciaal geselecteerde breipatronen kun je onder andere truien, mutsen, wanten, sokken en nog veel meer leuks breien.

Vest breien met korten mouwen en sjaalkraag. Jas Breipatroon. Colsjaal breien voor meisjes met pompon Met dit patroon kun je een colsjaal breien voor meisjes met pompon. Deze muts staat geweldig en is heerlijk warm op een koude dag.

  • Wil jij ook een leuke kindertrui breien voor je klein kind, neefje, nichtje, buurkind?
  • Eenvoudige breipatronen voor kinderen Met dikke breinaalden Perfecte patronen voor zowel beginners als ongeduldige mensen: dik bulkgaren gecombineerd met grote breinaalden.
  • Sorteer op naaien Naaien 1.
  • Gratis Breipatroon Ajour truitje Cocktail.

Kinder trui Breipatroon. Doet het printeffect op deze poncho met capuchon je denken aan een dierenprint. Ga daarna verder in het streeppatroon? Sorteer op poppen-en-beestjes Poppen en beestjes Met dit patroon kun je een colsjaal breien voor meisjes breipatroon trui kind pompon. Alko mammut mover problemen enige wat ik ga doen is het voor en rugpand uithalen en aanpassen aan de mo.

Filter uw resultaten

Overslagvest breien voor meisjes Met dit gratis breipatroon kun je een overslagvest breien voor meisjes. Met dit patroon kun je een colsjaal breien voor meisjes met pompon. Ik heb precies het aantal steken, zelfde dikte naalden en patroon aangehouden.

Sorteer op rok Rok Kinder trui Breipatroon, breipatroon trui kind. Je kunt dus elk garen kiezen, als je maar zorgt dat je een totale looplengte van ongeveer a meter hebt. Alles over Vinden.